danio Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Някой има ли впечатления от аминокиселините на Нутрим? http://www.nutrim-bg.com/products/product....d=99&gid=66 И ориентировъчно цени на двете опаковки от 120 и 600 таблетки, че на сайта не намерих информация за броя финикийски значи, които трябва да снеса Благодаря предварително За 120 таблетки цената е 22лв за 600 незнам.Не ти препоръчвам да си взимаш от тях при условие че за 22 лв има 120 таблетки на universal които сигурно са по хубави Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Аха. За universal определено съм чувал по-добри неща отколкото за Нутрим. Мислех че има някаква фрапираща разлика в цените и затва се бях насочил към вторите. 10х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Здрасти, Искам да ви питам дали някои знае колко е цената на креатина на нутрим 200грама разфасовката.Мерси 19лв. Ако е офиса 16лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Аминокиселините на Нутрим са около 102 лв 600 таблетки (1000 мг). Поне някаква такава цена казват на телефона от сайта. Аз пия такива, не мисля че са нещо особено, но на мен предполагам ми вършат работа. Опитвам се да ги ползвам "антикатаболично" след натоварване, а не за натрупване на мускулна маса и за това не мога да кажа колко са добри. А тези на universal по колко мг са и къде се продават ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 А тези на universal по колко мг са и къде се продават ? На малката главна има един магазин за фитнес-уреди и хранителни добавки. Там ги продават Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAMERFALL Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Малко по-точен адрес ? едит: Мерси, ей това е точна информация със снимков материал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sondata Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Ами това е асфалтираната част на главната. Ако идваш от "Джумаята" се пада от лявата част, респективно, ако идваш Пешеходния мост, се пада отдясно. Мисля, че беше близо до дюнерите някъде. Там няйъде се пада. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 интересува ме някъде в пловдив да има магазин предлагащ артикули на Best Body....интересуват ме едни течни мазнини Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 Някой може ли да ми каже по колко гр. протеин и въглехидрати трябва да поема човек на ден или пък колко грама на килограм тегло трябва да се поема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 8, 2008 Share Posted January 8, 2008 2,2 грама протеин ако не ме лъже паметта Link to comment Share on other sites More sharing options...
hunjeks Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 а креатина става ли за лекоатлети...при спринтовите дисциплини...за сила в бедрата и ръцете например? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 А за въглехидрати по колко грама.Търся сайт в който пише съдържанието на протеин и въглехидрати в някои храни.Та да мога да си направя сметка по колко трябва да хапвам та да си набавям необходимите хранителни вещества Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Сваляш или качваш?Ако качваш,протеина колкото ти каза злобил,въглехидратите четири,5 гр/кг.Колко си висок,кг метаболизъм(трудно ли,лесно ли качваш)? Въпроса ти не е много за тая тема,ма айде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 ми 76кг съм, висок 180, бавно качвам.Та искам да знам по колко грама протеин и въглехидрати трябва да консумирам на ден .Работя физическа работа и се мъча да тренирам и засега се получава.Но храненето не е наред нещо и затова питам-пробвам да ям по 4пъти на ден но не всеки път става защото нямам време.От 2 седмици пия megamass 3000 на опаковката пише че на доза от 180 грама получавам около 100гр въгрехидрати и 40грама протеин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted January 10, 2008 Share Posted January 10, 2008 аз на тв място бих минал на чист сурватъчен протеин и креатин.По чисисто качваш.