Jump to content
BulForum.com

Хранителни добавки

Stenli

Recommended Posts

Начи дали ще направиш един мускул, взимайки протеин или ще го направиш само с кльопане докато тренираш няма значение.Мускулът ще си е един и същ, разликата е, че без протеин ще изгубиш излишно време, защото ще прекараш в залата 2-3 пъти повече време.

Ся ако говорим за по-сериозните добавки или както ги наричаме най-често "химия" вече не съм съгласен, че мускулът не изглежда по един и същ начин.Много по качествен ще е този постигнат без химия, но зависи и от химията.Ся има една мн ефикасна Винстрол, дето познвам хора след като са си свършили цикъла не им пада ръката и не си развалят фигурата.

Сега ша ти обясно кое е глупавото в тоя пост.

Първо има разлика дали един мускул ще се гради с или без суплементи - това най-вече от вида на суплементите(абстрахирам се от стероидите). Трябва да ти кажа, че ако не ползваш суплементи трябва да прекарваш колкото се може по-малко време в зала в сравнение с времето прекарано там, ако използваш ББ продукти. Що?-не ми се обеснява. Затова твърдението ти, че трябва да прекарва 2-3 пъти повече време е меко казано глупаво, но да кажем - продукт не неинформираност.

Как може мускул без химия да е по-качествен от мускул, направен с химия?!? Ми за кво се взима тая химия, ако не за да развива качества на мускула, които не могат или се постигат трудно без последната?!? Недей да използваш чуждоземски думички като не знаеш какво означават(визирам "но зависи и от химията.Ся има една мн ефикасна Винстрол")

Е кое му е смешното бе.......

Нали ги гледам ся чичковци по 30-35 години дето скоро са вкарали химия кви шкембета, задници и косми по гърба са отпрали...Ти като си много надъхан пий гомна, аз съм решил на човека горе такъв съвет да дами за тва съм писал такова мнение, което ти се струва смешно.

Много си малък още и хора по на 30год ти се струват чичковци. Не знам какво да ти кажа - дано да поумнеш след някоя годинка. Шкембе и задник се правят от начин на живот - като станеш 30годишен чичко и като трябва да гледаш жена, дете, да ходиш на работа, да водиш непостоянен и недотам здравословен хранителен режим - пожелавам ти поне да нямаш косми по гърба.

На последно място бих те помолил да спазваш добрия тон и обръщения като - бе, да не използваш.

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply
Е кое му е смешното бе.Донякъде е истина.Ако човек реши да си помага с хранителни добавки за да ускори ефекта от тренировките си е най-добре да стигне най-далеч до протеин.Всяква друга химия според мен дава след време отрицателен ефект, особено като се спре с редовното трениране.Нали ги гледам ся чичковци по 30-35 години дето скоро са вкарали химия кви шкембета, задници и косми по гърба са отпрали...Ти като си много надъхан пий гомна, аз съм решил на човека горе такъв съвет да дами за тва съм писал такова мнение, което ти се струва смешно.

чакай малко преди малко говореше за видовете мускули постигнати с и без химия а изведнъж започна да ми говориш за страничните ефекти от химията , нещо назаден взе да даваш ми се струва ,хармониката е наистина доста знаещ и ти го е написал доста добре няма кво да се хабя и аз да ти пиша обяснения ти ако не искаш да го възприемеш си е твоя работа .

а и шкембетата и задниците не е задължително да пораснат от химия както да не говорим пък за космите , познавам доста хора които и без химия са си като "горили" че от химията на някои хора доста често се окосмяват да няма спор но това пак е строго индивидуално и не виждам как можеш да го твърдиш . И да много съм надъхан , пия си гомната и съм доволен но има 1 малка разлика , преди да почна да приемам каквито и да е "гомна" съм изчел повече литература от колкото можеш да си представиш и за разлика от повечето по залите знам как да я пия така че вредата от нея да е минимална ;)

Е кое му е смешното бе.Донякъде е истина.Ако човек реши да си помага с хранителни добавки за да ускори ефекта от тренировките си е най-добре да стигне най-далеч до протеин.Всяква друга химия според мен дава след време отрицателен ефект, особено като се спре с редовното трениране.Нали ги гледам ся чичковци по 30-35 години дето скоро са вкарали химия кви шкембета, задници и косми по гърба са отпрали...Ти като си много надъхан пий гомна, аз съм решил на човека горе такъв съвет да дами за тва съм писал такова мнение, което ти се струва смешно.

