Jump to content
BulForum.com

исторически форум

iliank

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Ами не знам всички се правим на големи патриоти и хакери!!Пък този саит още не е хакнат??? :huh: :confused Според мен е краино време!Та това си е едно въстание :punk :punk :D Според мен достоино за 3 Март! :devilИли поне за 20 Април-годишнината от Априлското бъзстание!

Македения няма !!!!!!!! "Те" нямат история нямат бъдеще нямат нищо!Тази така наречена държава е създадена от 3-а души Адолф Хитлер Георги Димитров и Йосиф Тито!Тя е създадена нямат нация не са се борили за свобода нито пък са воювали в името на своята родина по простата причина че те нямат такава!!!!!!!!

А тази наглост да преразказват българската история е направо за ......... Незнам защо обаче нашите "политици" нищо не правят по въпроса ако въобще могат да направят нещо!Ако това например се беше слу4ило на САЩ съм 100% сигурен че щеше да има воина,но в България на никой не му е през х.я

ИСТИНАТА БОЛИ!!!!!!!!!!!МАКЕДОНЦИТЕ Я ЗНАЯТ ОБАЧЕ ВСИЧКИ СА ПРОСТА......И

B) Ако искате влезте в сайта и форума и вижте имат ли посочени е-мейли регистрираните потребители и на тези които имат пуснете по някое писъмце на тема история език литература култура или на каквото ви дойде може и линкове да им изпратите на ум тази инфо атака ще остане по дълго време невидима и ще бъде по резулатна най-малкото ще ядосате болните мозъци .

Можете да пусните по 2-3 писма с различни заглавия ,също и поздравителни

картички по случай големия македонски празник 3 март освобождението на България и др подобни стига да ви се занимава де .:))

Забравих да кажа : на нож АТАКА :pirate

B) Ако искате влезте в сайта и форума и вижте имат ли посочени е-мейли регистрираните потребители и на тези които имат пуснете по някое писъмце на тема история език литература култура или на каквото ви дойде може и линкове да им изпратите на ум тази инфо атака ще остане по дълго време невидима и ще бъде по резулатна най-малкото ще ядосате болните мозъци .

Можете да пусните по 2-3 писма с различни заглавия ,също и поздравителни

картички по случай големия македонски празник 3 март освобождението на България и др подобни  стига да ви се занимава де .:))

Не става изхвърлят ме веднага! :angry1 Ако може някои които не е публикувал да ги разкрие и да ги напише в Вареза.За имеилите става въпрос.

Македения няма !!!!!!!! "Те&quoD; нямат история нямат бъдеще нямат нищо!Тази така наречена държава е създадена от 3-а души Адолф Хитлер Георги Димитров и Йосиф Тито!Тя е създадена нямат нация не са се борили за свобода нито пък са воювали в името на своята родина по простата причина че те нямат такава!!!!!!!!

А тази наглост да преразказват българската история е направо за ......... Незнам защо обаче нашите "политици" нищо не правят по въпроса ако въобще могат да направят нещо!Ако това например се беше слу4ило на САЩ съм 100% сигурен че щеше да има воина,но в България на никой не му е през х.я

ИСТИНАТА БОЛИ!!!!!!!!!!!МАКЕДОНЦИТЕ Я ЗНАЯТ ОБАЧЕ ВСИЧКИ СА ПРОСТА......И

За какво ни е днешната Македония? Там има само едно Охридско езеро, което става за нещо, а другото са само камънаци. Имаме си достатъчно мързеливи цигани, за да си вкараме автогол и с 1.5 милиона гладни, плодящи се като плъхове шиптъри. Колкото по-дълго съществува Македония, по-добре за нас - иначе ще дойдат само проблеми. Не е вече никаква далавера да имаме претенции за територията им!! Да се оправят с албанците, а ние да им гледаме сеира!

За какво ни е днешната Македония? Там има само едно Охридско езеро, което става за нещо, а другото са само камънаци. Имаме си достатъчно мързеливи цигани, за да си вкараме автогол и с 1.5 милиона гладни, плодящи се като плъхове шиптъри. Колкото по-дълго съществува Македония, по-добре за нас - иначе ще дойдат само проблеми. Не е вече никаква далавера да имаме претенции за територията им!! Да се оправят с албанците, а ние да им гледаме сеира!

