NEO_DDT Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Ами то марки и добавки много, кажи ти колко пари с готов да отделиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Аз съм пристрастен към Оптимум Суроватката-1 кг е 60 лв Голд Стандарт,за по-тънко можеш да си вземеш Оптимум Уей Класик-48-50 лв за кг Креатин-50 лв-600 гр. Глутамин-600 гр-към 80-100 лв. Сега колко точно ще те изкарат не мога да ти кажа,но да приемем месец Креатина ще ти стигне за 2,глутамина не съм го смятал,протеина зависи по колко дози пиеш,ако пиеш по една треа да та изкара месец,ако пиеш по 2 вече за по-малко. Но не чакай на тези неща.Суплементите са едва 5-10 % от успеха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Смятам и аз да почна да се занимавам с фитнес сериозно и имам няколко въпроса. Тегло сега: 63 кг; Ръст - 1.80 Желано тегло: 70 кг Проблема при мен е, че адски трудно качвам без значение колко ям и какво. От това, което чух и прочетох, трябва ми някаква комбинация от гейнер и протейни (и може би креатин и глутамин), та въпроса ми е каква марка (качествена), ориентировъчна цена и какво количество за, да речем, период от 3 месеца. Като идеята ми е да не прибягвам до някаква по-тежка "химия". Отделно, фитнес 3-4 пъти седмично. Коментари и предложения ? Нещо пропускам ли ? До колко пари...ами не съм решил колко...стига да е качествена. 300-400 лв долу горе. Най-важното като за начало почни да ядеш по 4-5 пъти дневно, гледай да не оставаш недоспал, а за добавки е доста субективно, ще чуеш хиляди мнения, варианта на оптимум е не лош като отношение цена/качество, ако искаш послушай колегата... Друго важно е да се научиш как да тренираш ефективно! За целта ти трябва някой да ти покаже нагледно с писмени описания няма да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 До сега не съм срещнал човек, който да яде много и да не може да качва. Обикновено тия хора наистина не ядат достатъчно, още повече, че нормално отдавна са надминали тинейджърската възраст. Защото аз пък, каквото и да ям си го трупвам и по тая причина ги подпитвам и всеки път установявам, че тяхното "много" е всъщност доста малко. Дебелеене без ядене не ми е много ясно, как става Имаше май един закон на Ломоносов, че материя не се губи и не се създава - не е като във филмите дето от едно човеченце с малко радиацийка и се получава Хулк. Ех... химия... химия... нищо не помня вече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 До сега не съм срещнал човек, който да яде много и да не може да качва. Обикновено тия хора наистина не ядат достатъчно, още повече, че нормално отдавна са надминали тинейджърската възраст. Защото аз пък, каквото и да ям си го трупвам и по тая причина ги подпитвам и всеки път установявам, че тяхното "много" е всъщност доста малко. Дебелеене без ядене не ми е много ясно, как става Имаше май един закон на Ломоносов, че материя не се губи и не се създава - не е като във филмите дето от едно човеченце с малко радиацийка и се получава Хулк. Ех... химия... химия... нищо не помня вече... Хм не ме познаваш затова... За въпреки че поглъщам над 3500-4000 калории на ден едва едва качвам, а в момента от два месеца не съм мръднал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Колко кг си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 Колко кг си? 77 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Кафе ? Понеже пия по кафе по 3 пъти на ден (а то ускорява метаболизма), има ли идея да го намалям ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Проблем е когато пиеш креатин...Гледай да има поне 3,4 часа между приема на креатин и пиенето на кафето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe710_1993 Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Проблем е когато пиеш креатин...Гледай да има поне 3,4 часа между приема на креатин и пиенето на кафето. Какъв е проблема? И защо трябва да има 3-4 часа между кафето и креатина ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Проблем е когато пиеш креатин...Гледай да има поне 3,4 часа между приема на креатин и пиенето на кафето. Тва не го знаех... А защо е така ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 14, 2008 Share Posted July 14, 2008 Защото едното задържа вода,а другото хидратира.