веднага след като видя дипломата ти по биохимия или миркобиология почвам да се съгласявам с тебе безусловно. става ли?

а дотогава ще продлжа да си мисля, че шкембетата са от неправилно хранене, а космите от конкретната генетика на човека.

освен всичко друго космите са си вторичен мъжки полов белег откакто сме се развили като вид. това че сега са на мода плешивците с хроничен недостиг на тестостерон е съвсем друга тема....

:)

Забележително, как настървено "химиците" се защитават!

Всеки да се трови, с каквото си поиска! А най се кефя, като видя някой, как веднага след тренировката захапва цигарата! А преди това през цялата тренировка са седяли и са си почивали по уредите, приказвайки си за химия!

;)

Яко!

Сега ша ти обясно кое е глупавото в тоя пост.

Първо има разлика дали един мускул ще се гради с или без суплементи - това най-вече от вида на суплементите(абстрахирам се от стероидите). Трябва да ти кажа, че ако не ползваш суплементи трябва да прекарваш колкото се може по-малко време в зала в сравнение с времето прекарано там, ако използваш ББ продукти. Що?-не ми се обеснява. Затова твърдението ти, че трябва да прекарва 2-3 пъти повече време е меко казано глупаво, но да кажем - продукт не неинформираност.

Как може мускул без химия да е по-качествен от мускул, направен с химия?!? Ми за кво се взима тая химия, ако не за да развива качества на мускула, които не могат или се постигат трудно без последната?!? Недей да използваш чуждоземски думички като не знаеш какво означават(визирам "но зависи и от химията.Ся има една мн ефикасна Винстрол")

Много си малък още и хора по на 30год ти се струват чичковци. Не знам какво да ти кажа - дано да поумнеш след някоя годинка. Шкембе и задник се правят от начин на живот - като станеш 30годишен чичко и като трябва да гледаш жена, дете, да ходиш на работа, да водиш непостоянен и недотам здравословен хранителен режим - пожелавам ти поне да нямаш косми по гърба.

На последно място бих те помолил да спазваш добрия тон и обръщения като - бе, да не използваш.

1.Така това, дето го казваш, че като не взима химия, човек трябва да прекарва колкото се може по-малко време в залата е вярно.Но не си ме рабзрал правилно аз не говоря за време прекарано в залата, а говоря за брой тренировки.Съгласен ли си, че ако тренирам 2 години редовно, 3 пъти седмично с добра програма и не приемам необходимите вещества ще имам много бавен резултат.Няма ли да е по-добре докато тренирам да си взимам протеин(ама хубав протеин, а не бълвоч), за да има градивен материал за мускулите и да постигна същия ефект за 1 година, че може и по-малко.

2.А това, което казваш, че мускул направен с химия е по-качествен пак ти казвам, зависи за каква химия говорим.Не мисля, че ако си взимал протеин това би дало някви отражения върху крайния вид на мускула, но пък за сметка на това има някои по-сериозни "суплементи", които надуват мускула, задържа се вода и куп други работи, които не са на добре.

3.Тези чичковци, за които ти говоря, шкембетата и задниците им не са станали от стоене или неправилно хранене, защото от 10 години тренират.Просто като сме лафили в залата са споделяли, че навремето са взели химия и като са спряли да ходят редовно, това бил ефекта.

4.Не мисля, че с едно "бе" съм нарушил добрия тон във форума, по скоро вие го нарушихте първи с вашата науместна ирония.Ако искаш виж предишните ми 950 поста и ми покажи един, с който да съм нарушил добрия тон във форума.