Въпроса е след тренировка да праснеш една доза протеинче и да се наядеш със кафяв ориз(освоява се по бързо) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 батка на тоя мегамас само вкуса му е хубав Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Predi dva dena si kupih edin SOY protein. Razgledah mu harakteristikite - na 100gr - 87 za protein i drugite vuglehidrati + fat + minerali ala bala. Malko potarsih v neta za kvo stava vupros i vidiah, 4e sadurja neshto kato kiselina koiato napodobiavala estrogena. Tova malko me iadosa zashtoto sushto taka namaliava i proizvodstvoto na testosteron. Niakoi polzval li e Soy protein i kakvi sa vpe4atleniata. Da go maham li? Tolkova li e vreden? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bat_Gosho Posted April 8, 2008 Share Posted April 8, 2008 Кажете от къде в Плд да си взема качествен протеин за добри пари,става въпрос за обикновен протеин за възстановяване след тренировка.В Билата гледам нкви ама нещо им нямам вяра... сайте съвет Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 hi-fit на nutrim.мн е добър.има го по магазините за добавки.отиди до симфонията там мисл1 4е го има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 mi6 , какво му е доброто ?! Сигурно 60-70-те процента въглехидрати в него ? Напоследък имам удоволствието да пия 100% Whey Gold Standart и един немски протейн ( с най-добрите вкусови качества до сега , чак нямам търпение да дойде време да го пия ) , просто няма място за сравнение с българските "мн. добри" добавки . Вече си взимам макар и по-рядко нещо качествено отколкото големи количества боклуци и определено има разлика , поне за мен това си е правилния избор. Кофти е ,че живеем в държава която всеки слага 20-30% отгоре като внася добавките и храната ни е толкова скъпа . Това намалява драстично удоволствието от този спорт , но нали сме българи , ще го измислим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted June 2, 2008 Share Posted June 2, 2008 mi6 , какво му е доброто ?! Сигурно 60-70-те процента въглехидрати в него ? Напоследък имам удоволствието да пия 100% Whey Gold Standart и един немски протейн ( с най-добрите вкусови качества до сега , чак нямам търпение да дойде време да го пия ) , просто няма място за сравнение с българските "мн. добри" добавки . Вече си взимам макар и по-рядко нещо качествено отколкото големи количества боклуци и определено има разлика , поне за мен това си е правилния избор. Кофти е ,че живеем в държава която всеки слага 20-30% отгоре като внася добавките и храната ни е толкова скъпа . Това намалява драстично удоволствието от този спорт , но нали сме българи , ще го измислим Кви 20-30 %,хакат си направо 100 % и тва е...Разни момченца като Момчил Милев и подобни...Как може навънка протеина да струва 40-50 $,а тук същия е над 100 лв,на нашия стандарт.Но тва е монопола... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted June 15, 2008 Share Posted June 15, 2008 vijte sega saglasen sum za gold standarta 4e e mnogo dobyr.nameen oba4e hihita mi deistva6e dobre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 Кажете от къде в Плд да си взема качествен протеин за добри пари,става въпрос за обикновен протеин за възстановяване след тренировка.В Билата гледам нкви ама нещо им нямам вяра... сайте съвет Аз преди 2 месеца си взех от магазина който е до Planet.Пада се точно в дясно от входа му.Протейна е на Weider - Mega Mass 4000.Както казва колегата нямам търпение да дойде време да си взема дозата.Много добре се разтваря и е с мн приатен вкус не като повечето БГ продукти Цената е 160лв за 7кг - вкус шоколад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 26, 2008 Share Posted June 26, 2008 пич това е въглехидратен протеин и ако човека е предразположен да качва мазно изобщо не е като за него , това е за хора които изключително трудно качват маса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Смятам и аз да почна да се занимавам с фитнес сериозно и имам няколко въпроса. Тегло сега: 63 кг; Ръст - 1.80 Желано тегло: 70 кг Проблема при мен е, че адски трудно качвам без значение колко ям и какво. От това, което чух и прочетох, трябва ми някаква комбинация от гейнер и протейни (и може би креатин и глутамин), та въпроса ми е каква марка (качествена), ориентировъчна цена и какво количество за, да речем, период от 3 месеца. Като идеята ми е да не прибягвам до някаква по-тежка "химия". Отделно, фитнес 3-4 пъти седмично. Коментари и предложения ? Нещо пропускам ли ? До колко пари...ами не съм решил колко...стига да е качествена. 300-400 лв долу горе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.