Stenli Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 За женската част от уарез.ру Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 ok jeni nie sme!!!!iskam da pitam kolko ot vas se zaribqaat da hoat na fitnes,i kolko se kefat na trenirovki v ku6ti?6oto li4no az predpo4itam da si treniram v ku6ti!ne za drugo mi fitnesa mnoo ne me kefi,puk i trqaa da iam vreme,puk i kvo 6e kaite za onezi "uslujlivi" pi4ove deto ne vi ostaat na mira da si potrenirate???a i v ku6ti sam redovna i efekta e super!!! pls vklu4vaite se Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Съжалявам , че пиша в тема за жени но трябва да видите , инсталирате и задължително да пробвате ТОВА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Аз се зарибявам да хода по разни фитнеси, сауни всякви такива неща, но по-рядко.. Просто фитнеса специално не е за жени! Винаги съм била на това мнение,макар че ходя. По-хубаво тренировки в къщи, тичане ако се има време и възможност и задължително разделно хранене Просто тва е начина за хубаво тяло- ама не да се изкъртваме от фитнес, щото просто не ни отива Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 mdam,suglasna sum!kvo 6e kaite za oneq madami deto sa se izkurtili brutalno ot fitnes,4e 4ak sa si razvalili telata i mqsat na muje?? vijdam mnooo takia i naprao po4vam da se 4uda-az li ili te ,ne sa v 4as Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 извенете ме, че съм мъж и се намесвам, но съм готов да поспоря с вас двечките, дет сте против сериозното занимание с фитнеса. аз лично съм зарибил 4-5 приятелки по фитнеса и повярвайте ми нито една от тях не е с хипертрофирали мускули и не е съжалила, че е започнала да се занимава. харесвам спортните женски фигури и им помагам да се размножават нищо не е вредно ако не се прекалява, а и никой не е казал, че жените трябва да се занимават с бодибилдинг. нали говорим за фитнес, което е нещо съвсем различно и определено не води до изродяване на женската физика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 абе момичета вие сте с много изкривени представи за фитнеса. след като mobo ви обясни как стоят нещата на теория аз мисля да ви покажа каква е разликата м/у фитнес и bodybuilding и Bodybuilding Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cristiano Ronaldo Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Сори че и аз се меся ама пичове тва е женска тема и само кат се месите немисля че им харесва а и пък кво ви пука кво си пишат вътре даже започвате да спорите с тях тва е бая нахално,немислите ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Абе я стига, женска тема...сякаш мъжете нямат какво да кажат. Аз съм "за" тук да пишат и мъже, понеже в доста случаи те разбират повече от нас по простата причина, че повече спортуват. Аз понякога ходя на фитнес (когато не ме домързи) и се чувствам чудесно. Отделно си правя и упражненийца вкъщи (отново ако го няма фактора мързел) и мога да твърдя, че фитнеса определено е ЗА жени. Ако си имаш направена подходяща програма с разнообразен вид натоварване хем е полезно, хем е интересно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 da ,dobre,ok,da pi6e koito iska! bez polova diskriminaciq po temata,razlikata mi e qsna,no ne tova imah v predvid, (sry za missunderstanding-a) govoreh za madami(koito za jalost sa mnoo a ima i takia ot mujki pol)koito prosto hodat,bluskat po uredite,bez ideq da imat za kvo su6nost sluji i kuv mu e efekta,i tva e kraino nezdravoslovno,mi daje zle.....nakraq rezultatite sa.......mnoo zle! 6oto nali znaete 4e si4ko se prai s mqrka i v slu4aiq s kompetentni suveti i lica! nqaam pic na taq macka da vi pokaa za kvo izkrivqvane staa ?,no tq puk se haresva taka -s mujks figura,ni6o jensko:ghost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Май само farrell ме е разбрала за какво става въпрос... Просто тва е начина за хубаво тяло- ама не да се изкъртваме от фитнес, щото просто не ни отива А на тия, дето тръгнаха на 'контра' нямам кво да им кажа. Тва си е моето мнение, не го натрапвам на никой, ако искат да го успорват тва си е тяхна работа, дето мен не ме бърка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloom Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 hi.и аз да изкажа мнение по темата.Аз лично от 4 месеца ходя на зала,но не на фитнес(и това пробвах),а на каланетика.Това е стахотно и много по-забавно от броенето на серийки по уредите.Има си инстукторка,която е измислила програмата,загрявка,за ръце,крака,корем,отпускащи упражнения накрая и готина музичка.На мен лично това повече ми хареса от фитнеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 hi.и аз да изкажа мнение по темата.Аз лично от 4 месеца ходя на зала,но не на фитнес(и това пробвах),а на каланетика.Това е стахотно и много по-забавно от броенето на серийки по уредите.Има си инстукторка,която е измислила програмата,загрявка,за ръце,крака,корем,отпускащи упражнения накрая и готина музичка.На мен лично това повече ми хареса от фитнеса. <{POST_SNAPBACK}> kvo prestavlqva tva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 12, 2005 Share Posted March 12, 2005 kvo prestavlqva tva? <{POST_SNAPBACK}> Злобилчо, това не е за мъже. Упражненията се правят изключително бавно, с малка амплитуда и помага за горене на конкретни тлъстинки, както и за стягане на мускулчета. Маса не се прави, ама то на жените това не ни и трябва. Аз лично не се кефя на каланетиката. Предпочитам фитнес или йога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aries Posted March 17, 2005 Share Posted March 17, 2005 И аз се извинявам, че се меся, но държа да кажа няколко неща: 1. За да направи една жена мускулите от горната фотография трябва доста здраво да вкарва яка химия. 2. Точковата редукция на мазнините е една голяма измислица. Мазнините се топят от цялото тяло и принципа е, че си заминават първо от там, където са се натрупали. Ако спот-редукцията беше възможна коремните преси щяха да са незаменимо упражнение. 