LOKOMOTIVcho Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Хора с тая диета дето си напраих е адски глад.. 5 ден.. Предните дни ставах в 12 на обед и храната ми стигаше до вечерта ,ама днеска станах в 7 и до ся едвам издържам.. Последно ядох в 17:30. Не може ли примерно да си ям нормално (пак без сладко) и да карам по-повече време велоергометъра.. примерно по 100км на ден? Пич, най-ефикасното упражнение за горене на мазнини винаги е било и ще бъде бягането. Бягане му е майката. И ако ти сам не се навиеш да бягаш няма как да стопиш мазнини. Един от моя отбор даже бяга с найлони под екипа си, за да стопи мазнините и има наистина огромен ефект. За да подсилиш този ефект обаче е много добре да правиш РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ и НВД. И няма никакво значение к'во е времето. Ние бягаме в сняг, студ, дъжд, жега, слънце и к'во ли още не, такаче времето не оказва влияние. Извода: Слагай найлоните, бягай всеки ден на някое стадиониче в близост до вас, яж правилно. Т'ва е вариянта. Друг начин няма, забравяш ги тия велоаргометри - вятър работа !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Пич, най-ефикасното упражнение за горене на мазнини винаги е било и ще бъде бягането. Бягане му е майката. И ако ти сам не се навиеш да бягаш няма как да стопиш мазнини. Един от моя отбор даже бяга с найлони под екипа си, за да стопи мазнините и има наистина огромен ефект. За да подсилиш този ефект обаче е много добре да правиш РАЗДЕЛНО ХРАНЕНЕ и НВД. И няма никакво значение к'во е времето. Ние бягаме в сняг, студ, дъжд, жега, слънце и к'во ли още не, такаче времето не оказва влияние. Извода: Слагай найлоните, бягай всеки ден на някое стадиониче в близост до вас, яж правилно. Т'ва е вариянта. Друг начин няма, забравяш ги тия велоаргометри - вятър работа !!! Точно обратното е.Тези неща,които ви се струват най-прости за изпълнения,те дават най-добри резултата.Да-бягането сваля мазнини,ма и доста ММ,което според мен не му е целта.Кардиото сваля мазнини и запазва ММ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Да бягането е най-ефективно,но и уредите за аеробни упражнения не са за изхвърляне.Все пак не всеки иска да тръгне да търчи по улиците и да диша мръсния пловдивски въздух Важното е човек да има воля и да тренира Бтв преди аеробно упражнение пийте по едно кафе,така се засилва ефекта.Но ако имате проблеми със сърцето,по-добре недейте Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Един от моя отбор даже бяга с найлони под екипа си, за да стопи мазнините и има наистина огромен ефект. Това с найлоните и изобщо коланите със загряващ ефект не се ли отразяват лошо на организма? Зная, че не трябва да се поставят върху бъбреците... Аз веднъж пробвах с такова нещо и направих една тренировка. Верно, толкова вода не се беше изливала от мене никога, но пък за сметка на това ми дойде на следващия ден с 10 дни по-рано... Иначе за студения въздух-нямам сливици и е смърт за мене, но едно малко бомбонче в устата по време на бягане(не ментово, разбира се) върши чудеса! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 Това с найлоните и изобщо коланите със загряващ ефект не се ли отразяват лошо на организма? Зная, че не трябва да се поставят върху бъбреците...Аз веднъж пробвах с такова нещо и направих една тренировка. Верно, толкова вода не се беше изливала от мене никога, но пък за сметка на това ми дойде на следващия ден с 10 дни по-рано... Иначе за студения въздух-нямам сливици и е смърт за мене, но едно малко бомбонче в устата по време на бягане(не ментово, разбира се) върши чудеса! Ами незнам, пича не се е оплаквал и казва, че му върши идеална работа и сваля доста лесно. А, пък за студения въздух - и аз нямам сливици ама всеки ден бягам на студ и нищо ми няма. За пример даже днес пак имаше бягане а времето беше ужасно студено... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 "Това с найлоните и изобщо коланите със загряващ ефект не се ли отразяват лошо на организма?" Otrazqva se i to mnogo !! Tova s nailonite se otrazqva nai ve4e na termoregulaciqta na organizma i ot tebe zapo4va da te4e obilno voda, koqto posle se vuztanovqva. Neznam dali kato se ovie6 s nailoni 6te izgori6 pove4e maznini(nadali vsi4ko e za smetka na telesnite te4nosti), no az nqmam jelanie da probvam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Абе вредно и и се губи само вода. Хората го правят, щото си мислят, че така виж ти колко мазно е отишло. С блузи е по-добре. @жужу, недей плаши хората! Момчета, ако правите с найлони няма да ви дойде на следващия ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Това за коланите е вярно, че е не е много полезно, но също е вярно, че се топят повече мазнини, не много, но повече, от колкото без него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 уф тъй като е голям бахър вънка...