Psihara^^ Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Колко % е добре, тогава. А от кардиото, което правя - мисля, че нищо друго не хаби повече ток. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Не знам да има връзка със свалянето на мазнините на конкретно място с терниарне на дадената мускулна група. По-скоро има значение за некачването на мазнини по тези места, защото по най-обездвижението места се трупат мазнини.Ако ти се експериментира, вместо това кардио, може да пробваш с високоинтензивна кръгова силова тренировка. Там мисля, че се хаби повече енергия, за сметка на кардиото, което е какво точно, с ква интензивност и колко продължително? .., а по-горе някой беше казал, че 15% подкожни мазнини са супер.., което въобще не е така, освен ако не са разпределени по подходящи места и да изглежда че не са 15% Силова тренировка за изчистване??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 С цел по-голям бицепс... :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Силова тренировка за изчистване??? останалите думички къде изяде.. нямам предвид да вдигнеш 2-3 път щангата с макс кг и после 5 мин да си бъркаш в гъзъ и носа колко мин е кардиото и какъв пулс поддържате с него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 колко мин е кардиото и какъв пулс поддържате с него? Пулс - нямам представа. Кардиото не ми е на минути, защото е доста тъпо да се мери кардио на минути (поне за мен), а на бройки / дистанция / дължини и т.н. Скачам на въже. Правя серии от по 150, 200 и 300, като комбинирам различна бързина и стилове във всяка серия. Гледам по-малко от 2000 да не правя. EDIT: Обясниха ми за какво са тия раоти с пулса и времето. Коментара ми е : ХАХХАХХАХАЙА №ХЙК$АХ ЙК$Х АГХА№ХАХАХАХ №Х$Х Й№А$Х Й№АХ$ КЙА№Х$ Й№А $ Аз скачам от 90 дни, а не от 90 години... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 въпросът ми относно пулсът и времето беше, за да съпоставя кръговта силова тренировка с кардиото Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Всъщност да правиш корем всеки ден е тъпо Корема по тоя начин расте както всеки друг мускул и при някои хора се получава едно не особено приятно издуване , при мене го има в горната част , почти нямам корем а е издут..... гадно е ама и аз така незнаех като започвах да тренирам. И м/у другото кой го измисли тоя бисер че коремните преси свалят корем ? Няма такъв филм , то плочки всеки има въпроса е че на повечето хора не се виждат...... коремните преси ги оформят не ги "Разкриват" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Всъщност да правиш корем всеки ден е тъпоКорема по тоя начин расте както всеки друг мускул и при някои хора се получава едно не особено приятно издуване , при мене го има в горната част , почти нямам корем а е издут..... гадно е ама и аз така незнаех като започвах да тренирам. И м/у другото кой го измисли тоя бисер че коремните преси свалят корем ? Няма такъв филм , то плочки всеки има въпроса е че на повечето хора не се виждат...... коремните преси ги оформят не ги "Разкриват" Тва издуване си е от разширения стомах не е от плочките... И аз го имам ама само като се наям, иначе го няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Всъщност не е точно едно и също но както и да е . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Някой може ли да ми предложи упражнения за кръгова тренировка ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Ако ти трябват просто упражнения...: Обръщание и изтласкване; Лежанка тясно/широко; Мъртва тяга; Гребане; Клек; Набирания всякакви видове; Кофички; Лицеви с тежест. Ренегадско (ако имаш на разположение пудовки с рязано дъно). Не е нужно, даже е прекалено, всички упражнения да влизат в един кръг, особено ако се засичат клек и мъртва тяга в един.. Може да въртиш упражненията на принципа на антаганостите. На принципа отгоре надолу и отдолу нагоре. Може Да ги въртиш от тежко към леко, или от леко към тежко, например Мъртва тяга, гребане, набиране широко, набиране тясно..., обръщане и изтсласкване, лежанка тясно, лицеви с тежест, кофички.. Някак си златното число на броя кръгове е 4. С по 3-4 повториения, ако искаш да ти е силова тренировката. Може да правиш дроп серии с тези упражнения. От всяко упражнение, по 10 серии през 10 секунди. Редувай ги по свой си начин тренировките.., едната дроп серии, друга един вид кръгова, трета друг вид кръгова.., 3-4 пъти в седмица ако можеш да тренираш с тези упражнения.... Добре е да имаш партньор, ако ще правиш силови, защото иначе не става. Хем да помага, хем да пази уредите ако тренирате в обществена зала докато почива по време на твоя кръг. Пробвай. За 40 мин. трябва да приключиш една такава тренировка и ще си доволен от свършената работа. Може да пробваш и друго. 10 серии обръщане изтласкване. 