sasquatch Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 XeK se prodava i v na4aloto na gradskata.Ot edna babi4ka no trqbva da q ulu4i6..Gotini sa i sa samo za 3lv.V 18G Shop-a sa po 9 kakto i v Skate Shop-a. <{POST_SNAPBACK}> Абе да те питам, тея на бабичката стават ли? Щото си взех един кожен днес от скейт шопа за 9 лв, щото нямаше плетени ама искам и един плетен да взема @vas90: тоя въпросния хек от велур не се вдига с крак , а с ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 11, 2005 Share Posted August 11, 2005 Абе да те питам, тея на бабичката стават ли? Щото си взех един кожен днес от скейт шопа за 9 лв, щото нямаше плетени ама искам и един плетен да взема @vas90: тоя въпросния хек от велур не се вдига с крак , а с ръка <{POST_SNAPBACK}> na babata hekovete sa veliki bre... imam edin ot 5-6 meseca...i durji dosta stabilno...zdravo kopele e... e malko se e vmirisal,ama... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted August 12, 2005 Share Posted August 12, 2005 @vas90:тоя въпросния хек от велур не се вдига с крак , а с ръка <{POST_SNAPBACK}> Е , ясно тогава защо отиде за 20 минути (5 дупки ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BioFreaK Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Хековете на бабата са супер.Аз имам 2 от нея и съм много доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 И аз си имам Хекче от прочутата баба за 2 лева. Многосъм доволен от него, само дето бос съм доста добър, ама с обувки хич... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Тая баба я дебна от седмица и нещо, преди ми е предлагала, ама не съм искал, сега искам, ама я няма (за хекче става въпрос, да не си помислите нещо друго Предлагам да съберем пари и да и отворим будка, където да продава на непълен работен ден... после получаваме 10 процента от печалбите Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Бабата обикаля около Благоев много често.Аз я виждам няколко пъти,ама така и не съм си взел,но ако я видя вече си взимам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Ееех в осми клас колко хекове са ни зимали, две години по-късно мисла пак да възродя старата традиция на хека Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Ееех в осми клас колко хекове са ни зимали, две години по-късно мисла пак да възродя старата традиция на хека Да ама там дето играхме ся на зайците им направиха стаички да им е топличко... а на първия етаж докато идем и се върнем ще свърши междучасието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Да ама там дето играхме ся на зайците им направиха стаички да им е топличко... а на първия етаж докато идем и се върнем ще свърши междучасието. На зайците ша им еееетяралялям тараляляйката майна На първия има яко трафик, а на вънка е некъф кучешки студ Пф аз закво чакам да доде пролет вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 2, 2006 Share Posted March 2, 2006 времето се стопля ... бабичката почна да плете (даже вече изпробвах 2 ) пак цяла година ще се пуца хекче из коридорите в даскало ,. .. и из града де Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 мм и ние преди в даскало цакахме хекче много се зарибявахме обаче някои шутове бяха много силни и качваха хековете на покрива и сега на покрива има кам 3-4 хека които желае безплатен може да отиде и да се покатери и да си земе Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 Хечец - редовно на всички позволяващи играта места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 моя пък се скъса и ся търся бабата да си взема ама никва не моа я видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted April 15, 2007 Share Posted April 15, 2007 Na izhoda ot podleza na centralna gara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted April 23, 2007 Share Posted April 23, 2007 Хорааааа айде да живне малко темата!Лятото иде!Иначе се научих да играя хек през зимата В едни подлези Не съм кой знае колко добър но поне го подавам добре а наскоро се научих да правя Around the World и Mirage Търся си някой който да ме научи на нещо повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 eeeeeeee nqma li pone edin hekadjiq v toq forum??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Има разбира се Аматьори..но има Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Аре ако искате да се саберем на ръба някой ден.Да пожулим малко хек ше полафим.Който е навитак да пише Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Аре ако искате да се саберем на ръба някой ден.Да пожулим малко хек ше полафим.Който е навитак да пише там винаги има хора едва ли ще останеш самотен Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 Не бе имам предвид да се саберем хора от форума и да поиграем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 някой продава ли хек че баба ми отказва да ми направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 мазе,скейт шопа,баби по главната хек да търсиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-sert Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 някой продава ли хек че баба ми отказва да ми направи Еми търси бабата към 7 часа пред градската градина(ръбът)Само в петък съм я оцелвал. Ако нямаш късмет и не я засечеш мошеш да си земеш от Mix-Match(срещу 18Ga)там са същите като на бабата ама са по скъпи може и в метъл хевана(на пешеходния мост)ама там хековете не са хубави.В Maze са хубави и доколкото знам са 6 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.