host Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 Хакен преса, лег преса( 45 градуса ), клек с лост...много варианти има.Тичането в средни дистанции много помага при проблеми в коленете( говоря от опит ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted April 30, 2008 Share Posted April 30, 2008 Не съм сигурен, че пиша в правилния раздел/тема, но просто не виждам някоя, която да е по-близо до интересуващия ме въпрос, за това се извинявам предварително, ако не е на място. Занимавам се доста активно с колоездене, като колелото ми е без заден амортисьор, което при по-стремителни спускания натоварва страшно много краката (май основно бедрените мускули) и колената (играят ролята на амортисьори). Всяка сутрин си правя в домашни условия импровизирана загрявка за цялостен тонус (както и за колената) и все пак: Можете ли да ми препоръчате определени упражнения за заздравяване на коленните стави, както и за краката? при колеезденето това си е често срещан проблем... поне може да си взимаш нещо за ставите, като препарата на GNC например: TriFlex: Glucosamine Chondrition MSM 40 лв са за 20 дни Ако не за постоянна употреба, поне може да пробваш дали ще има ефект при теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 Кажете някакво упражнение, което да подчертава долната част на гърдите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edeam Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 Не съм сигурен, че пиша в правилния раздел/тема, но просто не виждам някоя, която да е по-близо до интересуващия ме въпрос, за това се извинявам предварително, ако не е на място. Занимавам се доста активно с колоездене, като колелото ми е без заден амортисьор, което при по-стремителни спускания натоварва страшно много краката (май основно бедрените мускули) и колената (играят ролята на амортисьори). Всяка сутрин си правя в домашни условия импровизирана загрявка за цялостен тонус (както и за колената) и все пак: Можете ли да ми препоръчате определени упражнения за заздравяване на коленните стави, както и за краката? Хакен преса, лег преса( 45 градуса ), клек с лост...много варианти има.Тичането в средни дистанции много помага при проблеми в коленете( говоря от опит ). едно малко уточнение от мен.в никакъв скучай не трябва да почваш тренировките си за крака с хакен клек.може да ти бъде 2-3-4 упражнение ,но не и първо.според дебелите книги,списания,вестници действа разбиващо на коленете Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted May 2, 2008 Share Posted May 2, 2008 И аз имам такива наблюдения.Най-добре ми се получва като започна с упражнения за абдукторите, за да се загрят добре краката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 moqta programa: GARDI:na pravata lejanka 6-7 серии по 7-8 повторения.gorna 4ast-5х8,dolna 4ast s vajeta-4х8 и пулоувър-4х10. ГРЪБ и ТРАПЕЦ:придърпване на вертикален трапец отпред и отзад-6х8 за двете общо,мъртва тяга-5х8.придтрпване на долен скрипец-4х8.гребане или с щанга или с дъмбел(сменям ги през седмица)4х8.трапецовидно повдигане на рамене-4х8. РАМЕНЕ:повдигане ръцете напред-4х8.вертолет-4х8.раменни преси-5-6х8.повдигане на ръце встрани-4х10-12. БИЦЕПС:бицепсово сгъване с дъмбел-5х8.концентри4но сгъване-4х8.скотово-5х8. ТРИЦЕПС:изтласкане на щанга от тесен лег-4-5х8.трицепсово разгъване на горен скрипец-5х9.френска преса-4-5х8.разгъване на дъмбел зад глава с една ръка-4х8.кик-бек-3х8 КРАКА:повдигане на пръсти от лег-4х10.клякане с щанга-4-5х10. КОРЕМ:повдигане на крака-4х10-15.коремна прес-4-5х10-15 през седмица две сменям някои упражнения в отделните групи..но като цяло изплзвам осн.упажнения.вси4ки упражнения правя бавно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
none Posted June 10, 2008 Share Posted June 10, 2008 Не намерих по-подходяща тема,така че ще попитам тук - вреди ли по някакъв начин на мускулния растеж ако веднага след тренировка се изкъпе човек със студена вода и ако да,то колко време трябва да се изчака ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Не вреди къпи си се спокойно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 Къпи се... БТВ в тая насока,чувал съм,че някои даже не са къпели,тъйкато това обърквало обезводняването преди състезание :Д :Д :Д Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 интересно ама според мене няма много логика съмнявам се да е истина не че имам някви познания относно това ама то като се къпеш май няма начин да "влезе" вода в тебе а по въпроса , моля те къпи се , потните хора никой не ги харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted June 12, 2008 Share Posted June 12, 2008 Точно де,не може да влезе през кожата вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 Винаги ми е било интересно дали тия глупости дето ги продават - разни дето си ги прикрепяш и те с електрически импулси ти тренират мускулите, имат някакъв ефект? Пределно ясно ми е, че с тях мускули не може да направиш, ама дали