Vetim Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Сега прегледах, пише да се смята на чиста маса, т.е. 10% мазнини да сложим това са 160-180гр протеин. T.e. до сега ми е бил правилен приема (колко е бил редовен е др. въпрос) 2х2 мерителни лъжици обаче трябва да видя да намеря начин да го приемам не на 2 пъти ами на поне 4, че усвоимостта и ефекта се губят. Ако имаш само 10% мазнини си си изчистен отвсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 18, 2009 Share Posted November 18, 2009 Абе доста повече са да ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Абе, момци убави! Тия пичуи от залата ме зарибяват, че за да изчистя корема (WTF - ИЗЧИСТЯ?!), трябвало да пия карнетин инак - нямало шанс. Вярно ли е?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Абе, момци убави!Тия пичуи от залата ме зарибяват, че за да изчистя корема (WTF - ИЗЧИСТЯ?!), трябвало да пия карнетин инак - нямало шанс. Вярно ли е?!?! да, зарибяват те. то така се почва. първо едно карнетинче за да чистиш по-бързо, после некоя аминокиселника,. след това протеинче - дотук всичките се офертират като да са естествени органични съединения, само дето леко поизсушени и концентрирани и въобще голяма далавера и ефтиния и чуден ефект и само екстри.... още тук трябва да се озъбиш недоверчиво като на местния дилър на тревица, който се надяваа после да ти бутне амфетки, че да те върне на обичайната скорост, след което ще пусне шприцове на промоция за да се поуспокоиш и по някое време се сбогуваш с нормалната работа на половината си вътрешни органи. процедират абсолютно по един и същ начин да, Л-карнитина ще ти помогне. Всичко ще ти помогне. Аспирин+кофеин или таурин също. Ако досега не пил каквото и да е, то каквото и да е ще има чуден ефект. за известно време. за никаквите шансове - диета + поддържане на редовен двигателен режим са по-добра оферта в дългосрочен план. баба ти само на Лкарнитин си е поддържала фигурата и хич нее маала по полето всеки ден, примерно ееей тоя със зъба го бех загубил за известно време. никой го не ползваше, пък и кодиран дълго вместо с 2 символа кат дядомразовците. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Абе, момци убави!Тия пичуи от залата ме зарибяват, че за да изчистя корема (WTF - ИЗЧИСТЯ?!), трябвало да пия карнетин инак - нямало шанс. Вярно ли е?!?! По принцип ще ти помогне да. Кое ти е странното на изчистя? Наскоро взех за един приятел на Universal л-карнитинче 60 хапа за 30 лв и не е лош. Ако ти се дават вземи си, ако не пак може да стане само че ще изисква повече време и труд Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 19, 2009 Share Posted November 19, 2009 Аз лапах L-carnitine доста време и бях много доволен. Даже сега пак ще си взема. И аминокиселини ще си взема. Нека да е лошо... То човек ако иска да е природосъобразен - няма работа в залата въобще! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Едва ли. Това което обаче очевидно е вярно, че човешкото тяло се приспособява към лкарнитина за 2 седмици, след което се губи ефекта. А за 2 седмици дали ще успееш да се изчистиш, а? Изчистените хора са си изчистени и без хапове. Абе, момци убави!Тия пичуи от залата ме зарибяват, че за да изчистя корема (WTF - ИЗЧИСТЯ?!), трябвало да пия карнетин инак - нямало шанс. Вярно ли е?!?! Много радикално твърдение, знаеш ли? Аз лапах L-carnitine доста време и бях много доволен. Даже сега пак ще си взема. И аминокиселини ще си взема. Нека да е лошо... То човек ако иска да е природосъобразен - няма работа в залата въобще! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Едва ли. Това което обаче очевидно е вярно, че човешкото тяло се приспособява към лкарнитина за 2 седмици, след което се губи ефекта. А за 2 седмици дали ще успееш да се изчистиш, а? Изчистените хора са си изчистени и без хапове. Много радикално твърдение, знаеш ли? И откъде го видя, че е очевидно вярно това, да ми кажеш само??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Знам, че си голям почитател на добавките. От протеините полза може да има. От анаболите - резултатите са ясни. Но можеш ли да ми цитираш поне едно научно изследване (неспонсорирано от производител), което показва, че л-карнитинът при пиене действа? И откъде го видя, че е очевидно вярно това, да ми кажеш само??