Shade Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Кожени хекчета? Взех си едно преди 5-6 дена - 3 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Хехех- Only $29.99! <{POST_SNAPBACK}> аз за толкова ще си купя НОВИ КЕЦОВЕ ахахахах shade ама от каде си го взе ? от баба-та или някой магазин ! и те са яки самоче не ги вдигай както другите щото се късат много бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Кожени хекчета? Взех си едно преди 5-6 дена - 3 лв. <{POST_SNAPBACK}> Не са хубави, защото са им много твърди шевовете пък и кожата е еднааааа Аз имам един не знам ква марка е взех си го преди 2 години от Варна от Board Shop-а за 12 лева, но мога да кажа че доста се доближава до професионалните. Кожата е много фина изобщо не се забелязва каде има шевове на пипане ... но той все пак е за фристайл и само аз си играя с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 аз за толкова ще си купя НОВИ КЕЦОВЕ ахахахах <{POST_SNAPBACK}> Ти пък...за толкова 2 чифта ще си взема ..ама от Мания или Рънърс де Еййй-чакайте да ви питам-къде в Пловдив има кецове,да не са на Мания,Булдозер или Рънърс(просто защото им знам моделите наизуст вече ) и да са под 100лв? Аз мисля,че няма,ама все пак да питам някой ако знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cernd Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 kwo e twa XeK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Що не провериш в магазина на Addidas ама там под 150 май няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Ти пък...за толкова 2 чифта ще си взема ..ама от Мания или Рънърс де Еййй-чакайте да ви питам-къде в Пловдив има кецове,да не са на Мания,Булдозер или Рънърс(просто защото им знам моделите наизуст вече ) и да са под 100лв? Аз мисля,че няма,ама все пак да питам някой ако знае <{POST_SNAPBACK}> ами ако искаш Сполдинг ! и те ся яки ! има на центара в Рунърс магазина ! там има яки кецове (ама не са рънърс ами са сполдинг)! има и в глоб шопа Глобки за 80 кинта едни мене ме кефят ама ненам дали ги има още Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 kwo e twa XeK <{POST_SNAPBACK}> ами ако искаш да видиш кфо е хеК изчакай да дойде лятото ако дои де и отиди на центъра пред пощата там на РЪБА(при Пънкарите) и те ретат там едни малки топчици (пълни с орис или някфи други раути) ! тфа е хек !или пък отиди в СКЕИТ шопа и питай кфо е ХЕК Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrEaK_iT Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Qko se cuka hek osobeno v daskalo i mn se draznqt u4itelite ot tva. ve4e skusah 3 heka pove4e takova neshto ne si vziam samo nqkoi ako donese viq 4esto li cukate? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Mi 6tom sme napravili tema Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrEaK_iT Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Joker cukash l i hek4e 4ove4e???????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 7, 2005 Share Posted March 7, 2005 Joker cukash l i hek4e 4ove4e???????? <{POST_SNAPBACK}> Spored teb Cukam ama ne sum mnogo dobur Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 ами ако искаш Сполдинг !и те ся яки ! има на центара в Рунърс магазина ! там има яки кецове (ама не са рънърс ами са сполдинг)! има и в глоб шопа Глобки за 80 кинта едни мене ме кефят ама ненам дали ги има още <{POST_SNAPBACK}> кхкхкх...не искам от магазина на рънърс-всеки от нашия клас има някой модел(аз лично съм имала 2 ) А тия на сполдинг ги има един приятел ... Абе от никъде никъв избор виж...не се бях сетила за магазина на глоб Аз иначе знам откъде да си взема яки кецове и мисля че всеки знае скейт шопа-просто не ми се дават 100-200лв,като ще ги скапя за 2 месеца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 кхкхкх...не искам от магазина на рънърс-всеки от нашия клас има някой модел(аз лично съм имала 2 )А тия на сполдинг ги има един приятел ... Абе от никъде никъв избор виж...не се бях сетила за магазина на глоб Аз иначе знам откъде да си взема яки кецове и мисля че всеки знае скейт шопа-просто не ми се дават 100-200лв,като ще ги скапя за 2 месеца <{POST_SNAPBACK}> мога ти кажа ! ама не са в пловдив ! ами са в Казанлък ! там се продават СУПЕР Дупер ски КЕцове на супер НИСКИ ЦЕНИ ! от там си ЗЕХ някфи без марка (никаде не пише нищо) и много им се кефих (преди да ги сасипя) иначе по КАПИТАНА има също яки Кецове аз си харесах от там ЕДНИ КЕЖЕНИ (ИЗКУСТВЕНА) черни много яки само че на подметката пишеше G-UNIT само тфаа ме отдаличи от тях иначе бяха яки Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 мога ти кажа !