дали ако права лицеви в нас ще има ефект????ЕЙ тва мисла да ми е програмата ден 1: 5х20 лицеви; 5х20 кофички; 5х20 коремни ден 2: 6х20 лицеви; 6х20 кофички; 6х20 коремни ден 3: 7х20 лицеви; 7х20 кофички; 7х20 коремни и т.н. до края на седмицата,защото съм и болен и ако хода на фитнес и хептен ще се разболея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 уф тъй като е голям бахър вънка...дали ако права лицеви в нас ще има ефект????ЕЙ тва мисла да ми е програматаден 1: 5х20 лицеви; 5х20 кофички; 5х20 коремни ден 2: 6х20 лицеви; 6х20 кофички; 6х20 коремни ден 3: 7х20 лицеви; 7х20 кофички; 7х20 коремни и т.н. до края на седмицата,защото съм и болен и ако хода на фитнес и хептен ще се разболея Доста е добре тва, даже ако можеш прави 10х20 лицеви. Ама само да те питам кофичките каде ги правиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Доста е добре тва, даже ако можеш прави 10х20 лицеви. Ама само да те питам кофичките каде ги правиш Можеби не прави класически кофички, а на някое легло или стол например Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 значи не права класически кофички...а ръцете са ми на леглото ,а краката на някоя маса....нали се сещате Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 значи не права класически кофички...а ръцете са ми на леглото ,а краката на някоя маса....нали се сещате Кви крака на маса http://www.bb-team.org/exercise/000060.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Качва си краката върху масата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 значи не права класически кофички...а ръцете са ми на леглото ,а краката на някоя маса....нали се сещате ммм не говора за тоя вид кофички.Тях не мога да ги орава у нас...тоест мога,но вече съм счупил 1 стол и не искам други Качва си краката върху масата. тва права да...краката на масата(да са на високо) ,а ръцете на стол(малко по-ниско) и сгъвам от лактите и става стабилно натоварване на трицепс Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Ясно. Аз предпочитам нормалните, които си натоварват гърдите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Ясно. Аз предпочитам нормалните, които си натоварват гърдите. Ами те по принцип са за трицепс... Дори с широк хват пак влиза доста трицепс и рамо... А иначе тва упражнение с качването на краката понякога го правя и във фитнеса, само че си слагам и един диск за да е по-голямо натоварването... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Е, то е ясно, че не може никога да огранича упражнението да действа само върху 1 група мускули. На мен кофичките са ми в 1 ден за бицепс и цицепс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Ами те по принцип са за трицепс... Дори с широк хват пак влиза доста трицепс и рамо... А иначе тва упражнение с качването на краката понякога го правя и във фитнеса, само че си слагам и един диск за да е по-голямо натоварването... Тва със слагането на допълнителни тежести е много погрешно... много контузии на кръста се получават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Тва със слагането на допълнителни тежести е много погрешно... много контузии на кръста се получават. Кръста??! Не знам ти как го правиш тва упражнение, ама при него по принцип няма натоварване в кръста! Натоварването е в трицепса и може би малко в рамото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 незнам за вас,но аз имам дископатия по принцип и като го рпава тва упражнения и не усещам грам болка в кръста...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 опа заби ми нещо нета и малко повторих едно мнение 100 пъти,...моля да бъда извинен и да ми бъде изтрити мненията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 опа заби ми нещо нета и малко повторих едно мнение 100 пъти,...моля да бъда извинен и да ми бъде изтрити мненията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Ami kato si oka4i6 edin disk nz si kolko kilograma na krusta... kak nqma da te zaboli ? Nz az takiva uprajneniq ne prava s dopalnitelni tejesti 6toto e vredno. Taka sa mi kazvali... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Диска си го слагаш в скута, никъде не го окачваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.