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 21, 2009 Share Posted November 21, 2009 Знам, че си голям почитател на добавките. От протеините полза може да има.От анаболите - резултатите са ясни. Но можеш ли да ми цитираш поне едно научно изследване (неспонсорирано от производител), което показва, че л-карнитинът при пиене действа? Нямам при мен списанията Мускули и Фитнес иначе щях да мога да ти цитирам... Освен това аз съм го виждал нагледно, както и познавам хора които са го изпробвали, също така и инструктори които са вицдали резултати и върху себе си и върху хора които тренират при тях. Аз лично все още не съм го ползвал тъй като съм по-скоро ектоморфен тип и трудно качвам мазнина и дори да кача лесно я чистя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 На мен Л-карнитина не ми действа особено , да не кажа хич... Нито в течен , нито в капсулован нито гранулиран вариант , ефект не съм видял. По скоро предпочитам кленбутерол-а за сваляне при него ефекта е доста добър ако се приема както трябва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 23, 2009 Share Posted November 23, 2009 На мен Л-карнитина не ми действа особено , да не кажа хич...Нито в течен , нито в капсулован нито гранулиран вариант , ефект не съм видял. По скоро предпочитам кленбутерол-а за сваляне при него ефекта е доста добър ако се приема както трябва. Едва ли някой ще оспори, че ефекта от кленбутерол и ефедрин е много по-голям, но тук говорехме за добавки, а те са вече по-сериозни медикаменти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 14,8% body fat много ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 14,8% body fat много ли е? Как си го измери? Разните тестове не са точни. По принцип се мери с калипер. Иначе 15 си е много добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Еми... Някакъв кантар имам тука и уж мери... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 14,8% body fat много ли е? Щом не е над 50% е добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Коремните преси - всеки ден ли да продължаам да ги правя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Коремните преси - всеки ден ли да продължаам да ги правя? Коремните преси колкото и да направиш няма да са излишни Продължавай си всеки ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Тия коремни преси с ква цел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Стягане и сваляне на корем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Тия коремни преси с ква цел? С цел по-голям бицепс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 29, 2009 Share Posted November 29, 2009 Само да питам, коремните мускули с какво са по-специфични та ще ги тренираме 4 пъти вместо като вс. друга мускулна група по 1 път в седмица - при стандартна тренировка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Стягане и сваляне на корем. Стягане на коремните мускули ок, но сваляне на корем.., не знам кой малоумник ти го е препоръчал.. С цел по-голям бицепс... на умник ли се правиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Стягане на коремните мускули ок, но сваляне на корем.., не знам кой малоумник ти го е препоръчал.. Спокс, правя си кардио. Става въпрос, че само с кардио не става. Както и не става само с коремни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Спокс, правя си кардио. Става въпрос, че само с кардио не става. Както и не става само с коремни. Не знам да има връзка със свалянето на мазнините на конкретно място с терниарне на дадената мускулна група. По-скоро има значение за некачването на мазнини по тези места, защото по най-обездвижението места се трупат мазнини. Ако ти се експериментира, вместо това кардио, може да пробваш с високоинтензивна кръгова силова тренировка. Там мисля, че се хаби повече енергия, за сметка на кардиото, което е какво точно, с ква интензивност и колко продължително? .., а по-горе някой беше казал, че 15% подкожни мазнини са супер.., което въобще не е така, освен ако не са разпределени по подходящи места и да изглежда че не са 15% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.