ама не са в пловдив ! ами са в Казанлък ! там се продават СУПЕР Дупер ски КЕцове на супер НИСКИ ЦЕНИ ! от там си ЗЕХ някфи без марка (никаде не пише нищо) и много им се кефих (преди да ги сасипя) иначе по КАПИТАНА има също яки Кецове аз си харесах от там ЕДНИ КЕЖЕНИ (ИЗКУСТВЕНА) черни много яки само че на подметката пишеше G-UNIT само тфаа ме отдаличи от тях иначе бяха яки <{POST_SNAPBACK}> Мерси за съвета Само да питам....само заради кецовете ли си ходих в Казанлък И все пак де-в Пловдив тряя да дадеш 100лв(минимум) за да си купиш свястни кецове Поне за мен е така щото все ще се намери някой приятел,дето да има тоя или ония модел Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Стига оффтопик има ПМ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Аз си взех Globe за 106 кинта преди 5 месеца. Ама играя баскет с тях в даскало, та ги лепих/ших. Сега са живи и ме кефят много - сложих си едни зелени връзки Globe има и около 100 кинта. Няма да съжаляваш, ако вземеш. Излизат по-изгодни. Преди това носих едни сини Runners, които скъсах за 2 месеца. Имай предвид, че обувки здрави не се задържат на краката ми за повече от 2-3 месеца ---- Бах оффтопика, дето вкарах - отнесох се. Коженото хекче - много е меко и шевовете не се усещат изобщо. Писал съм по-горе - от Чефо от МГ-то. Май кара скейт на Съединение от време на време. 3лв. Ама само аз си играя с него - никакво вдигане Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Хахах-ми аз съм същата Максимум 3 Наистина ще помисля за глоб и може и такива да си взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 то и аз бях супер зарибен преди 3 години в даскало се разцепвахме ся си пазя едно хек4е в 4антата и га имаме свободни по някога го изваждам ..... гледам 4е сте писали за кецове ся в магазина срещу книжарница Дали има примоция на АДИО стига до -60лв. маи ще е още някоилко дни докато доидат новите модели и след тва си4ко на старите цени едит: про модела на тони хоук беше 104 кинта като бях преди 5 дена има и по 80 и по 85 , ма тия от 85 ша са 130 след няколко дена Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Може ли да питам къде е посочената книжарница? Бе къде ги намирате тия кожени хекчета бе за 3 лв искам и аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Книжарница "S. Dali" се намира на джумаята нагоре по стълбичките, точно на завоя, през където минава пътя за globe. А магазинът, където продават ADIO се казва Bulsport. Аз лично имам ADIO - Sway от 1 година и съм супер доволен от тях. Не са мръднали ... Само малко отзад ги поскъсах, защото ги слагам без да им развързвам връзките иначе кецовете са здрави... зверски здрави п.с: имах едно време globe /забравих модела/, които ги скъсах за два месеца ... Поне при моето носене ADIO са фаворит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Мерси за съвета Само да питам....само заради кецовете ли си ходих в Казанлък И все пак де-в Пловдив тряя да дадеш 100лв(минимум) за да си купиш свястни кецове Поне за мен е така щото все ще се намери някой приятел,дето да има тоя или ония модел <{POST_SNAPBACK}> не хековете на бабата са супер яки ве аз говорих с нея преди зимата и каза че ще почне да прави и коженИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gerry^^ Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 аз говорих с нея преди зимата и каза че ще почне да прави и коженИ <{POST_SNAPBACK}> Ооо-значи Да я издирваме нЯКОЙ АКО Я ВИДИ ДА СВИРКА Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Книжарница "S. Dali" се намира на джумаята нагоре по стълбичките, точно на завоя, през където минава пътя за globe. А магазинът, където продават ADIO се казва Bulsport. Аз лично имам ADIO - Sway от 1 година и съм супер доволен от тях. Не са мръднали ... Само малко отзад ги поскъсах, защото ги слагам без да им развързвам връзките иначе кецовете са здрави... зверски здрави <{POST_SNAPBACK}> Ти караш ли нещо???? Иначе за ходене е ясно че са здрави! Аз имам 2 чифта Мания и не са мръднали!!С едните карам а с другите си вървя!! Иначе когато караш скейт и кубинки да са пак ще ги скъсаш бързо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ооо-значи Да я издирваме нЯКОЙ АКО Я ВИДИ ДА СВИРКА <{POST_SNAPBACK}> хахах не в тоя смисъл ! спряме да ме разпитва за тоя новите ХЕКЧЕТА (кожените) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.