poznai Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 16 годишна възраст въобще не е малка за започване на тренировки и очаквани резултати от тях. Даже и да не ставаш за състезания, тренирай за да мачкаш надутите напомпани билдери с лекота :> Може да си вземеш креатин, глутамин, амино, рибено масло, дхеа, трибестан, вит Е, общи силни витамини. Протеини аз не взимам, щото когато съм го правил, все нещо съм замазвал и затова вкарвам аминокиселини направо. Що се отнася до "програмистите" в перла и рондо, не съм сигурен, че ще ти съставят подходяща програма, която ще ти подпомогне тренировките по джудо. По-скоро точно треньора по джудо трябва да питаш за нея или да се поровиш на други места за.. както е модерно да се казва сега - силово-кондиционни тренировки, които са съвсем различни от познатите програми, които тренират във фитнес залите. п.с.: и пак да ти кажа за годинките, въобще, ама никак не са ти много. Друго си още от по-малък, но все пак.. Другата седмица ще водя племеника си, който е 1-ви клас на тренировки по бокс. До 28-мата си година, може и да стане като кубрат пулев (шегувам се, той няма голяма глава и тежки кокали, но ще му стига, за да надделее над всичките си съученици и да си има респекта и от по-големи от него) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted September 27, 2009 Share Posted September 27, 2009 Да, реших вече за всичко което ми препоръчахте ще питам треньора. Надали има нещо лошо да се пият тези добавки само помагат (е има и доста, които показват странични ефекти) .Четох доста от темата и доста пише за креатина няма оплаквания . Мерси много. Има какво да ми измисли треньора, тои например си е харесал крос-фит или нещо такова и си помпа Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 2, 2009 Share Posted October 2, 2009 Взех си amino pro 9000 на PNC-Europe и креатинче 200 грама на universal.За аминокиселините - 700 таблетки за 56лв направо си е много добре. Казаха ми да пия два пъти по 7 на ден таблети и щяло да ми стигне за 2 месеца някъде.А креатинчето-единствения му недостатък и че получавам мн газове от него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d@N!El Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 да джудиста мога да кажа само лег, клекове и мъртва тяга , и протеин в по големи дози , за 3-4 месеца с тази програма караката ще са бетон и не само те . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Глутамин, креатин + протеин. Това е златната 3-ка с която почваш. Ако имаш парички задължително и аминокиселини. Разгледай какво си пише на опаковките, има схеми и начини за изчисление на приема. Привет, в момента треньора ми е казал да пия само креатин и аминокиселини, като също каза, че аминокиселините заместват напълно протеина, защото в крайна сметка протеина се разгражда до амино в тялото. Ти казваш да се пие глутамин (това не съм го пробвал още), креатин, протеин и отделно аминокиселини, моля те поясни или моята информация е грешна ? Иначе това е аминото, което треньора ми препоръча и отделно креатин монохидрат и ми каза да не пия протеин http://www.maxefect.com/bb/produkti/super-amino-4800.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 12, 2009 Share Posted November 12, 2009 Привет,в момента треньора ми е казал да пия само креатин и аминокиселини, като също каза, че аминокиселините заместват напълно протеина, защото в крайна сметка протеина се разгражда до амино в тялото. Ти казваш да се пие глутамин (това не съм го пробвал още), креатин, протеин и отделно аминокиселини, моля те поясни или моята информация е грешна ? Иначе това е аминото, което треньора ми препоръча и отделно креатин монохидрат и ми каза да не пия протеин http://www.maxefect.com/bb/produkti/super-amino-4800.html Глутамина сам по себе си представлява аминокиселина която стимулира отделянето на хормона на растежа и участва в белтъчния синтез, поради това е много важна. Аминокиселините са много видове, тези които си взел не са лоши, но бих ти препоръчал освен тях да си вземеш и отелно BCAA аминокиселини, въпреки че тези които си взел ги съдържат там са в доста нищожно количество... