sasquatch Posted May 16, 2005 Share Posted May 16, 2005 Хека е наркоманска играбазикам се бе Ама незнам що като видя някви уонабита дето цъкат хек ми е тъпо.много го играят щото е модерно.От тази страна е тъпо. <{POST_SNAPBACK}> Да тъпо е верно, но все пак не всички са такива. Сега се сетих за една случка - един приятел беше в Берлин на love parade и ни беше донесъл по един хек. И така - качихме се ние на покрива на кооперацията дето живее тоя пич - покрива е плосък и с парапети, и Динко вика дай ше играем ся - и аз абе пич тва е покрив ама аре, внимавай и той - Спокойно знам кво права Още с първото цъкане така го ритна хека, че падна на един балкон дето не живееше никой още и там си остана хубавия хек Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Аааа какво ще кажете да се съберем от форума да отидем да цакаме някаде заедно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Аааа какво ще кажете да се съберем от форума да отидем да цакаме някаде заедно? <{POST_SNAPBACK}> аз съм съгласен само че ... мноо ли сте добри че аз не съм от големите ПРО-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted May 24, 2005 Share Posted May 24, 2005 Ами аз лично се зарибявам.Не съм добър.Адски много се кефя да цъкам хек Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 let`s do it тогава кефи ме да цъкам в кръгче от поне 4 и 5 души и по мако от 8 вече сме двама ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 25, 2005 Share Posted May 25, 2005 Аре и аз може да се домъкна някой път.Тъкмо и съквартирантите ще домъкна Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Ami ostava da se razberem za nqkoi den v idnata sedmica koito da e udoben za vsi4ki koito mislqt da idvat.Na men mi e udoben aboliutno vseki den no ne i sabota.Priemat se predlojeniq. (nqmam kirilica) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Ъъъъъ...сряда? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 Съгласен. Сряда: 1.HATE 2.Grimjaur 3.Psihara^^ 4.Mone 5.SiriuS 6.Shade Набират се желаещи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Час? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted May 28, 2005 Share Posted May 28, 2005 Ами...това остава да се уточни.Учениците да казват кога им е удобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Е.... Трябва да е по - късничко... а и може да има и такива дет са 2ра смяна... така че викам към 6-7 да се саберем.. и после останалите просто да идват Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Аз мислех да се почне някаде кам 3-4 и да се играе до тъмно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malak*bibo Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Ми аз лятото на главната я намерих и си купих един хек.Тя каза,че зарежда скейт шопа ама много не й повярях!!! <{POST_SNAPBACK}> да бе тва ако ми го каже на мен ще и се изсмея в лицето, тая баба някъф галфон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 31, 2005 Share Posted May 31, 2005 Бабето не е галфон, наистина зарежда скейта. Аз отпадам - сесия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Последно къде ще се чакаме и кой ще носи хек?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted June 1, 2005 Share Posted June 1, 2005 Начи искам много да се извиня че не дойдох (за тези които са били там).Просто напално ми се изплъзна от акъла понеже имам и доста други неща за вършене.Много се извинявам хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 хек се продава в подлеза на гарата за 1 лев.добре изглеждаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted June 29, 2005 Share Posted June 29, 2005 XeK se prodava i v na4aloto na gradskata.Ot edna babi4ka no trqbva da q ulu4i6..Gotini sa i sa samo za 3lv.V 18G Shop-a sa po 9 kakto i v Skate Shop-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted July 1, 2005 Author Share Posted July 1, 2005 Някой чувал ли е за Mp3 хек?Значи като риташ ти пуска песни...Мхм....не точно Mp3 хек,а като го удариш да ти вика "Great Shot!",нещо подобно!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 2, 2005 Share Posted July 2, 2005 хек се продава в подлеза на гарата за 1 лев.добре изглеждаха. <{POST_SNAPBACK}> 2 лева неска си зех и е доста добре за цената си неска се сцепих от игра явно отново ще се зарибя tankis да ти кажа за сефте чувам говорителчето требе да е изклучително малко а като се прибави и некъф датчик +чип според мен ще пречи до извесна степен Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 Това с MP3 не би било много умна идея.Просто..лесно би се прецакало.Все пак си е ХЕК.Само ритници яде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 8, 2005 Share Posted July 8, 2005 хора вий кво можете да правите с хека сиреч кви трикове ?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^green magic^ Posted July 10, 2005 Share Posted July 10, 2005 хора вий кво можете да правите с хека сиреч кви трикове ?!? <{POST_SNAPBACK}> az li4no nikakvi trikove ne moga,no super mnogo me zaribqva da si go ritam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted July 16, 2005 Share Posted July 16, 2005 хора вий кво можете да правите с хека сиреч кви трикове ?!? <{POST_SNAPBACK}> Ние в даскало много се зарибявахме по едно време ... после гнусната ни класна ни го взе с думите "няма да го видите повече " . После си взехме (една седмица преди края на уч. година) от скейт шоп-а някъв скапан хек от велур (или нещо от сорта) ... леко на първия ден отиде ... Я кажи ти какви трикове можеш и ако може да ги опишеш по-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.