Jump to content
BulForum.com

Продавам яке Diesel

Recommended Posts

Продавам яке Diesel за 25лева.Снимки 1 и 2. Якето е без никакви забележки.Обли4ано е 2-3 пати, защото си го взех точно преди зимата и стана студенко за него и си ходих със зимното. Също така продавам и шалче на БОТЕВ Пловдив "Изгрев Бойс" .Много е запазено, не е скасано никъде.Продавам го защото отдавна спрях да ходя по мачове и от година две ми стои в шкафа.Цена 20 лева.Цените подлежат на лек коментар.

Шала е продаден на drugdealer

Iqketo e prodadeno.Close topic

Якето се продава все още!Вече на страхотната цена от 15 лева

9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата.

:)

защо никой не цъка на това копче горе в ляво :confused

бе това яке ако не е тайна може ли да ни кажеш колко струва ново защото миналият ден като го гледах в магазина беше ~22-24 някаде там

пич ти луд ли си да продаваш шалчето на Ботев ???????то и аз от много време не съм ходил на мачове ама няма да си продам шала!!!!! :censored2:

Продавам яке Diesel за 25лева.Снимки   1   и   2.   Якето е без никакви забележки.Обли4ано е 2-3 пати, защото си го взех точно преди зимата и стана студенко за него и си ходих със зимното. Също така продавам и шалче на БОТЕВ Пловдив   "Изгрев Бойс"   .Много е запазено, не е скасано никъде.Продавам го защото отдавна спрях да ходя по мачове и от година две ми стои в шкафа.Цена 20 лева.Цените подлежат на лек коментар.

ima6 PM za 6ala

едит:

qvno ne te udovletvorqva PM-to taka 4e 15 kinta ako mi go donese6 do nas.ok?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...