5.Не забравяй, че просто съм искал да дам съвет, а не да се заяждам с теб и не превръщай темата в спам, отговаряйки на моя пост. ; )

Аз тренирам с едно момче (на повече години от повечето тук), което химия не е взимало и само можете да му завиждате за силата и формата (видях ви снимките). В зала аз не съм видял до сега някой, който да тренира с по-голяма лекота и с толкова тежко, колкото него.

Така че не ми разправяйте: "Вземай химия, за да ти е качествен мускулът!"

От това, което наблюдавам, по-скоро приказката трябва да е: "Вземай химия, за да станеш угоено прасе..."

:D

N.B. А ХИМИЯ е ВСИЧКО, което не е придобито по естествен път...

От цялата химия само витамините си струват.

:devil

2.А това, което казваш, че мускул направен с химия е по-качествен пак ти казвам, зависи за каква химия говорим.Не мисля, че ако си взимал протеин това би дало някви отражения върху крайния вид на мускула, но пък за сметка на това има някои по-сериозни "суплементи", които надуват мускула, задържа се вода и куп други работи, които не са на добре.

оффф добре 1 ми обясни защо пишеш глупости в които се съмнявам че дори и ти вярваш.....изобщо наясно ли си със действието на стероидите ? наясно ли си колко видове стероиди има от които вода не се задържа , защо трябва да пишеш неща за които си чул недочул , ще ме извиняваш ама знанията ти за суплементите и действието им в/у човешкото тяло си се изразяват в това какво си чул тук там , повече няма да пиша излишно е да се опитвам да убеждавам човек който дори не си дава труда да направи 1 малка справка какви небивалици пише .......

3.Тези чичковци, за които ти говоря, шкембетата и задниците им не са станали от стоене или неправилно хранене, защото от 10 години тренират.Просто като сме лафили в залата са споделяли, че навремето са взели химия и като са спряли да ходят редовно, това бил ефекта.

да ти обясня ли някой работи това не е от химията , това е от други работи които хармониката ти каза по-нагоре ако си беше направил труда да осмислиш неговият пост щеше да разбереш какво се опитва да ти каже ама явно не си затова ще ти го обясна простичко

тези чичковци са на по 30-35 години по моите сметки и по твоите думи това значи че са взимали химия на 20-25години , мога да се обазаложа с тебе че тогава са били доста по-малко ангажирани с личният си живот и задължения от колкото сега , да го погледнем от друга страна , значи когато са тренирали са приемали големи количества храна (най-вероятно) защото са изразходвали много енергия , след като са спрели да тренират редовно са спрели да изразходват и толкова енергия , а са продължавали да си ядат по толкова колкото и когато са тренирали => постопенно са надебелели от непостоянния режим на ядене , сън и т.н. с една дума ежедневие........ ;)

и преди да си казал квото и да е :

познавам доста хора които навремето са се зобали доста ама достааа стабилно и в момента дори не тренират е мога да ти кажа че такива работи при тях няма .... така че е излишно да продължаваш да ме убеждаваш колко е вредна химията и как ще ми обисне задника от нея , с тея лафове може да зарибяваш децата от залата при мене не вървят , не се заяждам просто се опитвам да ти обясна че не си прав а ти не възприемаш .... но както и да е ти си знаеш имаш си свои убеждения няма и да се опитвам да ти вливам повече каквото и да е само една малка идея ще ти дам , седни прочети някоя друга книжка преди да пишеш мнения лишени от какъвто и да е смисъл ;) :D

едит:

това са качественни мускули , постигнати с многоооо химия

levron05.jpg

mro2001p_levrone05.jpg

това става след като леврон престава да се занимава с култъризъм , аз не вижам увиснали гърди или задник , не виждам и да е окосмен като орангутан....

kevinlevrone2.jpg

ето ти и снимка на шампипна по натурален културизъм

а сега искам да ми посочите разликите между неговите мускули и тези на леврон или който и да е културист

ulisses-williams.jpg

оффф добре 1 ми обясни защо пишеш глупости в които се съмнявам че дори и ти вярваш.....изобщо наясно ли си със действието на стероидите ? наясно ли си колко видове стероиди има от които вода не се задържа , защо трябва да пишеш неща за които си чул недочул , ще ме извиняваш ама знанията ти за суплементите и действието им в/у човешкото тяло си се изразяват в това какво си чул тук там , повече няма да пиша излишно е да се опитвам да убеждавам човек който дори не си дава труда да направи 1 малка справка какви небивалици пише .......

