mobo Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Оня ден бащата домъкнал някакъв кантар със всякакви сензори, даже мереше мазнини, кости и мускули. Обаче мен ме изкара с 19,1% сланина. Аз по принцип съм си щиглиц, а тоя кантар ме изкара сумо-борец. Предполагам не може да им се вярва на такива играчки (боклуци). въртят ми се некви спомени че числата и границите горе-долу съвпадат с тези за ИТМ. т.е. 22-23% мазнини е нормала. надолу си недохранен, а нагоре прехранен. спортистите смъкват под 15% в зависимост от вида спорт и то с дехидратация. под 10% са само културистите на състезание, когато са се одрали. естествено може би греша. според тая силно неграмотна и аматьорска статия горе-долу съм ги улучил, а според тая, която е с по-добър фасон, направо си има пълно съответствие. за повече подробности: питай Дъ Гугъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wispera Posted April 1, 2011 Share Posted April 1, 2011 Години: 18 Тегло: 96кг Ръст: 189см Гръден кош: 120см (стегнат) Мишница(ръката): 43см (стегната) Талия: 88см Бедро: 68см Прасец: 43см Стаж: 1година 5 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Спрях да блъскам, когато записах магистратура (октомври). Оттогава съм свалил малко над 6 кила! :blink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 91 кг, 125 гръб, 45 ръка, 91 талия и тия цигари още не мога да ги спра мамка му.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 22, 2012 Share Posted January 22, 2012 Спрях да блъскам, когато записах магистратура (октомври). Оттогава съм свалил малко над 6 кила! :blink: Спокойно, ако почнеш пак ще ти трябва най-много месец, за да се върнеш на старото положение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.