На практика да не се неутрализират и да не се обисмисли креатина. Сигурно си забелязъл,че като пиеш кафе и след това ти се пие вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Добре, непосредствено след тренировка ми казаха освен протейн да вземам и монозахарид под някаква форма, мед и т.н. Има ли идея ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 17, 2008 Share Posted July 17, 2008 Има...Дектроза,банани,мед,нещо сладко...Аз лично използвам бананите Гледай да не са зелени,трябва да са на черни точки,тъйкато като са зелени и ги изядеш се образува вещество подобно на нишесте и по този се забавя усвояването им,а може да получиш и стомашен дискомфорт, Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Аз съм пристрастен към Оптимум Суроватката-1 кг е 60 лв Голд Стандарт,за по-тънко можеш да си вземеш Оптимум Уей Класик-48-50 лв за кг Креатин-50 лв-600 гр. Глутамин-600 гр-към 80-100 лв. Сега колко точно ще те изкарат не мога да ти кажа,но да приемем месец Креатина ще ти стигне за 2,глутамина не съм го смятал,протеина зависи по колко дози пиеш,ако пиеш по една треа да та изкара месец,ако пиеш по 2 вече за по-малко. Но не чакай на тези неща.Суплементите са едва 5-10 % от успеха. Къде в Пловдив се продават продукти на Оптимум?По точно ме интересува Суроватката Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 Имам въпросче.Взех си един протеин(Whey), когато тренирам и го пия има доста добър ефект върху тялото, но организма ми реагира много странно на него(отделянето на газове едно на ръка - това не е проблем ), но и след като го пия все едно нещо ми става в организма.. издава едни звуци все едно съм ужасно гладен, сякаш червата ми се дерат и е много гадно. Та това нормално ли е или има някакъв дефетк в тоя протеин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 И аз съм така.И то не само с протеина ами и с гейнъри, глутамин, креатин и почти всички добавки които са на прах ми действат така.Имам слаб стомах и за това.Обикновенно ми при мен се получава когато го пия на гладно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted July 26, 2008 Share Posted July 26, 2008 При мен винаги... някво много е досадно и се чудя дали е нормално... явно е (и моя стомах е слаб) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Къде в Пловдив се продават продукти на Оптимум?По точно ме интересува Суроватката Ами Голд Стандарт можеш да намериш на протеин бара в Рондото. Или тук Имам въпросче.Взех си един протеин(Whey), когато тренирам и го пия има доста добър ефект върху тялото, но организма ми реагира много странно на него(отделянето на газове едно на ръка - това не е проблем biggrin1.gif laugh.gif ), но и след като го пия все едно нещо ми става в организма.. издава едни звуци все едно съм ужасно гладен, сякаш червата ми се дерат и е много гадно. Та това нормално ли е или има някакъв дефетк в тоя протеин? Не каза марката на протеина?Да не е Нутрим?Нормално е от некачествени добавки да имаш газове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 27, 2008 Share Posted July 27, 2008 Ами по-принцип и от качествени добавки може да се получат газове, всичко зависи от организма и храната с която се комбинират... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Ами Голд Стандарт можеш да намериш на протеин бара в Рондото. Или тук В крайна сметка и там няма.Бил свършил.А и искат няква цена от 77лв ... Сега ще погледна сайта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Виж в перлата, не съм 100% сигурен, но мисля че имаше на протеин бара... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Магазина на симофинията, срещу синемакс-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Магазина на симофинията, срещу синемакс-а. В момента май е в ремонт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted July 28, 2008 Share Posted July 28, 2008 Дам и аз до колкото знам е в ремонт Синфонията.За тва пък си поръчах от silabg.com ( дано не се приеме като реклама ).Хем ти я носят до офиса, хем плащаш... 12лв по малко ( поне според ценовата листа на Рондото ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.