No_Nick Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Продавам яке Diesel за 25лева.Снимки 1 и 2. Якето е без никакви забележки.Обли4ано е 2-3 пати, защото си го взех точно преди зимата и стана студенко за него и си ходих със зимното. Също така продавам и шалче на БОТЕВ Пловдив "Изгрев Бойс" .Много е запазено, не е скасано никъде.Продавам го защото отдавна спрях да ходя по мачове и от година две ми стои в шкафа.Цена 20 лева.Цените подлежат на лек коментар. Шала е продаден на drugdealer Iqketo e prodadeno.Close topic Якето се продава все още!Вече на страхотната цена от 15 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. защо никой не цъка на това копче горе в ляво Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Nick Posted March 5, 2005 Author Share Posted March 5, 2005 Нови цени якето за 20 лв., а шалчето за 15 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 бе това яке ако не е тайна може ли да ни кажеш колко струва ново защото миналият ден като го гледах в магазина беше ~22-24 някаде там Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Nick Posted March 5, 2005 Author Share Posted March 5, 2005 Аз си го взех за 35 лв. ся е около 30 не знам точно.Ако някой изяви желание мога и още да сакна от цената. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikifor Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 пич ти луд ли си да продаваш шалчето на Ботев ???????то и аз от много време не съм ходил на мачове ама няма да си продам шала!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Продавам яке Diesel за 25лева.Снимки 1 и 2. Якето е без никакви забележки.Обли4ано е 2-3 пати, защото си го взех точно преди зимата и стана студенко за него и си ходих със зимното. Също така продавам и шалче на БОТЕВ Пловдив "Изгрев Бойс" .Много е запазено, не е скасано никъде.Продавам го защото отдавна спрях да ходя по мачове и от година две ми стои в шкафа.Цена 20 лева.Цените подлежат на лек коментар. <{POST_SNAPBACK}> ima6 PM za 6ala едит: qvno ne te udovletvorqva PM-to taka 4e 15 kinta ako mi go donese6 do nas.ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Nick Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 Нова цена за якето 15 лева.Айде хора купувайте, че ми трябват пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borbo Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Qketo kakav nomer e , kakav razmer ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Nick Posted March 8, 2005 Author Share Posted March 8, 2005 Размера е М.Аз съм 179 и якето ми стои перфектно на дължина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 и аз имам интерес от няколко дни вече ама колко кила си, че аз съм по слабичък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.