gerry^^ Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Аре ето тема и за байковете...карате ли?кефите ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 И карам и се кефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Аз си карам бегача!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Аз си карам бегача!!! <{POST_SNAPBACK}> Ми то за т`ва става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 хахах...аз си карам Балканчето шегувкам се-имам си ВМХ и аз карам и си се кефя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Кефа се и .. и ги троша повече от колкото карам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Е добре тва закакво е? http://www.warez.ru/invision/index.php?showforum=23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 @JoKeR,@gerry^^, е спрете се малко де!! Не е нужно всяка тема свързана(или не )със ск8 и бл8 да бъде пусната!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Е добре тва закакво е? http://www.warez.ru/invision/index.php?showforum=23 <{POST_SNAPBACK}> Има разлика между MTB и обикновените байкове Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Голяма!!!Едното е такова скейтърско колело,а другото е балкански бегач или пистов!!!Не може с баланският бегач да правиш разни зачартулки!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Голяма!!!Едното е такова скейтърско колело,а другото е балкански бегач или пистов!!!Не може с баланският бегач да правиш разни зачартулки!!! <{POST_SNAPBACK}> Точно т`ва се опитвам да му обесня на тоя Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Тази тема какво прави тук?Няма ли отделен раздел? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Аз си карам бегача!!! <{POST_SNAPBACK}> Добре! Ми то за т`ва става въпрос <{POST_SNAPBACK}> Така ли ле? Голяма!!!Едното е такова скейтърско колело,а другото е балкански бегач или пистов!!!Не може с баланският бегач да правиш разни зачартулки!!! <{POST_SNAPBACK}> Аха бегача е скейтарско колело Точно т`ва се опитвам да му обесня на тоя <{POST_SNAPBACK}> хаха аре разберете се и тогава пишете, че ставаш смешен Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Аха бегача е скейтарско колело хаха аре разберете се и тогава пишете, че ставаш смешен <{POST_SNAPBACK}> Някой да е казал,че бегача е скейтърско колело??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MuLt1_k1lL Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Lqtoto se zaribqvah down hil po balkanite pylna ludniza ma i baq se bqh poojulil golemi surkaniq imashe :) mejdo drugoto s planinski begach moje da se pravqt trikove olita ervane i kvo li oshte ne samo merak da ima ma na men mi mina meraka neshto pak i nqmam vreme a za tozi sport se iska trenirovki i mnogo svobodno vrema ...a i mnogo nervi i zdrava kaska :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Някой да е казал,че бегача е скейтърско колело??? <{POST_SNAPBACK}> Ми нали тая тема е за "скейтарски колелета" защо ти казваш че "караш бегач" и той ти казва "ми за това става въпрос". Неадкватни сте ей Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Ми нали тая тема е за "скейтарски колелета" защо ти казваш че "караш бегач" и той ти казва "ми за това става въпрос". Неадкватни сте ей <{POST_SNAPBACK}> Ауе той иска да ти обясни,че с някъв MTB не можеш да правиш номера по рампите щото е голям и тежък и обратното,не можеш с някъв BMX да се спускаш по балкана щото ще се строши Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Преди като по-малък, когато бях по-луда глава и имах BMX сигурно бях най-големия каскадьор в града Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilioX Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 /офтопик Е*аси, то в тая тема има повече спам,отюколкото мнения Сега по темата аз си имах един обикновен бегач от Метро...направих две-три планински спускания с него и го чупих. Сега мисля да си взема Х. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andod Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 A teq "skeitarskirte koleleta" ot kade se kupuvat,ili ako ne se kupuvat kade mogat da ti napraat nqkvo,i skapo li 6a ti izleze? V Bulgaria?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 До преди година карах доста сериозено байк. Имах навик редовно да правя курс Сточна гара - Белащица - Марково и обратно . Много си го кътках байка, но един-два пъти се издъни и просто вече не му простих... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 A teq "skeitarskirte koleleta" ot kade se kupuvat,ili ako ne se kupuvat kade mogat da ti napraat nqkvo,i skapo li 6a ti izleze? V Bulgaria?? <{POST_SNAPBACK}> Ми те скейтърите BMX-ове карат и там някви подобни колела но си ги правят така че да им е удобно-на повечето можеш да видиш едни метални пръчки закачени по гумите-ей тва е за да се задържат по лесно на рампите.Така че ако имаш бмх можеш и сам да си го направиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Ми те скейтърите BMX-ове карат и там някви подобни колела но си ги правят така че да им е удобно-на повечето можеш да видиш едни метални пръчки закачени по гумите-ей тва е за да се задържат по лесно на рампите.Така че ако имаш бмх можеш и сам да си го направиш <{POST_SNAPBACK}> Нещо не можах да те разбера искаш да кажеш,че тези метални пръчки,които се слагат на рамката,която държи гумите на колелото са за да се задържаш по рампите.И се праиш на разбирач до колкото знам с тези метални пръчки се правят номера на колелото вартежи и тн.Вярно в номерата влиза и качвани на рампата ама ти искара,че тези железарийки са само за това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
if_pif Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Ми те скейтърите BMX-ове карат и там някви подобни колела но си ги правят така че да им е удобно-на повечето можеш да видиш едни метални пръчки закачени по гумите-ей тва е за да се задържат по лесно на рампите.Така че ако имаш бмх можеш и сам да си го направиш <{POST_SNAPBACK}> wow! az si karam MTB ama momceta .... tezi "jelqzni pru4ki " se nari4at pekove! kato izsyxne idete na rampite na suedinenie i 6te razberena nai-dobre za kakvo slujat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petio^ Posted March 5, 2005 Share Posted March 5, 2005 Мерси,че спомена как се наричат тези "метални пръчки" if_pif .Не съм компетентен по байковете,но разбирачи като JoKeR изморяват като се правят на такива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.