8 кръга без почивка лежанка тясно - набиране 6 кръга без почивка гребане, лицеви с тежест (разбирай около 50 кг) 4 кръга без почивка, разтваряне на дъмбели встрани, напред, трицепсово разгъване прав, набиране тясно. Варианти има толкова много, стига да ти се тренира тежко и интензивно. С подобни тренировки караш сърцето си да дупка яко. Караш мускулите да работят на макс за дълго време. Чрез кръговата тренировка с кратки почивки между тях се изпомпваш кат... Колани и фитили не ползвай. Стискай лоста, стискай и зъби, после няма да ти е проблем това. Изпълнявай правилно движенията, движи ти тежестта, а не тя теб и всичко ще е 6. Ако нещо не успееш да се натовариш, а имаш желание, може да направим заедно една тренировка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Ако ще прави с тежко да си ползва колан за мъртвата тяга най-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Къде в Пловдив има фитнес зала с боксова круша???Искам за Коледа да си направя един подарък,но преди да си купя за в къщи искам да видя как ще ми се отрази малко блъскане Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Къде в Пловдив има фитнес зала с боксова круша???Искам за Коледа да си направя един подарък,но преди да си купя за в къщи искам да видя как ще ми се отрази малко блъскане REFLEX в кичука до Нептуна и в Total sport на Иван Вазов имаше преди, но за тотала не съм 100% сигурен дали има в момента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 3, 2009 Share Posted December 3, 2009 Ако ще прави с тежко да си ползва колан за мъртвата тяга най-добре като свикнеш да вдигаш с неутрализиран кръст, после като ти се наложи да вдигнеш нещо тежко и ще има случка правя единици със 180 кг без колан и няма проблем. Просто тежестта плътно до тялото, изправен гръбнак.... с колан се вдига повече, ама.., както казах, кофти тръпка после без него :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoneShaker Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Къде в Пловдив има фитнес зала с боксова круша???Искам за Коледа да си направя един подарък,но преди да си купя за в къщи искам да видя как ще ми се отрази малко блъскане Зала "Пловдив" ! Намира се срещу бившото "Гепи" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Ако искам да работя за корем и да правя плочки,ще има ли ефект ако заложа на усилени и много на брой и интензивни спринтове на пътеката, това би ли било от полза? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Ако искам да работя за корем и да правя плочки,ще има ли ефект ако заложа на усилени и много на брой и интензивни спринтове на пътеката, това би ли било от полза? Да би било от полза за изгарянето на мазнините върху корема (както и по цялото тяло) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 вЪже му е майката, вЪже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 8, 2010 Share Posted January 8, 2010 Значи примерно след тренировката, отивам на пътеката и да речем в рамките на 10-15 мин. правя определен брой интензивни спринта, така ли ? Тва ли е горе-долу принципа, или трябва да се изпълнят нещата по по-различен начин ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Аз искам да попитам. Някой може ли да ми каже как в домашни условия с дъмбел (или без него), мога да изгоря мазнините в шкембето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Аз искам да попитам. Някой може ли да ми каже как в домашни условия с дъмбел (или без него), мога да изгоря мазнините в шкембето? За да изгориш мазнините в шкембето ти трябва цялостно ослабване с някакво кардио - най-добре бягане... Dunc да това е добър начин, иначе може и с подържане на еднакво темпо известно време, но е доказано че с променливото темпо се горят повече калории Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Ами аз съм си в нормата по принцип, но ми се трупа в шкембето. Не ми трябва да свалям цялостно килограми. А по колко бягане и колко често? И освен бягане, какво друго? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Ами аз съм си в нормата по принцип, но ми се трупа в шкембето. Не ми трябва да свалям цялостно килограми. А по колко бягане и колко често? И освен бягане, какво друго? Ами колкото по-често толкова по-бързо и по-голям ефект Освен бягане може качване и слизане на стълби, скачане на въже, плуване... Имай предвид, че мазнини се горят в цялото тяло няма как да ги накараш само в корема да горят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Значи примерно след тренировката, отивам на пътеката и да речем в рамките на 10-15 мин. правя определен брой интензивни спринта, така ли ? Тва ли е горе-долу принципа, или трябва да се изпълнят нещата по по-различен начин ? Тая работа така не става. Миналата година 4 пъти седмично в залата минимум по час тренировки с тежести плюс 30 - 60 мин кардио и качих 12 кила чиста сланина... Отслабва се само с правилна и упорита диета и продължителни, ама наистина продължителни натоварвания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.