Jump to content
BulForum.com

Demon Stone

BoFFo

Recommended Posts

зарибих се много по една игра Demon Stone и много ми хареса...обаче се затънтих на едно ниво и незнам как да го мина :( .то е края на 4-ят куест когато трябва да опрвавлявасш някаква статоя нещто Sheld :unsure: и беше името...ако някои знае как да го оправлявам ще му бъда благодарен ако ми каже как :P :D

зарибих се много по една игра Demon Stone  и много ми хареса...обаче се затънтих на едно ниво и незнам как да го мина :( .то е края на 4-ят куест когато трябва да опрвавлявасш някаква статоя нещто Sheld :unsure:  и беше името...ако някои знае как да го оправлявам ще му бъда благодарен ако ми каже как  :P  :D

Имах съшия проблем и рещението е много трудно:

Проблем е че играта там забива и статуята не се помества иначе се оправлява

като обикновен персонаж ивярвям че ако не ти забие което се случва рядко

ще го менещ.В край на сметка точно решение няма :bgrin:

• 3 weeks later...

При мен там не забива, обаче след това положението в следващият чаптър става отчайващо.. толкоз бъгава игра отдавна не бях попадал. В некст левел си из едни джунгли и там тряя се мине по едно речище със сал.. явно не е много добре скриптирана работата там, защото сала винаги потъва под вода(!), героите обаче не се давят, а продължават да се шматкат по сала(докато е под водата :))и тряя се ресне нивото. Днес дори ми заби в неста на паяците, където след като се изтребе всичко трябва да слезнем по едно асансьорче, но не би.

Сега ще потърся някакви пачове, щот напрао можеш да се побъркаш от нерви :wacko:

зарибих се много по една игра Demon Stone  и много ми хареса...обаче се затънтих на едно ниво и незнам как да го мина :( .то е края на 4-ят куест когато трябва да опрвавлявасш някаква статоя нещто Sheld :unsure:  и беше името...ако някои знае как да го оправлявам ще му бъда благодарен ако ми каже как  :P  :D

Този бъг бе причината да спра да играя на тази геймка...иначе ме кефеше.Даже постнах проблема в официалния форум на играта и пак нищо...решение май няма :(

Е, как? Пач съществува и оправя точно описаните от нас проблеми, но е офишъл и така и не намерих крак за него :)

Е, как? Пач съществува и оправя точно описаните от нас проблеми, но е офишъл и така и не намерих крак за него  :)

ТЪй като защитата е Securom5, опитай да подкараш пача по този начин:

http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=28798

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...