prof.Iceberg Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Може и да си имал по-големи аз никъде не съм спорил колко си вдигал, а дали си зобил, както и да е много слабо ме интересуват тия неща мен... Спора беше дали е подходящ тоя сплит за начинаещи не приемащи никакви суплементи... Подходящ е, с подходящи упражнения и подходящото им комбиниране. Принципно всички интернет спорове за безсмислени, защото всеки си има своята малка правда Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 20, 2010 Share Posted May 20, 2010 Подходящ е, с подходящи упражнения и подходящото им комбиниране. Принципно всички интернет спорове за безсмислени, защото всеки си има своята малка правда Let's agree to disagree Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 27, 2010 Share Posted May 27, 2010 Урааа стана топло и сезонните трениращи започнаха да изчезват Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 И аз сега, докато съм болен, съм освободил едно местенце... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Подходящ е, с подходящи упражнения и подходящото им комбиниране. Принципно всички интернет спорове за безсмислени, защото всеки си има своята малка правда Дай снимка де че съм любопитен Link to comment Share on other sites More sharing options...
prof.Iceberg Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 Дай снимка де че съм любопитен На кое? Снимка на упражненията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 28, 2010 Share Posted May 28, 2010 На кое? Снимка на упражненията? Хаха не. Бая сериозни тежести вдигаш.Искам да видя това което си постигнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 силовата и тренирането пред огледалото са 2 различни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 силовата и тренирането пред огледалото са 2 различни неща Е да това е ясно. Ама на мен ми е трудно 100кг да избутам пък 200...Трябва сериозна мускулатура за такива тежести Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 На мен в момента и 40кг ми е трудно да избутам, това единствено доказва че аз в момента съм тюфлек Link to comment Share on other sites More sharing options...
prof.Iceberg Posted May 29, 2010 Share Posted May 29, 2010 Хаха не. Бая сериозни тежести вдигаш.Искам да видя това което си постигнал. Имам снимка отпуснат в гръб, в профила. И на живо да ме видиш не съм огромен Не ми е цел хипертрофията, а функционалността. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Момчета, следващите 2-3 месеца ще ми се наложи да тренирам сутринта. Нещо, което трябва да знам? Нещо по-специално? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Само добре разгрявай, че сутрин стават разни "мързеливи" хави и се случват навяхвания, разтежения и т.н. от мързел да се загрее. _______________ И не знам как ти се движи кръвната захар и какъв тип ти е метаболизма (ендоморф като мен предполагам) - но, кафето може и преди тренировката - не прекалявай с течностисте ако ще е кардио; след тренировката недей стоя гладен и без това сутрин е най-бърз метаболизма, заложи си някаква закуска - поне плод, малко въглехидрат или там каквото си свикнал _______________ За течностите имам предвид преди кардиото, по време на него и след това трябва да си приемаш - че в тия жеги топлинният удар дебне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Кафе не пия. Това за течностите - слушам и изпълнявам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Вече направих 10-ти месец откакто тренирам и съм бил редовен винаги. Прочетох, че след определено време е добре да се смени програмата, защото тялото вече е привикнало към досегашния режим и може да се получи застой. В частност това със застоя при мен го наблюдавам вече от известно време и взе леко да ме дразни. Та тука от скор почнах да чета и да си търся нови тренировки. Видях, че има тренировки за сила, за издръжливост и за маса. Освен това прочетох, че е много ефикасно, когато се правят суперсерии на два противоположни мускула. Разбрах и че силовите тренировки помагат много и за намаляването на мазнините доста успешно. Само не разбрах каква е разликата между тренировка за сила и за маса, ако има такава ? И от всичките тия видове тренировки можете ли да ме посъветвате какъв тип да избера и коя би била ефикасна. И да запитам- силовата тренировка значи е доста ефикасна и за горенето на мазнини. След такава тренировка е важно и да се нахраниш добре, за да се възтановиш. След като така лесно се горят мазнините при нея можеш ли да си позволяваш редовно след тренировка да си наплющиш или трябва все пак да се спазва някаква норма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Нямам голям опит в тази сфера, но според мен: 1) Важно е упражненията които правиш да са различни по вид.Вече ти си решаваш дали гониш маса, сила, релеф и т.н. ( в зависимост от кг, повторения и т.н. ). Примерно: до сега си правил "Сгъване с дъмбели от седеш", "Сгъване с щанга с извит лост" и "Бицепсово сгъване на скрипец", а сега почваш да правиш: "Концентрирано сгъване", "Скотово сгъване" и "Бицепсово сгъване на машина за бицепс" 2) Да се нахраниш добре, не означава да изядеш всичко що видиш.Винаги трябва да се спазва някаква "диета", ако искаш резултатите от тренировката да са добри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Развиване на силата - II Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 Вече направих 10-ти месец откакто тренирам и съм бил редовен винаги. Прочетох, че след определено време е добре да се смени програмата, защото тялото вече е привикнало към досегашния режим и може да се получи застой. В частност това със застоя при мен го наблюдавам вече от известно време и взе леко да ме дразни. Та тука от скор почнах да чета и да си търся нови тренировки. Видях, че има тренировки за сила, за издръжливост и за маса. Освен това прочетох, че е много ефикасно, когато се правят суперсерии на два противоположни мускула. Разбрах и че силовите тренировки помагат много и за намаляването на мазнините доста успешно. Само не разбрах каква е разликата между тренировка за сила и за маса, ако има такава ? И от всичките тия видове тренировки можете ли да ме посъветвате какъв тип да избера и коя би била ефикасна. И да запитам- силовата тренировка значи е доста ефикасна и за горенето на мазнини. След такава тренировка е важно и да се нахраниш добре, за да се възтановиш. След като така лесно се горят мазнините при нея можеш ли да си позволяваш редовно след тренировка да си наплющиш или трябва все пак да се спазва някаква норма? Ами да 10 месеца еднообразна тренировка са си доста... Може да не променяш самата програма, а самия вид на упражненията и реда на тяхното изпълнение.... Даже е най-добре абсолютно всяка седмица да има някаква промяна в тренировката да няма повтаряне в последователни седмици за максимално стресиране на мускула. Силовите тренировки са главно за сила, затова и така се казват... Ако целта ти е да гориш мазнини и да ставаш релефен, прави тренировки за релеф - повече повторения на серия с кратки почивки между сериите. След тренировка е добре да се нахраниш, но със определени неща - главно месо и салатки ако искаш да сваляш и няма такава тренировка дето можеш да си позволяваш да плющиш каквото ти падне, при положение че искаш да чистиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted January 2, 2011 Share Posted January 2, 2011 Тъкмо реших, че ще спирам да ходя на зала и да им давам пари и ще си тренирам вкъщи и се оказа че на Спорт Депото са им свършили железата. Да знаете друг доставчик на такива, но не на безумни цени? Търся гумирани дискове по 5 кг, а може и на хром да се навия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 10, 2012 Share Posted January 10, 2012 http://bgtrener.blog.bg/sport/2007/03/15/metodyt-tabata.51908 Много, много добро. В пърпвия половин час след тренировката не знаех къде се намирам и въпреки това, мисля, че има на къде още да подобрявам от към интензитет, защото я правех за първи път и някои от упражненията, които си бях намислил, може би не ги изпълнявах по оптимлания начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Някой знае ли къде в Пловдив мерят мазнините с калипер ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.