Jump to content
BulForum.com

Хранителни добавки

Stenli

Recommended Posts

Не успях да отида до хирургиите но обиколих 7-8 аптеки в изгрев и кършака и после на центъра и не намерих.Този кленбутерол няма ли някакъв заместител който да действа по същия начин.

Заместител със същия ефект няма . Има близкo до клена - салбутамол . Действието му е да разширява бронхите и увеличаване притока на кислород , но е по-слабичко . Има го във вид на таблетки , сироп и инхалер , но ако искаш действието да се приближи до това на клена трябва да го вземаш в доста по-големи дози тъй като милиграмите на активното вещество в него са по-малки.

zlobil може ли да дадеш адрес на аптеката или да я сложиш в кръкче в http://bgmaps.com/

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply
Почти всички системи в човешкия организъм могат да бъдат отрицателно повлияни при безотговорна употреба на ефедрин. Именно по тази причина лекарството е забранено в много страни. :) Колкото до вина и промоболана познавам хора които с подходяща тренировка и хр. режим постигат страхотни резултати :)

какво значи постигат страхотни резултати?

винстрола не е за чистене , да дава положителни резултати в един подобен цикъл но не може да те направи той релефен , действа по друг начин прочети малко повече и ще разбереш.

иначе тая аптеката е като идваш от ТЕТА към Хирургиите , минаваш ХЕИ-то и продължаваш към Хирургиите и на светофара на който се влиза в тях се намира тази аптека от дясната ти страна се пада точно зад спирката ;)

• 3 weeks later...
какво значи постигат страхотни резултати?

винстрола не е за чистене , да дава положителни резултати в един подобен цикъл но не може да те направи той релефен , действа по друг начин прочети малко повече и ще разбереш.

иначе тая аптеката е като идваш от ТЕТА към Хирургиите , минаваш ХЕИ-то и продължаваш към Хирургиите и на светофара на който се влиза в тях се намира тази аптека от дясната ти страна се пада точно зад спирката ;)

Страхотни резултати имах предвид че от 90 кг след цикъл с вистрол и малко примоболан, както и подходяща диета, е пак 90 кг но доста по изчисчен ;)

Някой пробвал ли е това и има ли някакви впечатления от такъв тип продукти

• 1 month later...

Я кажете кое е по-добре за чистене, някакъв Fat Burner или L-Carnitine. Ползвах L-Carnitine на Universal и съм доволен горе-долу. Но въпроса ми е кое е по-доброто.

Личното ми мнение - и от двете по-добро е да си спазваш здравословна диета, а докато постигнеш кг-те за задържане да спреш да ядеш след 18:00 въобще( най-много ябълка/морков и прочие ), рязко да намалиш въглехидратите след 09:00, да увеличиш приема на витамини и протеини.Като преди всичко това да направиш консултация с лекар.

Няма такъв филм като пийни т'ва и стани здрав/елегантен/красив или там каквото искаш да си.

Я кажете кое е по-добре за чистене, някакъв Fat Burner или L-Carnitine. Ползвах L-Carnitine на Universal и съм доволен горе-долу. Но въпроса ми е кое е по-доброто.

Не може да се каже кое е по-доброто...Едното е транспортер на мастни клетки,другото не позволява на храната да се задържа в стомаха.

Аз бих избрал Л-Карнитина :)

• 2 months later...
От чисто любопитство защо търсиш точно тези ?

Просто ми ги препоръча една позната. Факт е че на нея и се отразяваха доста добре. Мисля да ги взимам просто за тонус и по-добро здраве :rolleyes:

Но ако имаш по-добро предложение - сподели :)

Просто ми ги препоръча една позната. Факт е че на нея и се отразяваха доста добре. Мисля да ги взимам просто за тонус и по-добро здраве :rolleyes:

Лично аз се съмнявам да има половината вещества , които са изписани в съдържанието . По-добре вземи по-отделно витамините , които ти трябват или ги комбинирай НО не прекалявай . От вит.Ц по-полезно и не чак толкова вредно няма . По 10 таблетки от 100милиграма или 1 таблетка сутрин от 1грам ( има ги за разтвряне ) , ако вземеш по-голямо количество ще се отдели с урината .

Е, тея неща са ясни, но ми се щеше да взимам някакъв комплекс витамини, а не поотделно.

Аз лично карам на кебапчета и кюфтета както и на друга сериозна мръвка и си имам бая тонус да ти кажа :rolleyes:

Аз лично карам на кебапчета и кюфтета както и на друга сериозна мръвка и си имам бая тонус да ти кажа :rolleyes:

Е ти ако мислиш, че аз го карам на зелена салата с гарнитура от краставици, значи просто не си ме виждал на живо...

• 1 month later...

Някой пил ли е течен L-carnitin и има ли някакви наблюдения колко преди тренировка трябва да се пие. За този, който е на хапчета пише от 3 до 6h, но за течния не мога да се ориентирам :wacko:

защо го пиеш това?

надявам се, не за отслабване :>

Точно за отслабване си го взех, тъй като почнах да сънувам пилешко и не мога да сваля едно килограмче. Кардио и тичане правя както никога не съм правел до сега... Крайна мярка почнах да пия карнитина, НВД и започвам само колело да въртя във фитнеса, щото вече не знам кво да правя :tongue

Някой пил ли е течен L-carnitin и има ли някакви наблюдения колко преди тренировка трябва да се пие. За този, който е на хапчета пише от 3 до 6h, но за течния не мога да се ориентирам :wacko:

Половин-един час прди тренировка си пие, защото течния има по-голяма и по-бърза резорбация. А дори хапчетата е много 3 до 6 часа преди тренировка да се пият - час, два най-много три, ама шест часа :wacko:

Благодаря и на двамата, значи ще го пия преди да тръгна на тренировка. Fat burner съм пил едно време като тренирах и честно казано почти никакъв резултат не получих от него. Тогава, разбира се, бях 94кг на 190см и нямаше кой знае какво да се сваля, ама...

Благодаря и на двамата, значи ще го пия преди да тръгна на тренировка. Fat burner съм пил едно време като тренирах и честно казано почти никакъв резултат не получих от него. Тогава, разбира се, бях 94кг на 190см и нямаше кой знае какво да се сваля, ама...

Мда и кофеин също може да добавиш освен фат бърнара, аз в момента си взех едни витамини които имат и кофеин, и да ти кажа взех да се потя като прасе във фитнеса ама отслабнах 2 кг без да ми спадат мерките на ръцете и гърдите :)

зависи какъв бърнер си пробвал, ако нямаш проблеми с кръвното пробвай Syntrax Fire или някои от производните му по качество, а йохимбето по принцип се пие за изгаряне на по-трудните мазнини. успех

зависи какъв бърнер си пробвал, ако нямаш проблеми с кръвното пробвай Syntrax Fire или някои от производните му по качество, а йохимбето по принцип се пие за изгаряне на по-трудните мазнини. успех

:)

за изгарянето на трудните мазнини??

имаш предвид тези, които се махат последни от тялото ли, където са последните енергийни запаси на човека, около кръста?

пиеш йошкембето или квото е там и той казва точно там да се топят мазнините, обратно на всички закони в тялото?

Оф, и другото ми любимо - ще свалям от корема за това наблягам на "пресите".И после ходи обяснявай, че трябва кардио да прави тоя ама той си знае...

не мога да повярвам, че ми задаваш такъв въпрос? чудно ми е с някаква определена цел ли го правиш или просто ей така за спорта си пишеш, че ти е скучно и няма какво да се прави. трябваше да се позамислиш малко преди да пишеш...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...