Jump to content
BulForum.com

DVD и DVD плейър

Defekt

Recommended Posts

Незнам дали е тук мястото на темата ,но все пак да питам. Значи въпроса ми е как като си сваля филм от нета да си го запиша на DVD диск и да го гледам на плейъра. Знам че трябва и записвачка. Но да може да се гледа и със субс. ;)

Просто си купуваш такъв с поддръжка на DivX и няма да ти трябва и DVD писачка в следствие на което спестяваш стотина долара с които можеш да ме почерпиш за добрата идея ;)

Незнам дали  е тук мястото на темата ,но все пак да питам. Значи въпроса ми е как като си сваля филм от нета да си го запиша на DVD диск и да го гледам на плейъра. Знам че трябва и записвачка. Но да може да се гледа и със субс. ;)

Има програми които правят Xvid на DVD,ама ся не се сещам...

Просто си купуваш такъв с поддръжка на DivX и няма да ти трябва и DVD писачка в следствие на което спестяваш стотина долара с които можеш да  ме почерпиш за добрата идея  ;)

Проблема е че моя DVD player не подържа DIVX затова питам. Пък и как като запиша на диск филма ще работят субтитрите.

Проблема е че моя DVD player не подържа DIVX затова питам. Пък и как като запиша на диск филма ще работят субтитрите.

ми сваляй си от тука dvd-та направо http://www.arenabg.com/torrents/browse.php...at=6&incldead=0 ;)

Ami i li si kypyvash DVD-zapisva4ka ili si zimash dvd deto 4ete DivX ili na obiknovennata zapisva4ka si praish tam svsd ili vsd format film

Problema ti e 4e ne 4ete sub mi ima edna programa virtual Dub i az naskoro se opitvax taka da si praa film4eta ama si varzax dvd-to kam pc-to i sq sam 6.Na4i tqq programa dokolkoto znam pravi audio file i sub file v edin obsh.I az moa ti kaga samo tva po natataka se zainteresyvai ina4e sam sigoren 4e taka stava,pitai nqkoi za taq programka i sha si praish film4eta :)

Има програми които правят Xvid на DVD,ама ся не се сещам...

Aide molq ti se ako namerish takiva programi seriozno da kagesh pls :excl:

Такива теми има доста до сега и просто трябва малко да потърсиш. Сега понеже виждам че те мързи ще ти дам нещо на готово.

Първо си дърпаш WinAVI Video Converter - в www.data.bg го има.

после с помоща на ffdshow добавяш субтитрите и после с NERO си записваш DVD-то.

Операцията трае около 1час на моето РС - така че дерзай!

• 2 weeks later...

Най-добрата програма, която съм ползвал е dvd-lab - pro. единствения недостатък е че не поддържа divx, затова предварително конвертирам филмите до mpeg с tmpgenc. Което не е проблем, защото dvd-lab след това не ги прекодира.

С нея могат да се направят менюта, да се сложат субтитри (както му е реда , а не да се вграждат в филма). и.т.н

ИМА Я В BUBU.TO

Значи взимаш една много готина програмица, която се казва VirtualDub и с нея слагаш субтитрите.После можеш с Nero да пишеш и DvD и VCD.

А TV out имаш ли ?

Ако отговора е ДА не виждам защо ще се тормозиш да обръщаш в VCD.

Иначе за 25 30 лева може да си намериш GF2 със TV out и да гледаш филма.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...