Jump to content
BulForum.com

CD-R/RW ne mi 4ete 870MB diks's ... Help!!!

Recommended Posts

Ne znam kakvo da mislq, za6toto ve4e 3 poredni diska ot 99min./870MB mi gi razpoznava kato 80min./702MB ... CD-RW-to e "Samsung CD-R/RW SW-252F" ... diskovete sa ot razli4ni proizvoditeli i edin ot tqh e kupuvan ot razli4no mqsto!!!

Ako moje nqkoi da kaje ... Moje li problema da e hardware-a?

Бе кога пуснаха вече и от 99 минути CDta! Ебати и плътността луди хора! Аз знаех само за 90 минутни пък то....

А за да запишеш такъв CD по принцип трябва да си включиш OVERBURN-a на NERO-to :)

Ne znam kakvo da mislq, za6toto ve4e 3 poredni diska ot 99min./870MB mi gi razpoznava kato 80min./702MB ... CD-RW-to e "Samsung CD-R/RW SW-252F" ... diskovete sa ot razli4ni proizvoditeli i edin ot tqh e kupuvan ot razli4no mqsto!!!

Ako moje nqkoi da kaje ... Moje li problema da e hardware-a?

Не ги чете или не ги пише? За писането с НЕРО-то е ясно...трябва да се активира овърбърн-а, а разпознаването да не те плаши....нека си пише 702 Mb, ако си настроил всичко коректно и записвачката ти е в ред, ще ги запише без проблем.

Blagodarq Vi mnogo na vsi4ki :) Da taka e, dava go 702MB no si go pishe bez problem s Overburn-a!

Радвам се, че е тръгнало. :punk Само да добавя - пиши с по-бавна скорост и ползвай DAO(Disk At Once) и няма да имаш никакви проблеми (освен ако не попаднеш на кофти дискове :) )

Пък ако са калпави дисковете или нещо не настроиш както трябва най-много да изгори :) . За някакви си 150 мегабайта давай :D .

Blagodarq Vi mnogo na vsi4ki :) Da taka e, dava go 702MB no si go pishe bez problem s Overburn-a!

Ако дисковете са ти нови може да не ги разпознава заради firmware.

Правиш ву update (евент. и реинстал на Nero)

Ако дисковете са ти нови може да не ги разпознава заради firmware.

Правиш ву update (евент. и реинстал на Nero)

А ти изобщо някога виждал ли си НЕРО-то да ти разпознае диск като 870 Mb, че даваш съвети :confused

pi4 ili sa ti prodali diskove ot 80min na koito pi6e 99min ili e ot diskovete.Mnogo 4esto tezi diskove sa defekni edin moi fr si be6e zel 10 diska po 99min 4-ri ili pove4e ot koito bqha defekni.tui 4e ne tursi problema v zapisva4kata.

А ти изобщо някога виждал ли си НЕРО-то да ти разпознае диск като 870 Mb, че даваш съвети :confused

Az si kupuvam ot 700MB ;) i ne mi se nalaga da si gubia vremeto da razbiram za6to ne stava. Kogato mi triabva pove4e ot 700MB prosto si zapisvam na DVD :P

Vse pak razlikata v cenite na diskovete e STOTINKI, a vremeto e pari

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...