да ти обясня ли някой работи това не е от химията , това е от други работи които хармониката ти каза по-нагоре ако си беше направил труда да осмислиш неговият пост щеше да разбереш какво се опитва да ти каже ама явно не си затова ще ти го обясна простичко

тези чичковци са на по 30-35 години по моите сметки и по твоите думи това значи че са взимали химия на 20-25години , мога да се обазаложа с тебе че тогава са били доста по-малко ангажирани с личният си живот и задължения от колкото сега , да го погледнем от друга страна , значи когато са тренирали са приемали големи количества храна (най-вероятно) защото са изразходвали много енергия , след като са спрели да тренират редовно са спрели да изразходват и толкова енергия , а са продължавали да си ядат по толкова колкото и когато са тренирали => постопенно са надебелели от непостоянния режим на ядене , сън и т.н. с една дума ежедневие........ ;)

и преди да си казал квото и да е :

познавам доста хора които навремето са се зобали доста ама достааа стабилно и в момента дори не тренират е мога да ти кажа че такива работи при тях няма .... така че е излишно да продължаваш да ме убеждаваш колко е вредна химията и как ще ми обисне задника от нея , с тея лафове може да зарибяваш децата от залата при мене не вървят , не се заяждам просто се опитвам да ти обясна че не си прав а ти не възприемаш .... но както и да е ти си знаеш имаш си свои убеждения няма и да се опитвам да ти вливам повече каквото и да е само една малка идея ще ти дам , седни прочети някоя друга книжка преди да пишеш мнения лишени от какъвто и да е смисъл ;) :D

едит:

това са качественни мускули , постигнати с многоооо химия

levron05.jpg

mro2001p_levrone05.jpg

това става след като леврон престава да се занимава с култъризъм , аз не вижам увиснали гърди или задник , не виждам и да е окосмен като орангутан....

kevinlevrone2.jpg

ето ти и снимка на шампипна по натурален културизъм

а сега искам да ми посочите разликите между неговите мускули и тези на леврон или който и да е културист

ulisses-williams.jpg

Искам да кажа, че ако съм се занимавал активно с бодибилдинг и съм вкарал няква тежка химия, ако спра да тренирам за няколко години(че даже и по-малко) 100% ще има задник, коремче, косми по гърба и темподобни нежелани последствия, а ако съм тренирал чисто 4-5 години редовно, направил съм много добро тяло и пак спра за 1-2 години да тренирам, поради липса на време или нещо подобно, бас ловя, че ще изглеждам много по-добре.

Нямам за цел да споря с тебе и Хармониката, които имате явно доста повече опит от мен, но искам просто да дам моя съвет на хората, които сега започват да се занимават с бодибилдинг.Ако искате да постигнете по-бърз резултат на всяка цена и затова сте решили да си помогнете с някои добавки, ограничете се само с протеин и нещо от рода на креатин, което да дигне силата.

Искам да кажа, че ако съм се занимавал активно с бодибилдинг и съм вкарал няква тежка химия, ако спра да тренирам за няколко години(че даже и по-малко) 100% ще има задник, коремче, косми по гърба и темподобни нежелани последствия, а ако съм тренирал чисто 4-5 години редовно, направил съм много добро тяло и пак спра за 1-2 години да тренирам, поради липса на време или нещо подобно, бас ловя, че ще изглеждам много по-добре.

