Defekt Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Незнам дали е тук мястото на темата ,но все пак да питам. Значи въпроса ми е как като си сваля филм от нета да си го запиша на DVD диск и да го гледам на плейъра. Знам че трябва и записвачка. Но да може да се гледа и със субс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukuruz Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Просто си купуваш такъв с поддръжка на DivX и няма да ти трябва и DVD писачка в следствие на което спестяваш стотина долара с които можеш да ме почерпиш за добрата идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Незнам дали е тук мястото на темата ,но все пак да питам. Значи въпроса ми е как като си сваля филм от нета да си го запиша на DVD диск и да го гледам на плейъра. Знам че трябва и записвачка. Но да може да се гледа и със субс. <{POST_SNAPBACK}> Има програми които правят Xvid на DVD,ама ся не се сещам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 Просто си купуваш такъв с поддръжка на DivX и няма да ти трябва и DVD писачка в следствие на което спестяваш стотина долара с които можеш да ме почерпиш за добрата идея <{POST_SNAPBACK}> Проблема е че моя DVD player не подържа DIVX затова питам. Пък и как като запиша на диск филма ще работят субтитрите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Проблема е че моя DVD player не подържа DIVX затова питам. Пък и как като запиша на диск филма ще работят субтитрите. <{POST_SNAPBACK}> ми сваляй си от тука dvd-та направо http://www.arenabg.com/torrents/browse.php...at=6&incldead=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Ami i li si kypyvash DVD-zapisva4ka ili si zimash dvd deto 4ete DivX ili na obiknovennata zapisva4ka si praish tam svsd ili vsd format film Problema ti e 4e ne 4ete sub mi ima edna programa virtual Dub i az naskoro se opitvax taka da si praa film4eta ama si varzax dvd-to kam pc-to i sq sam 6.Na4i tqq programa dokolkoto znam pravi audio file i sub file v edin obsh.I az moa ti kaga samo tva po natataka se zainteresyvai ina4e sam sigoren 4e taka stava,pitai nqkoi za taq programka i sha si praish film4eta Има програми които правят Xvid на DVD,ама ся не се сещам... Aide molq ti se ako namerish takiva programi seriozno da kagesh pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Потърси из форума....има тема, в която подробно е обяснено кое и как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Knight Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Такива теми има доста до сега и просто трябва малко да потърсиш. Сега понеже виждам че те мързи ще ти дам нещо на готово. Първо си дърпаш WinAVI Video Converter - в www.data.bg го има. после с помоща на ffdshow добавяш субтитрите и после с NERO си записваш DVD-то. Операцията трае около 1час на моето РС - така че дерзай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
biolander Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Най-добрата програма, която съм ползвал е dvd-lab - pro. единствения недостатък е че не поддържа divx, затова предварително конвертирам филмите до mpeg с tmpgenc. Което не е проблем, защото dvd-lab след това не ги прекодира. С нея могат да се направят менюта, да се сложат субтитри (както му е реда , а не да се вграждат в филма). и.т.н ИМА Я В BUBU.TO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fifo Posted March 14, 2005 Share Posted March 14, 2005 Значи взимаш една много готина програмица, която се казва VirtualDub и с нея слагаш субтитрите.После можеш с Nero да пишеш и DvD и VCD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FIXXXER Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Spored men po evtino 6te ti izleze ako zapisva6 filmite kato VCD a za tova kak da gi napravi6 na VCD-www.vcdhelper.hit.bg tam ima vsi4ko neobhodimo za celta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted March 15, 2005 Share Posted March 15, 2005 Проблема е че моя DVD player не подържа DIVX затова питам. Пък и как като запиша на диск филма ще работят субтитрите. <{POST_SNAPBACK}> А TV out имаш ли ? Ако отговора е ДА не виждам защо ще се тормозиш да обръщаш в VCD. Иначе за 25 30 лева може да си намериш GF2 със TV out и да гледаш филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.