iVAAN Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Опитах се да им обясня някои неща, но ме баннаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Ами не знам всички се правим на големи патриоти и хакери!!Пък този саит още не е хакнат??? Според мен е краино време!Та това си е едно въстание Според мен достоино за 3 Март! Или поне за 20 Април-годишнината от Априлското бъзстание! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliank Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 който не е хакер,да стане спамер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scarface Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Македения няма !!!!!!!! "Те" нямат история нямат бъдеще нямат нищо!Тази така наречена държава е създадена от 3-а души Адолф Хитлер Георги Димитров и Йосиф Тито!Тя е създадена нямат нация не са се борили за свобода нито пък са воювали в името на своята родина по простата причина че те нямат такава!!!!!!!! А тази наглост да преразказват българската история е направо за ......... Незнам защо обаче нашите "политици" нищо не правят по въпроса ако въобще могат да направят нещо!Ако това например се беше слу4ило на САЩ съм 100% сигурен че щеше да има воина,но в България на никой не му е през х.я ИСТИНАТА БОЛИ!!!!!!!!!!!МАКЕДОНЦИТЕ Я ЗНАЯТ ОБАЧЕ ВСИЧКИ СА ПРОСТА......И Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 който не е хакер,да стане спамер <{POST_SNAPBACK}> Няма смисъл - глупаците трият всичко веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Няма смисъл - глупаците трият всичко веднага. <{POST_SNAPBACK}> Ами да ги изтрием и ние тогава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliank Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 ми да се обеденим поне веднъж,няма да ни наричат гейове и да ни се подиграват с историята Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Дано се намери някой, който да хакне сайта на тези нещтастници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bai Ganio Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Ако искате влезте в сайта и форума и вижте имат ли посочени е-мейли регистрираните потребители и на тези които имат пуснете по някое писъмце на тема история език литература култура или на каквото ви дойде може и линкове да им изпратите на ум тази инфо атака ще остане по дълго време невидима и ще бъде по резулатна най-малкото ще ядосате болните мозъци . Можете да пусните по 2-3 писма с различни заглавия ,също и поздравителни картички по случай големия македонски празник 3 март освобождението на България и др подобни стига да ви се занимава де . Забравих да кажа : на нож АТАКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliank Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 http://www.pravovadurzhava.com/ecard.php?cat=6 ето алко подходящи картички,ако някой даде маили,може направо от сайта който сам дал да се прщат Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Ако искате влезте в сайта и форума и вижте имат ли посочени е-мейли регистрираните потребители и на тези които имат пуснете по някое писъмце на тема история език литература култура или на каквото ви дойде може и линкове да им изпратите на ум тази инфо атака ще остане по дълго време невидима и ще бъде по резулатна най-малкото ще ядосате болните мозъци . Можете да пусните по 2-3 писма с различни заглавия ,също и поздравителни картички по случай големия македонски празник 3 март освобождението на България и др подобни стига да ви се занимава де . <{POST_SNAPBACK}> Не става изхвърлят ме веднага! Ако може някои които не е публикувал да ги разкрие и да ги напише в Вареза.За имеилите става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bozza55 Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Македения няма !!!!!!!! "Те&quoD; нямат история нямат бъдеще нямат нищо!Тази така наречена държава е създадена от 3-а души Адолф Хитлер Георги Димитров и Йосиф Тито!Тя е създадена нямат нация не са се борили за свобода нито пък са воювали в името на своята родина по простата причина че те нямат такава!!!!!!!!А тази наглост да преразказват българската история е направо за ......... Незнам защо обаче нашите "политици" нищо не правят по въпроса ако въобще могат да направят нещо!Ако това например се беше слу4ило на САЩ съм 100% сигурен че щеше да има воина,но в България на никой не му е през х.я ИСТИНАТА БОЛИ!!!!!!!!!!!МАКЕДОНЦИТЕ Я ЗНАЯТ ОБАЧЕ ВСИЧКИ СА ПРОСТА......И <{POST_SNAPBACK}> За какво ни е днешната Македония? Там има само едно Охридско езеро, което става за нещо, а другото са само камънаци. Имаме си достатъчно мързеливи цигани, за да си вкараме автогол и с 1.5 милиона гладни, плодящи се като плъхове шиптъри. Колкото по-дълго съществува Македония, по-добре за нас - иначе ще дойдат само проблеми. Не е вече никаква далавера да имаме претенции за територията им!! Да се оправят с албанците, а ние да им гледаме сеира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 За какво ни е днешната Македония? Там има само едно Охридско езеро, което става за нещо, а другото са само камънаци. Имаме си достатъчно мързеливи цигани, за да си вкараме автогол и с 1.5 милиона гладни, плодящи се като плъхове шиптъри. Колкото по-дълго съществува Македония, по-добре за нас - иначе ще дойдат само проблеми. Не е вече никаква далавера да имаме претенции за територията им!! Да се оправят с албанците, а ние да им гледаме сеира! <{POST_SNAPBACK}> Напълно съм съгласен с теб!