стават за орелефяване и дали въобще имат някакъв ефект ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 12, 2008 Share Posted August 12, 2008 ne daje sa nepriqtni , tokat e drazne6 a kato se osili dori boleznen Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Най ми е смешно, когато разни релефни пичове почнат да се хилят с тия боклуци на кръста, все едно с тях са направили тоя релеф. Жалкото е, че доста хора се връзват подсъзнателно на тези образи. Истината е една за отслабване (откъм мазнини) и направата на някакви мускули/релеф - диета (но не гладна), движение/тренировки, стремеж дребните ежедневни грижи да не влияят прекомерно/липса на стрес. По въпроса с къпането. След тренировка мускулите са загрети. А и едва ли би се изкъпал със студена вода. Освен това така и много лесно се изстива, дори лятно време. Ако не друго, поне марсоли ще се появят закратко Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Най ми е смешно, когато разни релефни пичове почнат да се хилят с тия боклуци на кръста, все едно с тях са направили тоя релеф. Жалкото е, че доста хора се връзват подсъзнателно на тези образи. Истината е една за отслабване (откъм мазнини) и направата на някакви мускули/релеф - диета (но не гладна), движение/тренировки, стремеж дребните ежедневни грижи да не влияят прекомерно/липса на стрес. По въпроса с къпането. След тренировка мускулите са загрети. А и едва ли би се изкъпал със студена вода. Освен това така и много лесно се изстива, дори лятно време. Ако не друго, поне марсоли ще се появят закратко Ти остави релефа, те и мускулната маса са я направили с тия лайна без "изморителни" тренировки Тия реклами са точно тип плакат Гюнтер Шилеркамп - 100% с Universal Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Да ви попитам за правене на преса(плочки на корема ) какви храни трябва да избягвам (освен тестени изделия и мазни храни) ? Питам само за храната, упражненията са ми пределно ясни. Един приятел направи горе-долу плочки, но тоя човек дори да яде най-вредната храна на света, не може да качи мазнини... edit: и без сладките изделия, разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Ами то ти си ги изборил кои храни трябва да избягваш. освен това трябва да избгваш да ядеш въглихидрати вечер и да не ядеш нищо 2-3 часа преди да си легнеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted August 17, 2008 Share Posted August 17, 2008 Аха ок, мерси. Ще видя зор с лишаването от хляба Ама имам мерак за една добра преса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Момчета... Вече 3ти месец тичам на гребната всеки ден (почти 1-2 дни в седмицата пропускам най - много) с найлони и анцуг. Съсипвам се от бягане. (доколкото ми позволява тва "облекло", щот по едно време имам чувството, че умирам) Не ям вечер (след 8, НИКОГА), не се тъпча като идиот... И просто не свалям. Нищо. Нищичко. Бях 84, стигнах 78 и не съм мръднал грам. От 2 месеца все толкоз си седя... Ударете едно рамо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 probvai s heroin batkite v kvartala gledam 4e im deistva ne seriozno , spored mene problema e v hraneneto , ne6to barka6 ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 щом имаш чувстовто, че умираш при тичане с подобно облекло, може би маааааааалко попрегряваш. излишен риск според мен. каквато вода си имал си я изхвърлил вече и няма смисъл от допълнителното потене. пробвай съчетание със силови упражнения след тичането (кратък фитнес до 40 минути) или пък смени с друг тип аеробно натоварване - плуване, колоездене или някаква аеробика с подскачане. колко си висок и сигурен ли си че имаш какво да сваляш? това че не се тъпчеш означава ли че калорийния ти баланс за всеки ден е под 2500 калорийки? или похапваш и вафли,сладоледи, шоколати и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Шоколади, вафли и сладолед съм спрял. Хляба съм намалил драстично. Почнах да хапвам и салатки. Плуването го започвам от Октомври месец. А не мога да колоездя заради проблеми, някви. Висок съм 179... И... Си мисля, че имам какво да свалям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 probvai s heroin batkite v kvartala gledam 4e im deistva ne seriozno , spored mene problema e v hraneneto , ne6to barka6 ..... Няма нужда толкова брутално и с амфетамин става Иначе психо по-добре както ти казаха си махни раните найлони и си тичай по тениска, та да може да изтичаш повече... А и пиеш ли? Щото и алкохола си е калоричен ? Научи се като ядеш да ставаш малко гладен от масата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Газираното в играта ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Газираното в играта ли е? Освен, ако не е някаква диетична напитка - да, в играта е Пробвай да минеш за 1-2 седмици само на протеини и виж какво ще се получи и внимавай с тичането, че е опасно при такава диета, възможно е резултатите ти да паднат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.