Jump to content
BulForum.com

Breakdancing

gerry^^

Recommended Posts

Ами аз може да не съм компетентен,но ми кажи защо напоследък на всички хип-хоп/пънк/скейт събития в България има графити,скейт,брейкденс,хек и т.н.?Или и ограганизаторите не са компетентни ?Границата между хип-хоп-а и скейта е доста размита в България,заедно с няколко музикални стила и хек-а.Всичко тва се е превърнало в стрийт култура или както някой казват ъндърграунд..

Пак ще те разочаровам !!! На ск8 състезания има демонстрации по брейк, а не обратно и това е, защото просто всички са събрани на едно място, на което има уреди и има достатъчно място .... а да не говорим за ин-лайн (aggressive skating) състезания щото те са на различни места демек пак много хора, но се местят, защото самото състезание се провежда на много места, правят, така да ги нарека рундове и след всеки рунд отпадат определен брой хора. Примерно започват на някакъв ръб след това се местят на парапет и така ... събират се точки .... та мисълта ми е, че това че могат да се съчетават не ги прави ни най-малко близки ..... ;)

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Някои хора започнаха не само езиците да си чешат.То бива бива.....Като чета някой постове направо имам чуството,че всички спортове и танци са едно и също нещо с малки разновидности.Стигна се чак и до фигурно парзаляне :lol: мани мани.По логиката на damurda на конкурсите за красота(Мис България,Мис Свят и тн.) като има групи,които пеят през паузите значи и те са модели така ли :lol:

Офф... както и да е,не ми се обеснява на деца,които не виждат с отворени очи..

Хммм тва май щеше да звучи по-добре като "не ми се обяснява на деца,които не искат да си отворят очите" или нещо подобно,щото аз не знам как се гледа със затворени очи...трябва да пробвам да видя какво ще стане ;)

snatch нали събираш бисери.Айде да не са само мои,ето и един чужд :lol:

Ти в час ли си ?

Мда...аз съм в час ама ти май не си :) Или и Петьо ще изкараш,че не е в час :lol:

Офф... както и да е,не ми се обеснява на деца,които не виждат с отворени очи..

Ееее т`ва беше върха.Ае отивай обяснявай на "деца" който виждат със затворени очи :D

Ееее т`ва беше върха.Ае отивай обяснявай на "деца" който виждат със затворени очи :D

Ооо аз тва го владея!!!Малко е тъмно но се гледа!! :laughing: :laughing:

@ludoto_mime Той петйо е леко глуповат.Със всяко свое изказване показваш,че и ти не си нещо по различно.

Не мога да разбера защо коментирате толкова този израз.Ясно личи какво съм имал предвид,а тва че на някой не му харесва истината е друг въпрос.

@ludoto_mime Той петйо е леко глуповат.Със всяко свое изказване показваш,че и ти не си нещо по различно.

Не мога да разбера защо коментирате толкова този израз.Ясно личи какво съм имал предвид,а тва че на някой не му харесва истината е друг въпрос.

Научи се да пишеш имената на хората както трябва и тогава говори(пиши)кой е глуповат,защото в случая това си ти ;) .А кажи ми този израз не е ли глуповат или по-скоро мега глуповат:

damurda Публикувано на , 22:20 PM

Офф... както и да е,не ми се обеснява на деца,които не виждат с отворени очи.. :lol:

@hEka-е как ле човеко след малко затварям очите и ще ви гледам всичките със затворени очи:woot

хах :lol: :lol: Не знам пич, или сички тука сме глупаци или единствения льольо си ти, но няма да падам под нивото си щото съм доста по-навътре от тебе в тия работи нека другите ти се смеят ... :lol: :lol: аз не мога повече ... :woot

@Petio^ спокойно ние виждаме със затворени очи :lol: :lol: :lol:

@hEka Изобщо не ме интересува колко си навътре в нещата.Аз си изказах моето виждане по въпроса.Ти не си съгласен с него - добре.Не е нужно да са заяждаш излишно.

А за тези,които не разбраха "не виждат с отворени очи" ще им разясня,като в първи клас: "не виждат с отворени очи" - може да виждаш нещо пред себе си,но да не разбираш какво е.

петйо пиша ти името така нарочно,защото не смятам,че заслужаваш да бъде с главна буква :devil

и бтв.. последен пост тука ..много офф-топици станаха

петйо пиша ти името така нарочно,защото не смятам,че заслужаваш да бъде с главна буква  :devil

и бтв.. последен пост тука ..много офф-топици станаха

ааа не не не нееее как може да си толкова т*п нямаше предвид малката буква а това, че се пише Петьо а не петйо. ти май и с отворени очи не виждаш.

Ех damurda човеко много смях пада с теб направо :lol:

петйо пиша ти името така нарочно,защото не смятам,че заслужаваш да бъде с главна буква

Нямах в предвид главната буква не ми пука дали ще пишеш с главна или не.Името Петьо се пише така,а не както ти си мислиш- петйо би трябвало да ги знаеш тези работи от обща култура нали гледаш със затворени очи :lol: :lol: :lol:

Добре,сгрешил съм признавам си.Не съм човек,който не си признава грешките.Но немога да разбера защо винаги се хващате за най-малкото.Единствената ви цел май е да се заяждате?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...