Нямам за цел да споря с тебе и Хармониката, които имате явно доста повече опит от мен, но искам просто да дам моя съвет на хората, които сега започват да се занимават с бодибилдинг.Ако искате да постигнете по-бърз резултат на всяка цена и затова сте решили да си помогнете с някои добавки, ограничете се само с протеин и нещо от рода на креатин, което да дигне силата.

Виджал съм снимки на Арнолд на стари години и на Франк Зейн на стари години - единият не знам, защо прилича на спукана надуваема кукла на културист, а другият е станал съвсем стандартен слаб човек, който обаче явно е запазил доста физическа сила. Е, кой мислите, че изглеждаше по-добре?

Има едни поговорки: "Бързата работа - срам за майстора.", "Истински хубавите неща стават много бавно."

и пак доказваш че си абсолютно невеж.

спортът не е временно занимание, а начин на живот.

тия приказки да тренираш няколко години после да спреш просто ги забрави. или тренираш или не.

съответно толкова разбираш и от хранителни добавки. колкото си прочел за спортовете, толкова и за храните, т.е. и за двете - нищо.

спри да се излагаш. за твое добро е.

Виджал съм снимки на Арнолд на стари години и на Франк Зейн на стари години - единият не знам, защо прилича на спукана надуваема кукла на културист, а другият е станал съвсем стандартен слаб човек, който обаче явно е запазил доста физическа сила. Е, кой мислите, че изглеждаше по-добре?

Има едни поговорки: "Бързата работа - срам за майстора.", "Истински хубавите неща стават много бавно."

а защо пропускаш малката подробност че арнолд зоба още от 14-15 годишен и на него са изпробвани какви ли не неща в конски дози....? ;)

aйде като се опитвате да представите нещо като доказателство поне го давайте по убедително .....

едит : ооо франк зейн наистина има много по-добро тяло от на арнолд даже според мене ако се постегне малко може пак да се яви на състезание......

FrankZane.jpg

спри да се излагаш. за твое добро е.

то ако искаше да разбере нещо нямаше да е нужно да изпишем 2 страници да се мъчим да го убеждаваме.....

Хах :D какво прочетох за един дето е ползвал химия-

"Исках да ме харесват, но сега чакам за бъбреци

Здравейте, сега ще ви споделя за моя опит с така наречената химия... Значи всичко започна когато бях слабак без мускули и нито едно момиче не ме харесваше. Започнах с фитнеса и пак не ме харесваха... след това направих цикъл с биоанабол и наедрях, пораснаха ми мускули и жените започнаха да ме харесват... но оная ми работа вече не ставаше, така че пак бях в изходна позиция... с времето реших, че жените не са важни, а по-важни са мускулите и направих цикъл със "Сустанон 250" + "Напосим" + "Дека дураболин"... След това направих и друг със "Анаполон" и после още един с "Ретаболил" и "Винстрол" и "Примболан"... и сега ви пиша от болницата през моя ЛАПТОП. След няколко часа ще ми правят чернодробна трансплантация, а след това, ако имам късмет и се намери донор, ще ми сменят и бъбреците. Навън времето е хубаво и смятам, след като се оправя и като ми изчезне акнето и ми позавехнат стриите, да започна тренировки пак. "

Тва е за другата тема обаче не искам да пускам пост след пост за това го пускам тука.

И какво?На всички ни е ясно,че химията е вредна сама по-себе си.Наистина доста стероиди е позлвал,не е казано каква е била паузата между циклите.И най-важното какви са били дозите и схемата по,която е действал.Доста рано е посегнал към химията така като гледам.За да направиш крачка към стероидите трябва да имаш доста годинки в залата и не малко количество добавки.

@данио това съм почти 100% сигурно че не е вярно а и да е вярно не виждам какво се опитваш да ни покажеш.....

@дивак няма вредни неща има вреди дози ..... циклите на профеионалистите са 10пъти по-силни с много по големи дози които съм сигурен че тоя не е приемал а и аз до сега незнам за случай културист да е умрял от стероиди.....

