zlobil Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 да ти кажа чесно ял съм на oт на universal animal серията и са и вкусни и предполагам че наистина може да се замести 1 хранене с тях ама бяха по 5.50лв , на нутрим са гадни на вкус и после устата ти мирише на повръщано а само мога да гадая кво ли има вътре за тяхната цена незнам ква е Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 какъв креатин бихте ми препоръчали за 15-20 лв.Един приятел ми каза за някакъв си JC на някаква дъщерна фирма на UNIVERSAL.Моля за предложения Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 какъв креатин бихте ми препоръчали за 15-20 лв.Един приятел ми каза за някакъв си JC на някаква дъщерна фирма на UNIVERSAL.Моля за предложения 15-20 лв но за какво количество говорим. на Нутрим мисля, че е 18 лв 200 грама. Цитирам по памет, понеже не съм взимал от доста време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 половин кило на нутрим е 48лв за другите разфасовки знам че има по-малка -200 грама ма нямам идея колко пари е предполагам че ще е около 20тарката Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Нормално ли е да ти става гадно на стомаха като пиеш протеин на гладно.Говоря за Pro gold и ultra WPI на нутрим.Възможно ли е да ми вредят нещо като все пак всички знаем колко са качествени добавките на нутрим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Нормално ли е да ти става гадно на стомаха като пиеш протеин на гладно.Говоря за Pro gold и ultra WPI на нутрим.Възможно ли е да ми вредят нещо като все пак всички знаем колко са качествени добавките на нутрим ami moje...na men naprimer mi stavashe kofti ot kreatin(Weider) na gladno.No pri vseki e individualno,pri edni im stava gadno,pri drugi ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 аз също съм имал проблеми с про голд-а независимо дали е на гладно или на наядено и съответно спрях да го пия Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Айде кажете, нйкой готин протеин, който е що годе добър и не толкова скъп. Защото ми писна от тоя Pro- Gold. И мен ме е боляло корем като го пия на гладно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Значи имам един проблем...От една седмица насам във фитнеса когато правя упражненията усещам как някой пат как сарцето ми се напряга повече и почва да прескача като чели.Нз от какво се далжи това.Не съм и пушач.Имам и съмнение , че може и да е от залата защото има мн малко въздух в нея(залата в поликлиниката до ресторант стадиона става дума..който ходи знае за какво става въпрос).Та пускам темата тук защото миналия месец зимах креатин за пръв път и мисля че може да е от него(едва ли) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 тая зала е ебати дупката 1 път ходих повече няма да стъпя там Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Разбрах че l-carnitinа бил забранен за продажба в Канада някои да знае защо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Щото добавките са много "полезни". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Щото добавките са много "полезни". Жалко,че няма тема с бисери Да го еба що се обаждате без да разбирате?Просто замълчи преброй до 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Наиситна, по-добре мълчете, когато не ви е ясно нещо, от колкото всички да ви се смеем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Добре, взех си л-карнитин на нутрим.. Та на опаковката пише 2-3 капсули дневно.. кардиото ми е към 20:00 часа => тряя да пия 1 капсула като стана, 1 един час преди кардиото и 1 преди лягане или..? капсулите са по 500мг.. В бб-теам пише, че трябва да се взема по 1000 мг преди тренировката.. сори за тъпите въпроси ама как тряя да го пия ? EDIT: 1х500мг сутринта, 2х500мг 1 час преди трен, 1х500мг преди лягане? така добре ли, е за да е 2000 мг на ден? Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Добре, взех си л-карнитин на нутрим.. Та на опаковката пише 2-3 капсули дневно.. кардиото ми е към 20:00 часа => тряя да пия 1 капсула като стана, 1 един час преди кардиото и 1 преди лягане или..? капсулите са по 500мг.. В бб-теам пише, че трябва да се взема по 1000 мг преди тренировката.. сори за тъпите въпроси ама как тряя да го пия ?EDIT: 1х500мг сутринта, 2х500мг 1 час преди трен, 1х500мг преди лягане? така добре ли, е за да е 2000 мг на ден? Аз лично приемам 2х500 мг 15-20 мин преди тренировка и вечер, 1 час преди лягане, на гладно. Капсулите се усвояват доста бързо, затова мисля, че 1 час преди тренировка е доста. А и друго, не съм почитател на нутримския л-карнитин, пия на адифарм и съм доволен. Малко по-скъп е но си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Спешно моля някой да ми каже къде в Пловдив мога да си намеря Липо-6 ,пробвах в сайта http://muskulibg.com,но засега ми отговориха,че са го свършили.някакви идеи? Искам и отзиви за Анимал кътс специално.мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 animal cuts-a е добър и доколкото знам не е само прехвален заради марката "universal" а за липо-6 провери ли в рондото ? също ако там няма точно до ТЕТА вчера видях че са направили магазинче за добавки и ми се видя много заредено Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 В Рондото? Вътре ли се продават добавки? Там не стъпвам особено,но ще се разтърся,макар,че се лутам между двете,но май ще карам на Липо 6 + л карнитин да видим какво ще излезе Благодаря за отговора Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 мда протеиновият бар е още на входа няма да ти се наложи да влизаш вътре , аз лично бих ти препоръчал кленбутерол върши доста по-добра работа от който и да е бърнър или добавка Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 мда протеиновият бар е още на входа няма да ти се наложи да влизаш вътре , аз лично бих ти препоръчал кленбутерол върши доста по-добра работа от който и да е бърнър или добавка Каква му е цената? Мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Кленбутерола се намира трудно, а и отгоре на това се води към забранените медикамнти, така че да го имаш предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Значи ще се разпитам за липо6 и анимал кътс,дано намеря нещо,че се оказва,че и те не са мн разпространени мерси за отговорите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Кленбутерола се намира трудно, а и отгоре на това се води към забранените медикамнти, така че да го имаш предвид. всъщност го има във всяка една аптека на цени от 4-5лв за опаковка а и ако се приема правилно не виждам какво може да и навреди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Е, то по принцип за всички химии ако се приемат правилно и в не много големи количества, не са "толкова" вредни. Но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.