Tomahawx Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 @sk8er-твоя колко е ? @hEka-зех го от някъв ск8ърски сайт ама не знам на коя фирма е Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Фирмата е SPITFIRE и ти предлагам ако нямаш излишни минимум 150 лева, които даже са малко да се насочиш към друго хоби.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lwl Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Привет на всички Много се радвам, че направихте такава секция във форума Имам едни соломонки /aggressive/ и ужасно много ми се кара, но: 1) прекалено е студено в момента 2) няма с кой /почти/ 3) карам само вечер Специално за кънките мисля, че ако някой иска да свали излишни килограми или т.н, ако си вземе фитнес ще му е добра алтернатива, но познавам доста хора, които са имали малко по-различни преживявания с кънки. Да кажем, едно време са имали фитнес и след това са се зарибили по aggressive и повече втори път не си купуват фитнес. Така, че който го кефи да кара кънки препоръчвам да си вземе направо аggressive ... :] а пък, на който му се кара само за да свали излишни килца да си вземе фитнес. Толкова по тоя въпрос Много жалко, че в Пловдив няма къде да се кара през зимата или поне не съм чувал за някакви по-закътани местенца, но ако случайно някой знае за такива да напише. Много ще съм му благодарен ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ми hEk не смятам да се отказвам така че ако трябва и такъв ск8 ще взема (Spitfire де ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Spitfire произвеждат ролки (гумите) на скейта Няма нищо де никой не се е родил научен Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted March 9, 2005 Share Posted March 9, 2005 Ми hEk не смятам да се отказвам така че ако трябва и такъв ск8 ще взема (Spitfire де ) <{POST_SNAPBACK}> Ако си вземеш ролки Spitfire ще е много добре даже,но скейт Spitfire малко трудно ще намериш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 10, 2005 Share Posted March 10, 2005 Ae dobre de razbrah 4e tva e skup sport spokoino.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted March 11, 2005 Share Posted March 11, 2005 Ae dobre de razbrah 4e tva e skup sport spokoino.... <{POST_SNAPBACK}> Ооо ние сме спокойни, просто сме много добрички и раздаваме съвети наляво надясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepyman Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 ae ako nekoi ima da ka4i snim4ici na bleidove za agresiv 6a sam my blagodaren Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEka Posted March 26, 2005 Share Posted March 26, 2005 Razors Remedyz Rollerblade Valo Deshi И ползвай Гугъла следващия път EDIT: Преди много време бях качвал едно кратко филмче щото ме интересуваш как се казава песента към него и понеже е по темета ще дам линк щото видях, че още е във вареза http://www.warez.ru:8085/videos/@Sport/in-line/ ако има място на фтп-то ако искате мога да кача още някое Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitakka Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Хе, абе не мисля че 400 кинта са много пара за който и да е спорт.За дъвка или крем за ръце може да е много.Но за спорт хич.Какво да говорим за коломанияците дето дават по 4 бона за колело.Можеш да идеш примерно на плуване ама там пак пари само че се разделят на вноски .Тоест парите пак си ги кихаш само че разсрочено.Всъщност някой да каже колко е живота на ролерите и да се сметне колко излиза на месец това удоволствие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.