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortimus Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Ами споредели опит с марки, мисля че не е против правилата на форума. Тези ще ги свърша до 2 седмици и трябва да взема нови. Какво пиете вие и от кое сте доволни като съотношение качество - цена, защото по груби сметки за да пиеш всичко, което ти е необходимо, ти се връзва около 100+ лева на месец само за добавките, което си е цифра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Ами споредели опит с марки, мисля че не е против правилата на форума. Тези ще ги свърша до 2 седмици и трябва да взема нови. Какво пиете вие и от кое сте доволни като съотношение качество - цена, защото по груби сметки за да пиеш всичко, което ти е необходимо, ти се връзва около 100+ лева на месец само за добавките, което си е цифра. То ако трябва да пиеш асъл всичко непбходимо ти отива 300-400+ на месец, но това е друг въпрос Едни от най-добрите фирми като отношение цена/качество са Sci-tec и Universal, аз съм го споменавал и преди тук... Има и по-добри като GNC ама там цените са по-сериозни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krischy Posted November 13, 2009 Share Posted November 13, 2009 Universal определено са добри в цените , но за качеството можем да поспорим все едно да говорим за BSN , но според мене няма най-добра добавка на всеки действат различно , а на мене ми действат добре продуктите на Optimum и Reflex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Реших пак да подновя взимането на хранителни добавки и да питам няколко въпроса в тази тема. Днес бях в магазин на Genesis Nutrition и там се посъветвах с управителя за еди колко си пари какво мога да купя. Смятах да отделя някъде към 50-70 лева, но човекът ми направи оферта - креатин (230 гр.), глутамин (230 гр.) и гейнер (2300 гр.) ми ги дава на 90 лева, а де факто цената им е 112. Обясни ми, че ако парите са проблем, мога да не взимам гейнера, но било хубаво и с него. Вие да ми препоръчате някаква друга фирма, какво взимате и дали има резултати от това, което взимате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Генезис са противни евтини боклуци. До тук за тях , а само така да попитам какво целиш с тия добавки ? Креатин + глутамин + гейнър е за човек качващ трудно ако си предразположен към напълняване ще заприличаш на хипопотам като задържиш вода от креатина и се наблъскаш с въглехидрати от гейнъра.... Всъщност няква нова мода ли е всякви глупаци да си отварят магазинче за добавки ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 само ще кажа Optimum , Muscletech , BsN и от по-достъпните Relfex доста са добри .. също от ISS 2200 amino-то не съм разочарован искарах доста стабилен релеф тва лято ... сега мисля да вземам добавки на Universal и ще ви кажа какви са резултатите Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Генезис са противни евтини боклуци.До тук за тях , а само така да попитам какво целиш с тия добавки ? Креатин + глутамин + гейнър е за човек качващ трудно ако си предразположен към напълняване ще заприличаш на хипопотам като задържиш вода от креатина и се наблъскаш с въглехидрати от гейнъра.... Всъщност няква нова мода ли е всякви глупаци да си отварят магазинче за добавки ?! Да мода е приятелю всеки който ходил 5 месеца на фитнес и хванал някаква схема или става дилър на стероиди или си влага всичките средства и отваря в магазина на баща си магазин за добавки ... има и 3 ти вид които си мислят , че разбират от фитнес и завършват курсове за треньори някакси ги взимат и/ или стават треньори и/или отварят собствен фитнес естествено с пари на банката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Генезис са противни евтини боклуци.До тук за тях , а само така да попитам какво целиш с тия добавки ? Креатин + глутамин + гейнър е за човек качващ трудно ако си предразположен към напълняване ще заприличаш на хипопотам като задържиш вода от креатина и се наблъскаш с въглехидрати от гейнъра.... Всъщност няква нова мода ли е всякви глупаци да си отварят магазинче за добавки ?! Не мога да кажа, че съм предразположен към напълняване. В момента съм 1.75 висок и тежа 74 килограма, а проблема е, че спрях да "раста". Ръката ми се спря на 37-38, а искам да я направя към 42, искам да направя по-масивен гръден кош, такива неща общо взето. Та, за хранителните добавки говорехме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Незнам аз биг препоръчал въглехидратен протеин единствено на човек който има невероятни проблеми с качването , щото реално гейнъра си е като да се тъпчеш с вафли ..... на мене ми действа отвратително ставам като прасе..... Иначе креатин + глутамин е добра комбинация , просто премахни гейнъра и добави суроватка. И определено не на ГЕНЕЗИС....