_Dave_ Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Мисля да си продам старото Пц , за да мога да си купя ново (с още малко парици).Ако някой се интересува мога да му продам цялата кутия както аз съм я сглобявал , но ако някой иска някоя от старите части също може да говориме за сделка. Ето и конфигурацията на компютъра , който продавам : Intel Pentium II - 233 Mhz 96 Mb RAM ( Три платки по 32 MB RaM ) 3 Harda = : 3.1 Hard Disk 1GB 3.2 Samsung Hard Disk 5 GB 3.3 Quantum Hard Disk 6 GB Matrox Millenium II VideoCard 4MB + Ускорител Vodoo 2 Banshee 8 MB 2 x USB Ports 2 Chanell SoundCard OnBoard - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Еми това е малката и скромна конфигурация , но все пак преди година имах Пентиум 1 , , малко парици имах малко неща си взех . Сега искам да си взема наистина НОВО пц , ама ми трябват парици , тъй-че моля ако сте заинтересувани или познавате някой , който да иска някое Компютърче за Офис или само за Интернет това е Перфектно , но за Домашно не става (Знам Го от личен опит). Като цяло машината е доста запазена и работи отлично за Интернет . Чакам вашите постове и се надявам много да има някой , който да купи машинката. Edit : Ако се интересувате може да ме намерите и на GSM : 0899 617 864 Edit 2 : За съжаление дъното няма AGP има само PCI слотове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Аз се интересувам от 1GB харда, кажи някаква цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 Аз се интересувам от 1GB харда, кажи някаква цена? <{POST_SNAPBACK}> На подобни постове ще отговарям само на PM Edit : Само да уточня , че зделка за който и да е от компонентите или за всичко , може да бъде осъществена най-рано 20 Март 2005 година . Това е така , защото тогава със сигурност ще знам дали ще имам ново ПЦ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAPKO_TOTEB Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 40 kinta davam, ako si navit pi6i. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LifeFeel Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 _Dave_, обяви за продажба без цени не приемаме прочети правилата в темите закачени най-отгоре в раздела buy/sell и като си уточниш цената ме потърси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.