3. Основните калории се "горят" на масата. В залата оформяте силата и издръжливостта на мускулите (за жените). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted March 27, 2005 Share Posted March 27, 2005 Имам питане: Къде в Каршияка може да се иде на аеробика. Питам заради приятелката ми, която се е зарибила, но не знае къде да иде. Моля, някой ако знае да сподели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camel_driver Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Аеробика ако не се лъжа има в сградата на кино Фламинго..като застанеш с лице срещу входа на киното, заобикаляш сградата от дясно - към края на дясната страна има врата .. пробвай там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curly.T Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Аеробика ако не се лъжа има в сградата на кино Фламинго..като застанеш с лице срещу входа на киното, заобикаляш сградата от дясно - към края на дясната страна има врата .. пробвай там. <{POST_SNAPBACK}> А можеш ли да ми кажеш някъде в Гагарин, понеже аз живея на Борбите и се интересувам за аеробика, каланетика, фитнес нещо наблизо ако има. Фламинго ми идва много далече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curly.T Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 govoreh za madami(koito za jalost sa mnoo a ima i takia ot mujki pol)koito prosto hodat,bluskat po uredite,bez ideq da imat za kvo su6nost sluji i kuv mu e efekta,i tva e kraino nezdravoslovno,mi daje zle.....nakraq rezultatite sa.......mnoo zle!6oto nali znaete 4e si4ko se prai s mqrka i v slu4aiq s kompetentni suveti i lica! Аз съм за фитнеса за жени.Преди ходих редовно - по три тренировки седмично.Имах треньорка,която беше ми показала как да тренирам всички мускули.Чувствах се страхотно! Винаги съм смятала,че една жена не трябва да е слаба и отпусната,а стегната та дори и малко едра. За съжаление от няколко месеца не ходя и естествено бездействието ми се отразява.Сега съм решила пак да подновя тренировките. Така че тренирайте за здраве и самочувствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decho Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 завършила съм ски в чепеларе и определено фитнеса помага.сега ходя редовно защото трябва да се подготвя за другия сезон.ако михлюзиш няма да спечелиш ништо : Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Знае ли някое от тук присъстващите другарчета зала за фитнес ЗА ЖЕНИ, някъде в района на Гребната база. И да има инструктори на място, защото "пациентката" ще е АБСОЛЮТНО начинаеща. Моля, отговаряйте с Л.С. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 otgoworih ti w parwata tema deto postna:) po to4no waw fitnes centrowe temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Имам един спешен и важен въпрос! Моята госпожа дохи да вдига разни железа, та покрай това и аз взех да чета литературка. На много места срещнах споменати неопренови пояси, гащи, потници, цели костюми и прочее. И всеки казва, че без тях не може да се тренира пълноценно, ама е нормално, когато някой продава краставици, да разбравя, че без тях салатата не струва. Моля, който е ползвал нещо подобно, да обади каква е файдата от ползата !!!! Че се оказаха бая скъпи тия нещо, и ако хвърля 100-200 лв и се окажат безполезни, ще се изям от яд, това са си примерно три сериозни купона :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Имам един спешен и важен въпрос! Моята госпожа дохи да вдига разни железа, та покрай това и аз взех да чета литературка. На много места срещнах споменати неопренови пояси, гащи, потници, цели костюми и прочее. И всеки казва, че без тях не може да се тренира пълноценно, ама е нормално, когато някой продава краставици, да разбравя, че без тях салатата не струва. Моля, който е ползвал нещо подобно, да обади каква е файдата от ползата !!!! Че се оказаха бая скъпи тия нещо, и ако хвърля 100-200 лв и се окажат безполезни, ще се изям от яд, това са си примерно три сериозни купона :-) Чак пък да не може да се тренира пълноценно . Разбира се, че може да се тренира абсолютно пълноценни и без подобни.....екстри. За мен те са по-скоро рекламен, търговски, маркетингов или не знам си още какъв трик да си продават стоките производителите им. Пълноценната тренировка, за мен е свързана с правилен хранителен режим, възстановяване и самото физическо натоварване, разбира се. Всичко останало, според мен, е измишльотина, с която залъгват по-мързеливичките, дето не им се тренира и дето си похапват пърженко всяка вчер и се чудят закакво "нямат" преса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 8, 2006 Share Posted September 8, 2006 Бе това си е така, ама на мене ми е интересно хората, дето са ползвали подобно нещо, какво ще кажат. Все пак потенето е важна част от тренировките, така поне съм чувал. И че така се постига по-добро премахване на мазнините. Тук не става дума за мързел, има хора, които поради ред причини не могат да тренират по много. Имах един приятел в прогимназията, гото заварих веднъж у тях просто да размахва ръце като махало, с по една петкилограмова гира във всяка, облечен с пуловер и шушляково яке отгоре. Видя ми се идиотско упражнение, защото е с много малко натоварване, а и тоя пулавер латноп време ... И човекът ми обясни, че това било за релеф. Нямаше неопрени и си караше с пуловерче човекът, ама в наше време не върви някак си човек да иде в залата с блузата от баба. Особено ако е жена :-) А за пърженото ... Аз са тъпча като разпран с пържено и пак имам "преса", то е въпрос на метаболизъм, научно казано, и на "право черва", по народному. Не тренирам нищо вече, просто се тарая повечко да се движа. И това явно или помага, или имам късмет, защото срещам съученици, дето на по тридесет и малко години са абсълютни торби, а аз съм си като едно време :-) И си влизам и в абитуриентския, и в сватбарския панталон. Само саката са ми отеснели в раменете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.