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 2, 2009 Author Share Posted December 2, 2009 Човека има ограничен бюджет ти му препоръчваш суроватка Това е най-доброто, което може да се вземе, ама едва ли ще отдели по 150лв на месец само за протеин :x Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Човека има ограничен бюджет ти му препоръчваш суроватка Това е най-доброто, което може да се вземе, ама едва ли ще отдели по 150лв на месец само за протеин :x съгласен съм с колегата ... аз на месец давам 120 -30 лв само за протеин без да броим аминото , креатина , витамините а за храната няма да става дума както сме в криза удрям едни 400-450 лв на месец от вуле и това е само за фитнес без да броим глезотии като телефони кецове дънки и кафенца те са други пари ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 2, 2009 Share Posted December 2, 2009 Е дай като е с ограничен бюджет да се тъпче с боклуци та после да има теми с какво да свалям..... Бодибилдинга е скъп и неблагодарен спорт , жалко но ФАКТ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 21, 2009 Author Share Posted December 21, 2009 Колеги, някой пил ли е CGT и какви са впечатленията? Лично според мен доза от 5 грама креатин дневно е малка и това ме спира да си купя :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoneShaker Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 Колеги, някой пил ли е CGT и какви са впечатленията? Лично според мен доза от 5 грама креатин дневно е малка и това ме спира да си купя :| След като смяташ , че 5 грама креатин са малко ( и аз така мисля ) пий двойна или тройна доза. Нямам представа за какъв креатин точно говорим, но предполага , че едва ли би било проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 7, 2010 Share Posted January 7, 2010 След като смяташ , че 5 грама креатин са малко ( и аз така мисля ) пий двойна или тройна доза. Нямам представа за какъв креатин точно говорим, но предполага , че едва ли би било проблем А ти видя ли въобще за какъв продукт става въпрос? CGT = креатин + глутамин + таурин в отношение от рода на 3/3/2 (не съм 100% сигурен за отношението) ама с увеличаването на дозата на креатина ще удвои/утрои дозата и на другите работи... Според мен Stenli вземи си ги на отделни добавки най-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 12, 2010 Author Share Posted January 12, 2010 А ти видя ли въобще за какъв продукт става въпрос? CGT = креатин + глутамин + таурин в отношение от рода на 3/3/2 (не съм 100% сигурен за отношението) ама с увеличаването на дозата на креатина ще удвои/утрои дозата и на другите работи... Според мен Stenli вземи си ги на отделни добавки най-добре Аз така и направих, само дето се отказах от таурина и сега пия креатин и глутамин съответно по 10 и 5гр //креатина след зареждащ период от по 25гр на ден Иначе CGT-то е 5грама креатин, 3 грама глутамин и 2грама таурин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 Всъщност няква нова мода ли е всякви глупаци да си отварят магазинче за добавки ?! Явно...Опитват се да печелят лесни пари...Купят го с някав процент надолу и после препродават.Само дето България трябва да е 2,3 пъти по-голяма,за да има пазар за всички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted February 26, 2010 Author Share Posted February 26, 2010 Знаете ли някъде аптека, в която да не искат рецепти, че искам да си взема кленбутерол, :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 4, 2010 Share Posted March 4, 2010 Здравейте, можете ли да ми препоръчате някакъв Гейнър и някакъв хранителен режим, с който да се качат 10-15 кила за 2-3 месеца? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.