AlekS Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Ами Голд Стандарт можеш да намериш на протеин бара в Рондото.Или тук Не каза марката на протеина?Да не е Нутрим?Нормално е от некачествени добавки да имаш газове. Precision Enginered, тва пише отпред. Ама мен не ме притеснява това, че имам газове.По-гадното е как стомаха ми се "гърчи" от вътре... наистина е много досадно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 Само от аминокиселините не съм получавал газове и не ми е било гадно на стомаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 29, 2008 Share Posted July 29, 2008 а аз от про голда на нутрим , бях взел доста голямо количество на много добра цена ама корема ми не го понасяше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Е то оставаше и да ти понася Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 @Divaka Мерси за сайта.Пичовете са много точни.Вече само от там ще си пазарувам.Хем по-мързеливо, хем по-евтино П.С. Все пак по вкусови качества Уейдъра са две дължини напред.Дано с ефекта да е обратно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Дам,така е...и аз вече ползвам онлайн магазини,по-евтино е . Silabg.com е официален вносител на EST и Anabolic Extreme,като предлагат много изгодни цени на тези продукти. Правил съм си труда да провера как са цените им за другите продукти,на които не са вносител.Примерно NOW Foods NECTAR-2 либри протеина и при сила,и в сайта на нау фудс цената е една и съща(до стотинка)-не слагат надценки,което им прави чест. Искам да кажа,че нямам нищо общо със силабг.ком и не им правя реклама(че нищо чудно да излезнат и такива коментари),просто това,което казвам е лично наблюдение и сравнения с физически магазини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Дам,така е...и аз вече ползвам онлайн магазини,по-евтино е .Silabg.com е официален вносител на EST и Anabolic Extreme,като предлагат много изгодни цени на тези продукти. Правил съм си труда да провера как са цените им за другите продукти,на които не са вносител.Примерно NOW Foods NECTAR-2 либри протеина и при сила,и в сайта на нау фудс цената е една и съща(до стотинка)-не слагат надценки,което им прави чест. Искам да кажа,че нямам нищо общо със силабг.ком и не им правя реклама(че нищо чудно да излезнат и такива коментари),просто това,което казвам е лично наблюдение и сравнения с физически магазини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 2, 2008 Share Posted August 2, 2008 Някой знае ли дали продават някъде белтъци на прах ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Та повеже кленбутерола не попада към анаболните стероиди реших да питам тук.Напоследък чувам само хубави неща за него.Някой може ли да ми каже цикъл как да го пия така че да не се предозирам.Доколкото знам единствените странични ефекти са - сърцебиене, треперене на ръцете и главоболие.Може да се получи и пристъп но това е рядкост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Та повеже кленбутерола не попада към анаболните стероиди реших да питам тук.Напоследък чувам само хубави неща за него.Някой може ли да ми каже цикъл как да го пия така че да не се предозирам.Доколкото знам единствените странични ефекти са - сърцебиене, треперене на ръцете и главоболие.Може да се получи и пристъп но това е рядкост.Също и покачване на телесната температура... Ами примерен цикъл почваш пирамида до 4-5 хапа на ден за 14 дни и след тва почваш два дена пиеш, два дена почивка и така в продължение на 4-8 седмици Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Също и покачване на телесната температура... Ами примерен цикъл почваш пирамида до 4-5 хапа на ден за 14 дни и след тва почваш два дена пиеш, два дена почивка и така в продължение на 4-8 седмици А откъде мога да си купя? Има ли го по аптеките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cafu'wE Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 А откъде мога да си купя? Има ли го по аптеките? да, има го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 абе вие с тоя клен си играете ама не е толкова просто както го обяснява нео , реалната и ефетивна схема е доооста по сложна...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 абе вие с тоя клен си играете ама не е толкова просто както го обяснява нео , реалната и ефетивна схема е доооста по сложна......Аз съм му казал най-общата схема, знам ли го какъв организъм има и какво иска да постигне... Предложи му ти друга Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 трябва да намеря схемата някъде из хвърчащите бележки на тема бодибилдинг които си водех преди да спра да тренирам..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 2, 2009 Share Posted February 2, 2009 А откъде мога да си купя? Има ли го по аптеките? Няма го по складовете , а от там и в аптеките от няколко месеца . Ако някоя аптека го има в по-големи количества може да го намериш . cafu'wE сподели къде си го намерил , защото се интересувам . Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Някой намерили си от клена.Аз питах в една аптека и казаха че отдавна нямали внос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 в смирненски до хирургиите в аптеката има днеска си купих няколко опаковки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 Някой май ще започва да чисти Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 6, 2009 Share Posted February 6, 2009 в смирненски до хирургиите в аптеката има днеска си купих няколко опаковкиНали беше спрял да тренираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Не успях да отида до хирургиите но обиколих 7-8 аптеки в изгрев и кършака и после на центъра и не намерих.Този кленбутерол няма ли някакъв заместител който да действа по същия начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 много съм се ошишкал и ще почвам пак да тренирам да поизчистя малко че ми тежи , иначе клен-а незнам да се замества с нещо .... пробвайте с течен ефедрин , казаха ми че го имало още по аптеките Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 много съм се ошишкал и ще почвам пак да тренирам да поизчистя малко че ми тежи , иначе клен-а незнам да се замества с нещо .... пробвайте с течен ефедрин , казаха ми че го имало още по аптекитеВинстрол + примаболан Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 говорехме за нещо законно а и винстрола и примаболана не са стероиди за релеф както е прието да се говори , съвсем друго им е предназначението Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 говорехме за нещо законно а и винстрола и примаболана не са стероиди за релеф както е прието да се говори , съвсем друго им е предназначението Почти всички системи в човешкия организъм могат да бъдат отрицателно повлияни при безотговорна употреба на ефедрин. Именно по тази причина лекарството е забранено в много страни. Колкото до вина и промоболана познавам хора които с подходяща тренировка и хр. режим постигат страхотни резултати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.