zlobil Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 абе няма ли да се сложи някой модератор писна ми от тъпи и необмислени изказвания като на hosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 абе няма ли да се сложи някой модератор писна ми от тъпи и необмислени изказвания като на hosta Абе не знам колко са му необмислени, ама хич не са тъпи. 10 поста преди това, Дивака беше написал, че като се късали мускулни влакна растели мускулите. В интерес на истината мислех и аз да му отговоря, но след това видях мнението на хоста. Напълно прав си е човека. НЕ ИСКАШ да късаш мускулни влакна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 ами всъщност да точно така расте мускула Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Малко е объркано като цяло. Не е точно чрез разкъсване на влакната. Ето малко повече информация: http://www.bb-team.org/articles/000029.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Mom4eta taq statiq v bbteam e napravo nelepa. Ako na izgarqneto na cenen muskulen protein po vreme na trenirovka i prevuztanovqvaneto mu po vreme na ekzaltacionnata faza mu se vika razkusvane na muskulni vlakna zna4i tazi statiq pra6ta cqlata sportna medicina po dqvolite!!! A tova za bavnite muskulni vlakna 4e iamli po golqm potencial za narastvane si e napravo vurha na glupostta . Ako tazi statiq se vzima za istina zna4i hora kato d-r Vladimir Boenov napravo trqbva da si podavat ostavkata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Тъйкато в другата тема стана върпос за чийтинга,ще пиша тук.В петък видях как тренира Орлин(тези,които ходят в рондо знаят),та той всичко му е читинг,едно повторение нямаше без читинг...Бърза гачили някой го гони,хвърля,блъска,пъшка,охка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Баси днес си гледах тялото и установих че едната ми гърда е по голяма от друга също и едната ръка е по голяма с един сант от другата и рамото същата работа.Та със какви упражнения да ги направя горе долу еднакви че така не се понасям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Баси днес си гледах тялото и установих че едната ми гърда е по голяма от друга също и едната ръка е по голяма с един сант от другата и рамото същата работа.Та със какви упражнения да ги направя горе долу еднакви че така не се понасям. Снимка можеш ли да дадеш?Асиметрията е нормално нещо,не се притеснявай.Иначе можеш да работиш с дъмбели,като наблягаш на по-слабата ръка,но пък именно тази може да стане по-силна и пак си в същото положение,само че на другата ръка.Просто не се занимавай да изравняваш 2те части на тялото,разликата се вижда с метъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Снимки не мога да дам за съжаление.Обаче повече се притеснявам за гърдите.Едната си личи как е по оформена и по издута от другата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 и на мене едната гърда винаги ми е била по-голяма от другата , също и имам около половин сант разлика в ръцете но това не е болка за умиране даже предполагам че не се забелязва ако не се загледаш старателно Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 и на мене едната гърда винаги ми е била по-голяма от другата , също и имам около половин сант разлика в ръцете но това не е болка за умиране даже предполагам че не се забелязва ако не се загледаш старателно Аз имам разлика даже един сант че да не е и повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted March 13, 2007 Share Posted March 13, 2007 Това е нормало. Човешкото тяло НЕ е симетрично Затова правете по-големи мускули и разликите няма да си личат Link to comment Share on other sites More sharing options...