Злобилчо, много си лековерен! Ще си патиш от акъла! Твоя си работа! Нямало вредни неща - имало вредни дози - кой ти я каза тая тъпотия?

@дивак няма вредни неща има вреди дози ..... циклите на профеионалистите са 10пъти по-силни с много по големи дози които съм сигурен че тоя не е приемал а и аз до сега незнам за случай културист да е умрял от стероиди.....

Това исках да кажа и аз. :)

Злобилчо, много си лековерен! Ще си патиш от акъла! Твоя си работа! Нямало вредни неща - имало вредни дози - кой ти я каза тая тъпотия?

аз ли съм лековерен.....пфф , последните ти 2-3 поста в темата не ги изкоментирах мислех че и сам ще се усетиш да спреш да пишеш тъпотии ама ей на ти продължаваш сега се върни по-нагоре и прочети пак ониези дългите постове...... :wacko: или пък направо седни малко и си обогати като цяло информацията и знанията за стероидите защото и твоите знания са колкото на господина със сложният ник и се простират до там какво сте чули насам натам...... а и преди цикъл ходя да си правя изследвания нещо за което едва ли си се сетил..... гарантирам ти че съм в перфектно здраве да не кажа и по-добро от твоето ;)

• 1 month later...

Айде аз да питам едно простичко въпростче на начинаещ :) .Понеже не съм,чак такъв голям фен на колата,но както пишеше в сайта на bb-team е добре да се поспре тази напитка искам да попитам-има ли някакъв проблем ако примерно без да съм на тренировка,или като съм на даскало или просто като ми се пие някъква такава напитка да пиивам една бутилка IsoTon на Нутрим?И тфа добре ли е да се пие преди/след тренировка?

еми ако ти харесва вкуса на изотона пий си но не очаквай резултати от него , по-добре вода лично аз от изотона само ожаднявам още повече , иначе колата си е класика , дори мисля че съм пристрастен , вярно е че е вредна ама.....

Хах :D какво прочетох за един дето е ползвал химия-

"Исках да ме харесват, но сега чакам за бъбреци

Здравейте, сега ще ви споделя за моя опит с така наречената химия... Значи всичко започна когато бях слабак без мускули и нито едно момиче не ме харесваше. Започнах с фитнеса и пак не ме харесваха... след това направих цикъл с биоанабол и наедрях, пораснаха ми мускули и жените започнаха да ме харесват... но оная ми работа вече не ставаше, така че пак бях в изходна позиция... с времето реших, че жените не са важни, а по-важни са мускулите и направих цикъл със "Сустанон 250" + "Напосим" + "Дека дураболин"... След това направих и друг със "Анаполон" и после още един с "Ретаболил" и "Винстрол" и "Примболан"... и сега ви пиша от болницата през моя ЛАПТОП. След няколко часа ще ми правят чернодробна трансплантация, а след това, ако имам късмет и се намери донор, ще ми сменят и бъбреците. Навън времето е хубаво и смятам, след като се оправя и като ми изчезне акнето и ми позавехнат стриите, да започна тренировки пак. "

Тва е за другата тема обаче не искам да пускам пост след пост за това го пускам тука.

Т'ва е яко :woot По-банална история едва ли може да се измисли :) Особено онова за лаптопа от болницата изкърти всичките мивки, тоалетни, та чак и отходните тръби на една средно-голяма жилещна сграда в България :D

еми ако ти харесва вкуса на изотона пий си но не очаквай резултати от него , по-добре вода лично аз от изотона само ожаднявам още повече , иначе колата си е класика , дори мисля че съм пристрастен , вярно е че е вредна ама.....

Демек-количка рулз :D :bgrin:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Някой има ли впечатления от аминокиселините на Нутрим?

http://www.nutrim-bg.com/products/product....d=99&gid=66

И ориентировъчно цени на двете опаковки от 120 и 600 таблетки, че на сайта не намерих информация за броя финикийски значи, които трябва да снеса icon_mrgreen.gif

Благодаря предварително :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...