Stenli Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 Някой може ли да ми каже система за приемане на бета-аланин(по колко пъти дневно, каква доза в тренировъчните дни и в дните на почивка, има ли специфично време за приемане през деня), зашото в интернет не наимирам нищо достатъчно подробно и добре описано. Всичко е доста общо казано и с по една две думи. В bb-team има статия за таи добавка и начинът й на прием. Аз имам питане от къде го поръча и колко ти излезна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 В bb-team пишеше(плюс информация от коментарите под статията), че обикновено оптималната доза е 6-7 грама дневно, но никъде не пише дали тая доза си я приемаш всеки ден или има разлика между тренировъчен ден и почивен. Иначе за цената, тва което гледах в интернет варира от 50 до 70 лв. горе-долу за разфасовка от 500 гр. но аз все още не съм си взел, защото гледам да събера още малко информация, но скоро ще е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 Пусни една тема в техния форум, там е по-вероятно да ти отговорят. Аз лично не съм я пил тая добавка, ама ми се струва, че в комбинация с креатин ще е много добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 9, 2012 Share Posted January 9, 2012 Еми да, уж така пише и из интернет , въпреки че и само бета-аланин да пиеш, също било много ефикасно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 9, 2012 Author Share Posted January 9, 2012 Много сериозно се замислям и аз, ако се пие по 6 грама на ден то опаковка от 0.5кг ще стигне за ~80 дни, което си е доста ниска цена per day Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.