Македонците скоро,какво говоря,ВЕЧЕ искат да са български граждани! И те си са българи,както и пумаците!Ама като не искат,по-добре.150000000 по малко гладни гърла!А ние ще гледаме шиптърскиXXL Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Хммм...поправете ме ако греша,но доколкото знам Даме Груев си е чист българин...защо тогава на Great_Macedonian ранга му е "Даме Груев" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestor Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Ето адреса на моята тема http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=8761 А тук ще постна и това което написах и аз защото съм сигурен, че ще бъде променено след известно време. Реших да честитя най-българският празник на всички БЪЛГАРИ НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ЧАСТ НА БЪЛГАРИЯ са. Това е празник на всички българи, независимо дали се намират в сегашните граници на република България или в териториите откъсвани от нея-Македония, западните покрайнини, Беломорска Тракия, тн. Извинете за закъснениято от един ден... ПС. Мерси за ban-а който ще ми бъде сложен от администраторите, неосъзнаващи че са БЪЛГАРИ от област Македония (Западна България). Тези момчета са доста бързи вече темата ми я няма... Евала на заблудените модератори... Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Ето адреса на моята тема http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=8761А тук ще постна и това което написах и аз защото съм сигурен, че ще бъде променено след известно време. Реших да честитя най-българският празник на всички БЪЛГАРИ НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ЧАСТ НА БЪЛГАРИЯ са. Това е празник на всички българи, независимо дали се намират в сегашните граници на република България или в териториите откъсвани от нея-Македония, западните покрайнини, Беломорска Тракия, тн. Извинете за закъснениято от един ден... ПС. Мерси за ban-а който ще ми бъде сложен от администраторите, неосъзнаващи че са БЪЛГАРИ от област Македония (Западна България). <{POST_SNAPBACK}> Браво пич,възхишавам ти се,ама успя ли да запишеш някои адреси? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Was ist? ? ? Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Аз на тоя форум попаднах преди много време и отнесох бана(ама не на ИП-то) И спорих с тях относно българския произход.Те твърдят,че сме татари и аз им го доказах 4-5 пъти и ме банираха Ето темата(много е важна) http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=8068&whichpage=1 А и между другото-говорихме(няколко българи от различни части на БГ) за руско-българското приятелство и те направиха 1 изкуствен "юзър руснак"-някой от македонците се регнал под друго име и се представи за руснак(все още е с 1 пост той :wink) за да ни опровергаят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 абе има и много свясни от тях!! Последно попаднах на един които така защитаваше България,че аз не знам дали мога така!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Македония е една и Българска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_WoLF_MaN_ Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Не ги мразя но ако намеря някой 2007 с истекъл 3 месечен престой в България веднага ше го предам на властите и да го върнат в неговата любима "Македония" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestor Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Браво пич,възхишавам ти се,ама успя ли да запишеш някои адреси? confused.gif? Съжалявам, но тва го поствах късно и не ми беше до търсене на е-майли тогава и сега ме е яд. Мисля че тази тема трябва да се разпространи и из другите форуми. Дори е възможно по нататък да направя форум който да се занимава точно с това. Търсенето на подобни сайтове и запъването им с истинска информация. Ако има достатъчно ентусиати драснете тук, пратете ПМ или е-мейлче prestor@evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliank Posted March 6, 2005 Author Share Posted March 6, 2005 Съжалявам, но тва го поствах късно и не ми беше до търсене на е-майли тогава и сега ме е яд. Мисля че тази тема трябва да се разпространи и из другите форуми. Дори е възможно по нататък да направя форум който да се занимава точно с това. Търсенето на подобни сайтове и запъването им с истинска информация. Ако има достатъчно ентусиати драснете тук, пратете ПМ или е-мейлче prestor@evrocom.net <{POST_SNAPBACK}> би било добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestor Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Ами трябва да се съберем повечко хора ако има навити казвайте и тук. Няма смисъл да направя форум и да не се използва. Засега пишете тук и кой с какво може да помага- модериране, админисриране, търсене на подобни македонски сайтове и тн. БТВ проблемът не е само в македонските сайтове. Виждал съм снимки в европейски сайтове на българия, на които сме представени като цигани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Аз подкрепям начинанието!Нека не се оставяме да ни мачкат някакви сръбски мекерета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prestor Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Ок в момента разглеждам за безплатен хост на форума. Утре или в други ден ще го направя. Има ли желаещи за админи и модератори? Давайте предложения за имена!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.