merylyn Posted March 16, 2007 Share Posted March 16, 2007 Искам да ви попитам как да натрупам маса без хр.добавки и тем подобни.Какви тренировки да права и по колко серии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Искам да ви попитам как да натрупам маса без хр.добавки и тем подобни.Какви тренировки да права и по колко серии. Ами за да натрупаш маса без хранителни добавки просто тренираш без да взимаш такива. А по колко серии да правиш зависи от теб....как може някой да те знае какво можеш. Във уважаващите себе си зали би трябвало да има инструктор, който ще ти помогне Тук има разни полесни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Виж сега кой пише глупости са ти казали другите.Аз ти говоря за скъсвания на мускулни влакна и мускули.Ти говориш за разкъсвания в мускула който обаче зарастват ,т.е. образува се нова тъкан...а да ти кажа като направиш травма с диагноза скъсани мускулни влакна хич не е така.Не пожелавам травми на никой от вас момчета и момичета.Спортувайте и се забавлявайте. Едит:За масата въпроса...еми наблегни на протеин съдържащите храни ,с др. думи не тлъсти меса ,млечни продукти( но с ниска малсеност) и на добре разг. въглехидрати ориз ,разл. вид. пшенични( не знам как точно ги водят ) ,варени картофи( страшна комбинация с извара ,тя съдържа много протеин ,но е почти безвкусна ако сама се консумира за това я смеси с варени картофи като ги намачкаш и подправяш с сол и др. подправки на вкус ,това е много ефективно ако искаш и да изчистиш малко ,да орелфиш ама да не изгубиш прекалено много мускул в този период ).И най-важното упоритост ,нямаш ли желание и постоянност няма резултати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 и на мене едната гърда винаги ми е била по-голяма от другата , също и имам около половин сант разлика в ръцете но това не е болка за умиране даже предполагам че не се забелязва ако не се загледаш старателно На мен пък всичко ми е симетрия освен бицепсите (цели 3 санта разлика ) , ама според мен с годините ще се доизравнят - има време все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted March 17, 2007 Share Posted March 17, 2007 Това за изравняването май почти всички имат разл. мнения.До сега като съм питал хора ,които дълго са се занимавали с фитнес не по 3-5год. ,или ми казват че е нормално или че с времето се настигат мускулите един друг.Аз съм по-склонен да вярвам на първите ,все пак нито един орган в чов. тяло не е идентичен с друг и малки разлики е норм. да има ,а по-големите с времето се оправят. Едит:Забравих едно нещо.Чувал съм ,че за да са мин. разликите е добре със своб. тежести да се натоварва всеки от муск. за да се изравнят.Примерно известно време да не се прави с лост за бицепс и на флекс ,а само с дъмбели за да може да е равн. натоварването на всяка ръка.Същото и при гърдите ,наблягане на упр. с дъмбели и за рамото и т.н.Това за наваксването пък са ми казвали че е много грешно ,но не знам ,не съм пробвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Ето ви едно упражнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Бахти тъпото упражнение, направо тряя се скрие тоя дето го е измислил... Освен педераст друго не виждам кво може да станеш с тва упражнение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 можеш ли да направиш само едно повторение на това упражнение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 Смисъла от него е???Освен претоварване на раменната става друго не виждам да може да се постигне? Edit: Ако човек има за цел да избие комплекс с 1 повторение на това ,ок.Нямам забележки.Това обаче не е упражнение и не отговаря на темата в топика.Аз имам обаче въпрос по темата.При разтегнато сухожилие на раменната става някакви съвети?Болката е от основата на раменния мускул по посока врата.Т.е. задните мускули на рамото ,но съм сигурен ,че болката не е мускулна ,не е и ставна или костна( знам от опит как боли в тези случаи ).Някакъв вид разтягане ,упражнение или само почивка бихте предложили? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted October 28, 2007 Share Posted October 28, 2007 всъщност, постижението е да можеш да го направиш едит: съгласен с горното, че не го приемам като упражнение, което да се прави системно за да се постигне нещо.., но е абсурдно да се смята, че може да се прави, за да се избие комплекс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Коментарите са ви малко лапешки, така че не се излагайте. Това поне можете ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Смисъла от него е???Освен претоварване на раменната става друго не виждам да може да се постигне? Edit: Ако човек има за цел да избие комплекс с 1 повторение на това ,ок.Нямам забележки.Това обаче не е упражнение и не отговаря на темата в топика.Аз имам обаче въпрос по темата.При разтегнато сухожилие на раменната става някакви съвети?Болката е от основата на раменния мускул по посока врата.Т.е. задните мускули на рамото ,но съм сигурен ,че болката не е мускулна ,не е и ставна или костна( знам от опит как боли в тези случаи ).Някакъв вид разтягане ,упражнение или само почивка бихте предложили? почивка и лек масаж. да не си възпалил нерв или бял дроб с настиване или стоене на течение? най-добре питай жипито си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 Това за лапешките коментари...и какво се постига ,бате ,с това?Би ли ни обяснил?Виждал съм в залата ,където тренирам няколко пъти да го правят разни хора ,е вече не го правят.Освен за разгънатост ,за какво?Да не е алтернатива на хиперекстензията ,защото не се сещам за друго ама пък кръста си се натоварва изолирано при нея ,а тук рамото понася основн. натоварване.Не може да е и за гръден кош тъй като за него се тренира точно обр. схема на натоварване ,но ако е като разгъване за това вече може.Колкото до възпалението на бял дроб ,ок ,но как бял дроб при положение ,че болката си е точно в областта на рамото.Все тая почти взе да отминава.GP-то ако го питам ,тя милата ще се чуди и мае и ще ме прати на ортопед( a.k.a. касапин ) ,а ако човек не попадне на точен всякакви глупости може да станат( говоря от опит ).За комплекса малко пресилих ,имах предвид ,че си е фукня един вид - Глей к'во мога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.