Jump to content
BulForum.com

Байковете

gerry^^

Recommended Posts

хахах...аз си карам Балканчето :laughing:

шегувкам се-имам си ВМХ :bgrin:

и аз карам и си се кефя

@JoKeR,@gerry^^, е спрете се малко де!! :angry:

Не е нужно всяка тема свързана(или не ;) )със ск8 и бл8 да бъде пусната!!!

Има разлика между MTB и обикновените байкове

Голяма!!!Едното е такова скейтърско колело,а другото е балкански бегач или пистов!!!Не може с баланският бегач да правиш разни зачартулки!!!

Голяма!!!Едното е такова скейтърско колело,а другото е балкански бегач или пистов!!!Не може с баланският бегач да правиш разни зачартулки!!!

Точно т`ва се опитвам да му обесня на тоя :angry:

Аз си карам бегача!!!

Добре!

Ми то за т`ва става въпрос :D

Така ли ле?

Аха бегача е скейтарско колело :lol:

Точно т`ва се опитвам да му обесня на тоя :angry:

хаха аре разберете се и тогава пишете, че ставаш смешен

Lqtoto se zaribqvah down hil po balkanite pylna ludniza ma i baq se bqh poojulil golemi surkaniq imashe :) :)

mejdo drugoto s planinski begach moje da se pravqt trikove olita ervane i kvo li oshte ne samo merak da ima ma na men mi mina meraka neshto pak i nqmam vreme a za tozi sport se iska trenirovki i mnogo svobodno vrema ...a i mnogo nervi i zdrava kaska :) :) :)

Някой да е казал,че бегача е скейтърско колело???

Ми нали тая тема е за "скейтарски колелета" :confused защо ти казваш че "караш бегач" и той ти казва "ми за това става въпрос". Неадкватни сте ей

Ми нали тая тема е за "скейтарски колелета" :confused защо ти казваш че "караш бегач" и той ти казва "ми за това става въпрос". Неадкватни сте ей

Ауе той иска да ти обясни,че с някъв MTB не можеш да правиш номера по рампите щото е голям и тежък и обратното,не можеш с някъв BMX да се спускаш по балкана щото ще се строши

Преди като по-малък, когато бях по-луда глава и имах BMX сигурно бях най-големия каскадьор в града :bgrin:

/офтопик Е*аси, то в тая тема има повече спам,отюколкото мнения

Сега по темата аз си имах един обикновен бегач от Метро...направих две-три планински спускания с него и го чупих. :( Сега мисля да си взема Х.

До преди година карах доста сериозено байк. Имах навик редовно да правя курс Сточна гара - Белащица - Марково и обратно :). Много си го кътках байка, но един-два пъти се издъни и просто вече не му простих...

A teq "skeitarskirte koleleta" ot kade se kupuvat,ili ako ne se kupuvat kade mogat da ti napraat nqkvo,i skapo li 6a ti izleze? V Bulgaria??

Ми те скейтърите BMX-ове карат и там някви подобни колела но си ги правят така че да им е удобно-на повечето можеш да видиш едни метални пръчки закачени по гумите-ей тва е за да се задържат по лесно на рампите.Така че ако имаш бмх можеш и сам да си го направиш

Ми те скейтърите  BMX-ове карат и там някви подобни колела но си ги правят така че да им е удобно-на повечето можеш да видиш едни метални пръчки закачени по гумите-ей тва е за да се задържат по лесно на рампите.Така че ако имаш бмх можеш и сам да си го направиш

Нещо не можах да те разбера искаш да кажеш,че тези метални пръчки,които се слагат на рамката,която държи гумите на колелото са за да се задържаш по рампите.И се праиш на разбирач :lol: до колкото знам с тези метални пръчки се правят номера на колелото вартежи и тн.Вярно в номерата влиза и качвани на рампата ама ти искара,че тези железарийки са само за това...

:inqn :cry

Ми те скейтърите  BMX-ове карат и там някви подобни колела но си ги правят така че да им е удобно-на повечето можеш да видиш едни метални пръчки закачени по гумите-ей тва е за да се задържат по лесно на рампите.Така че ако имаш бмх можеш и сам да си го направиш

wow!

az si karam MTB ama momceta .... tezi :love "jelqzni pru4ki :blink: " se nari4at pekove! :music

kato izsyxne idete na rampite na suedinenie i 6te razberena nai-dobre za kakvo slujat!

:woot :wub: B) :angry1 :angry: :) :devil :laughing: :lol: :love :music :sayjin

Мерси,че спомена как се наричат тези "метални пръчки" if_pif ;) .Не съм компетентен по байковете,но разбирачи като JoKeR изморяват като се правят на такива.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...