Напълно съм съгласен с теб!Македонците скоро,какво говоря,ВЕЧЕ искат да са български граждани! И те си са българи,както и пумаците!Ама като не искат,по-добре.150000000 по малко гладни гърла!А ние ще гледаме шиптърскиXXL :laughing: :laughing: :laughing:

Ето адреса на моята тема http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=8761

А тук ще постна и това което написах и аз защото съм сигурен, че ще бъде променено след известно време.

Реших да честитя най-българският празник на всички БЪЛГАРИ НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ЧАСТ НА БЪЛГАРИЯ са. Това е празник на всички българи, независимо дали се намират в сегашните граници на република България или в териториите откъсвани от нея-Македония, западните покрайнини, Беломорска Тракия, тн.

Извинете за закъснениято от един ден...

ПС. Мерси за ban-а който ще ми бъде сложен от администраторите, неосъзнаващи че са БЪЛГАРИ от област Македония (Западна България).

Тези момчета са доста бързи вече темата ми я няма... Евала на заблудените модератори...

Ето адреса на моята тема http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=8761

А тук ще постна и това което написах и аз защото съм сигурен, че ще бъде променено след известно време.

Реших да честитя най-българският празник на всички БЪЛГАРИ НЕЗАВИСИМО ОТ КОЯ ЧАСТ НА БЪЛГАРИЯ са. Това е празник на всички българи, независимо дали се намират в сегашните граници на република България или в териториите откъсвани от нея-Македония, западните покрайнини, Беломорска Тракия, тн.

Извинете за закъснениято от един ден...

ПС. Мерси за ban-а който ще ми бъде сложен от администраторите, неосъзнаващи че са БЪЛГАРИ от област Македония (Западна България).

Браво пич,възхишавам ти се,ама успя ли да запишеш някои адреси? :confused

?

Аз на тоя форум попаднах преди много време и отнесох бана(ама не на ИП-то) :ghost И спорих с тях относно българския произход.Те твърдят,че сме татари и аз им го доказах 4-5 пъти и ме банираха :ghost

Ето темата(много е важна)

http://forums.vmacedonia.com/topic.asp?TOPIC_ID=8068&whichpage=1

А и между другото-говорихме(няколко българи от различни части на БГ) за руско-българското приятелство и те направиха 1 изкуствен "юзър руснак"-някой от македонците се регнал под друго име и се представи за руснак(все още е с 1 пост той :wink) за да ни опровергаят.

абе има и много свясни от тях!! :punk Последно попаднах на един които така защитаваше България,че аз не знам дали мога така!! :blink:

Не ги мразя но ако намеря някой 2007 с истекъл 3 месечен престой в България веднага ше го предам на властите и да го върнат в неговата любима "Македония"

Браво пич,възхишавам ти се,ама успя ли да запишеш някои адреси? confused.gif

?

Съжалявам, но тва го поствах късно и не ми беше до търсене на е-майли тогава и сега ме е яд. Мисля че тази тема трябва да се разпространи и из другите форуми. Дори е възможно по нататък да направя форум който да се занимава точно с това. Търсенето на подобни сайтове и запъването им с истинска информация. Ако има достатъчно ентусиати драснете тук, пратете ПМ или е-мейлче prestor@evrocom.net

Съжалявам, но тва го поствах късно и не ми беше до търсене на е-майли тогава и сега ме е яд. Мисля че тази тема трябва да се разпространи и из другите форуми. Дори е възможно по нататък да направя форум който да се занимава точно с това. Търсенето на подобни сайтове и запъването им с истинска информация. Ако има достатъчно ентусиати драснете тук, пратете ПМ или е-мейлче prestor@evrocom.net

би било добре

Ами трябва да се съберем повечко хора ако има навити казвайте и тук. Няма смисъл да направя форум и да не се използва. Засега пишете тук и кой с какво може да помага- модериране, админисриране, търсене на подобни македонски сайтове и тн.

БТВ проблемът не е само в македонските сайтове. Виждал съм снимки в европейски сайтове на българия, на които сме представени като цигани. :(

Аз подкрепям начинанието!Нека не се оставяме да ни мачкат някакви сръбски мекерета! :angry:

Ок в момента разглеждам за безплатен хост на форума. Утре или в други ден ще го направя. Има ли желаещи за админи и модератори?

Давайте предложения за имена!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...