Jump to content
BulForum.com

Хранителни добавки

Stenli

Recommended Posts

• Replies 654
  • Created
  • Last Reply
  Fostar said:
Ми с финансите не съм много добре можеби от 7-10 лв.

Ми пич за тия пари нищо не можеш да си земеш, даже и соевия протеин е 13.50 килото доколкото си спомням, по-добре си тренирай в началото без нищо, пък като можеш да отделиш повече пари тогава мисли за хранителни добавки...

NEO_DDT said:
Ми пич за тия пари нищо не можеш да си земеш, даже и соевия протеин е 13.50 килото доколкото си спомням, по-добре си тренирай в началото без нищо, пък като можеш да отделиш повече пари тогава мисли за хранителни добавки...

ami da pri tova polojenie si prav az si mislex 4e e po-malko ama 6tom e 13.50....ne vijdam kvo moje da si zeme6....

Fostar said:
Ми с финансите не съм много добре можеби от 7-10 лв.

с 10лв. съвсем спокоино можеш да си купиш някое протеинче на нутрим. аз си взимах pro gold 90, които беше млечно-яйчен, но в последствие минах на некав растителен(сега не си спомням името). малко е по гаден, но се усвоява по-бързо и като цяло ми влияе много повече. не казвам, че при теб ще е същия резултата, но ще експиреминтираш с различни продукти и сам ще усетиш кое е най-добре за теб ;)

zlobil said:
imenno to razfasovki ima sqkvi ama det vika6 s 500grama kolko li vreme 6te iskara.....

еми аз изкарвам една седмица. при положение че съм 100кила. тои едва ли ще е толкова, така че ще му стига за повече. така и не разбрах 10лв може да отделя на седмица или на месец :lol:

едит: ся видях че е ставало дума за месец. еми сори батка на месец по 10лв ако отделяш за никъде не си. по хубуу си ходи блъскай чисто :D миниму ще ти е поне по 7-8лв на седмица. става въпрос да си зимаш само протеин, иначе ако искаш нещо повече ще трябва да отделиш повечко парички :huh:

мога да ти кажа ,че този е много добър,а ако искаш да си направиш гейнер,вземи си детска храна"слънчо"(въглехидрати,обогатени с витамини+влакна+глутен) и си бъркай протеина с нея(може и млекце да прибавяш),по-евтино,по-качествено ;)

• 2 months later...
  NeSTa_86 said:
незнам дали му е тук мястото,но полезно ли е да се яде хляб,защото аз оправям по половин хляб на ядене

Ами зависи от типа хляб!Яж пълнозърнест!

Половин на ядене е много!

NeSTa_86 said:
незнам дали му е тук мястото,но полезно ли е да се яде хляб,защото аз оправям по половин хляб на ядене

не е много препорачително но яж предимно черен и пълнозарнест а не бял

NeSTa_86 said:

Що пък не бял? Ако си като мене и трудно качваш килограми си маай спокойно бял хляб на корем (той е най-вкусен :D )

еми аз наистина много трудно качвам килограми.Преди няколко години седиях на 45 цели 2 години ни нагоре,ни надолу.Сега съм 73-74 от горе долу 1 година...

NeSTa_86 said:
еми аз наистина много трудно качвам килограми.Преди няколко години седиях на 45 цели 2 години ни нагоре,ни надолу.Сега съм 73-74 от горе долу 1 година...

колко си дълъг?

NeSTa_86 said:
186

мале доста си слаб :D аз съм 190 и съм 85 кила и съм слаб според моите хора. абе да си перфектен трябва да си висок колкото си тежък в тоя случаи 186см трябва да си поне 90 кила купи си про 90 на нутрин и овеличи дневните хранения поне 4-5 на ден. и трябва да похапваш доста стабилно всеки път :D и трябва да ходиш мн на фитнес през ден без да почиваш почивните дни до края на зимата сте си поне 8-9 кила отгоре което за начало е добре

Fr0Zen said:
Някой пробвал ли е Nutrim Mega Pro 92 Plathinum и останал ли е с добри впечатления от него?

азсъм го пробвал и според мен не струва. про 90 е по ефикасно

Moje i da si slab i pak da se napravi relef

nqma nujda da stavash svinq ( po sql den da qdesh bez da ti se qde )

prosto se hapva malko kolkoto da imah sili za trenirovka

i siki den ili prez den se trenira mnogo zdravo po vreme na trenirovkite da nqma haho hihi

sichko stava s trud

moje i malko dobavki ot Nutrima da se vpishat vav vashto programa izobshto nqma da vi navredqt

no pak kazvam sichko stava s mnogo postoqnstvo i trud 110%

NEO_DDT said:
Що пък не бял? Ако си като мене и трудно качваш килограми си маай спокойно бял хляб на корем (той е най-вкусен :D )

Я се замисли дали ,ако беше така баламите щяхме да ядем Бонус или други пълнозърнести/черни хлябове ами не да си опаткваме по 1-2 топлички бели хляба . Я се замисли от какво е направен белият хляб и после пак пиши , става ли ?

По темата :

Някой да е пробвал или да е виждал някакви добавки на P&B labs ? Ако има някакви ценови листи , нека сподели .

Lil Scrappy said:
Moje i da si slab i pak da se napravi relef

nqma nujda da stavash svinq ( po sql den da qdesh bez da ti se qde )

prosto se hapva malko kolkoto da imah sili za trenirovka

i siki den ili prez den se trenira mnogo zdravo po vreme na trenirovkite da nqma haho hihi

sichko stava s trud

moje i malko dobavki ot Nutrima da se vpishat vav vashto programa izobshto nqma da vi navredqt

no pak kazvam sichko stava s mnogo postoqnstvo i trud 110%

velika misul .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...