opposite_11 Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 az izteglih versiqta na 4-ri diska i sled kato gi zapisah mi dava slednoto: Original disc could not be found or authenticated kakvo trqbva da napravi6 za da podkara6 tupata igra weeee! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 мисля че трябва да изчакаш да излезне крак Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 az izteglih versiqta na 4-ri diska i sled kato gi zapisah mi dava slednoto:Original disc could not be found or authenticated kakvo trqbva da napravi6 za da podkara6 tupata igra weeee! <{POST_SNAPBACK}> Ами мисля, че да не пишеш с caps lock и да направиш това: Install Notes : Install the game , You can load The Image on virtual drive. Use Alcohol 120% 1.9.2 Build 1705 Burn CD1 Image with Alcohol using SecuROM *new*(4.x/5.x) Enable RPMS Emulation in Alcohol or Daemon Tools And Play Link to comment Share on other sites More sharing options...
opposite_11 Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 zapisah diska s tuj 4udo detop mi kazva6 i ottam natatuk... PLS obqsni mi kak i kakvo da pravq!!! Taq programa za purvi pat q izpolzvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 zapisah diska s tuj 4udo detop mi kazva6 i ottam natatuk... PLS obqsni mi kak i kakvo da pravq!!! Taq programa za purvi pat q izpolzvam <{POST_SNAPBACK}> Сигурен ли си, че записваш ТОЧНО с тези опции ? Точно това е врътката, че по този начин се елиминира защитата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
opposite_11 Posted March 16, 2005 Share Posted March 16, 2005 absolutno !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 някой има ли представа кога може да очакваме крак или nocd (не съм много сигурен какво ми трябва ) за да можем да подкараме играта ПП да те за тия работи не дават дата за излизане и все оак питах ако някой знае ще се чака няма начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 някой има ли представа кога може да очакваме крак или nocd (не съм много сигурен какво ми трябва ) за да можем да подкараме играта <{POST_SNAPBACK}> ~ден-два-месец-година .. Ама само приблизително Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Ако все още никой не е подкарал играта, прочетете тук колко елементарно се подкарва Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Малко проблеми имам с играта -> звука на диалога и музиката (извън кът сцените) върви 1-2 сек след което започва да "цикли" много неприятно. В options много странно резолюциите скачат от 1024х768 на 2000 и нещо... !? Къде по дяволите е 1600х1200?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Abide, ako naistina mnogo te drazni zvuka...sloji na No Acceleration ot menuto za zvuka i zaciklqneto shte se mahne, no zvuka shte e po-gaden. Tova menu za zvuka, imam predvid ot dxdiag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted March 19, 2005 Share Posted March 19, 2005 Е, по-гаден от това няма на къде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Az ia svalih,oba4e svalenite file4eta ne sa mi na knigki,a na niakvi drugi i niamam prestava kak da stane na iso.Ako niakoi znae kak stava da kage. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 Az ia svalih,oba4e svalenite file4eta ne sa mi na knigki,a na niakvi drugi i niamam prestava kak da stane na iso.Ako niakoi znae kak stava da kage. <{POST_SNAPBACK}> http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23368 Става с четене Link to comment Share on other sites More sharing options...
ABIDE Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 ХахахХААХАХахАХАХ ROFL ТоЗ мА разбИ! Книжки, оу йе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 ХахахХААХАХахАХАХ ROFL ТоЗ мА разбИ! Книжки, оу йе! <{POST_SNAPBACK}> Na kakvo iska6 da budat.Pril4at na Knigki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted March 20, 2005 Share Posted March 20, 2005 emi samo 1 she kaja ROFL LMAO tva s rarove po4ni da razarhivirva6 parvia toi avtomati4no prodaljava s drugite Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 emi samo 1 she kaja ROFL LMAO tva s rarove po4ni da razarhivirva6 parvia toi avtomati4no prodaljava s drugite <{POST_SNAPBACK}> Az znam kak da svaliam igri i da gi pravia na binove........no tozi put kato otvoria Win rar i dam da gi extractni tezi file4eta kato svur6i ne mi dava isoto,a pak tezi filove v nepromenen vid,a o6te vednug kato gi extractna mi se poiaviavat 4 file-.Constantine-B00, B5T,Bwa,B51. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=23368 Става с четене <{POST_SNAPBACK}> Верно става с четене ама някой друг трябва да прочете по-внимателно: Всичко що прочетохте по-горе важи и за:.mds .bwt .iso .ccd .cdi .pdi .nrg ХахахХААХАХахАХАХ ROFL ТоЗ мА разбИ! Книжки, оу йе! <{POST_SNAPBACK}> Хилите се ама човека си има реален проблем. Файловете след разархивиране са: CONSTANTINE.B00 CONSTANTINE.B5I CONSTANTINE.B5T constantine.bwa За тези файлове не пише нищо. Айде обяснете как се качва па пак си се хилете, на мен не ми пречи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Файловете след разархивиране са:CONSTANTINE.B00 CONSTANTINE.B5I CONSTANTINE.B5T constantine.bwa За тези файлове не пише нищо. Айде обяснете как се качва па пак си се хилете, на мен не ми пречи... <{POST_SNAPBACK}> Маунтва се .bwa файлът. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 ne stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 Ако имаш .BWT файл, маунтни него. Ако нямаш - опитай с всички други Все някой трябва да се маунтва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 21, 2005 Share Posted March 21, 2005 @t_tunchev пусни си DTools и от иконата в trayя избери mount image и в директорията на игрта намери файла CONSTANTINE.B5T - той е. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.