Jump to content
BulForum.com

Хранителни добавки

Stenli

Recommended Posts

Някой има ли впечатления от аминокиселините на Нутрим?

http://www.nutrim-bg.com/products/product....d=99&gid=66

И ориентировъчно цени на двете опаковки от 120 и 600 таблетки, че на сайта не намерих информация за броя финикийски значи, които трябва да снеса icon_mrgreen.gif

Благодаря предварително :)

За 120 таблетки цената е 22лв за 600 незнам.Не ти препоръчвам да си взимаш от тях при условие че за 22 лв има 120 таблетки на universal които сигурно са по хубави ;)

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply

Аха. За universal определено съм чувал по-добри неща отколкото за Нутрим. Мислех че има някаква фрапираща разлика в цените и затва се бях насочил към вторите. 10х ;)

Здрасти,

Искам да ви питам дали някои знае колко е цената на креатина на нутрим 200грама разфасовката.Мерси :)

19лв.

Ако е офиса 16лв.

Аминокиселините на Нутрим са около 102 лв 600 таблетки (1000 мг). Поне някаква такава цена казват на телефона от сайта. Аз пия такива, не мисля че са нещо особено, но на мен предполагам ми вършат работа. Опитвам се да ги ползвам "антикатаболично" след натоварване, а не за натрупване на мускулна маса и за това не мога да кажа колко са добри.

А тези на universal по колко мг са и къде се продават ?

А тези на universal по колко мг са и къде се продават ?

На малката главна има един магазин за фитнес-уреди и хранителни добавки. Там ги продават ;)

Ами това е асфалтираната част на главната. Ако идваш от "Джумаята" се пада от лявата част, респективно, ако идваш Пешеходния мост, се пада отдясно. Мисля, че беше близо до дюнерите някъде.

aminoht3.jpg

Там няйъде се пада.

интересува ме някъде в пловдив да има магазин предлагащ артикули на Best Body....интересуват ме едни течни мазнини

• 6 months later...

Някой може ли да ми каже по колко гр. протеин и въглехидрати трябва да поема човек на ден или пък колко грама на килограм тегло трябва да се поема.

А за въглехидрати по колко грама.Търся сайт в който пише съдържанието на протеин и въглехидрати в някои храни.Та да мога да си направя сметка по колко трябва да хапвам та да си набавям необходимите хранителни вещества

Сваляш или качваш?Ако качваш,протеина колкото ти каза злобил,въглехидратите четири,5 гр/кг.Колко си висок,кг метаболизъм(трудно ли,лесно ли качваш)?

Въпроса ти не е много за тая тема,ма айде...

ми 76кг съм, висок 180, бавно качвам.Та искам да знам по колко грама протеин и въглехидрати трябва да консумирам на ден .Работя физическа работа и се мъча да тренирам и засега се получава.Но храненето не е наред нещо и затова питам-пробвам да ям по 4пъти на ден но не всеки път става защото нямам време.От 2 седмици пия megamass 3000 на опаковката пише че на доза от 180 грама получавам около 100гр въгрехидрати и 40грама протеин.

аз на тв място бих минал на чист сурватъчен протеин и креатин.По чисисто качваш.Въпроса е след тренировка да праснеш една доза протеинче и да се наядеш със кафяв ориз(освоява се по бързо)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...

Predi dva dena si kupih edin SOY protein. Razgledah mu harakteristikite - na 100gr - 87 za protein i drugite vuglehidrati + fat + minerali ala bala.

Malko potarsih v neta za kvo stava vupros i vidiah, 4e sadurja neshto kato kiselina koiato napodobiavala estrogena. Tova malko me iadosa zashtoto sushto taka namaliava i proizvodstvoto na testosteron.

Niakoi polzval li e Soy protein i kakvi sa vpe4atleniata. Da go maham li? Tolkova li e vreden?

• 4 weeks later...

Кажете от къде в Плд да си взема качествен протеин за добри пари,става въпрос за обикновен протеин за възстановяване след тренировка.В Билата гледам нкви ама нещо им нямам вяра... :( сайте съвет

• 1 month later...

hi-fit на nutrim.мн е добър.има го по магазините за добавки.отиди до симфонията там мисл1 4е го има.

• 3 weeks later...

mi6 , какво му е доброто ?! Сигурно 60-70-те процента въглехидрати в него ? Напоследък имам удоволствието да пия 100% Whey Gold Standart и един немски протейн ( с най-добрите вкусови качества до сега , чак нямам търпение да дойде време да го пия :) ) , просто няма място за сравнение с българските "мн. добри" добавки . Вече си взимам макар и по-рядко нещо качествено отколкото големи количества боклуци и определено има разлика , поне за мен това си е правилния избор. Кофти е ,че живеем в държава която всеки слага 20-30% отгоре като внася добавките и храната ни е толкова скъпа . Това намалява драстично удоволствието от този спорт , но нали сме българи , ще го измислим :)

mi6 , какво му е доброто ?! Сигурно 60-70-те процента въглехидрати в него ? Напоследък имам удоволствието да пия 100% Whey Gold Standart и един немски протейн ( с най-добрите вкусови качества до сега , чак нямам търпение да дойде време да го пия :) ) , просто няма място за сравнение с българските "мн. добри" добавки . Вече си взимам макар и по-рядко нещо качествено отколкото големи количества боклуци и определено има разлика , поне за мен това си е правилния избор. Кофти е ,че живеем в държава която всеки слага 20-30% отгоре като внася добавките и храната ни е толкова скъпа . Това намалява драстично удоволствието от този спорт , но нали сме българи , ще го измислим :)

Кви 20-30 %,хакат си направо 100 % и тва е...Разни момченца като Момчил Милев и подобни...Как може навънка протеина да струва 40-50 $,а тук същия е над 100 лв,на нашия стандарт.Но тва е монопола...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Кажете от къде в Плд да си взема качествен протеин за добри пари,става въпрос за обикновен протеин за възстановяване след тренировка.В Билата гледам нкви ама нещо им нямам вяра... :( сайте съвет

Аз преди 2 месеца си взех от магазина който е до Planet.Пада се точно в дясно от входа му.Протейна е на Weider - Mega Mass 4000.Както казва колегата нямам търпение да дойде време да си взема дозата.Много добре се разтваря и е с мн приатен вкус не като повечето БГ продукти :bgrin: Цената е 160лв за 7кг - вкус шоколад.

пич това е въглехидратен протеин и ако човека е предразположен да качва мазно изобщо не е като за него , това е за хора които изключително трудно качват маса

• 2 weeks later...

Смятам и аз да почна да се занимавам с фитнес сериозно и имам няколко въпроса.

Тегло сега: 63 кг; Ръст - 1.80

Желано тегло: 70 кг

Проблема при мен е, че адски трудно качвам без значение колко ям и какво.

От това, което чух и прочетох, трябва ми някаква комбинация от гейнер и протейни (и може би креатин и глутамин), та въпроса ми е каква марка (качествена), ориентировъчна цена и какво количество за, да речем, период от 3 месеца. Като идеята ми е да не прибягвам до някаква по-тежка "химия". Отделно, фитнес 3-4 пъти седмично.

Коментари и предложения :) ? Нещо пропускам ли ?

До колко пари...ами не съм решил колко...стига да е качествена. 300-400 лв долу горе.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...