wwall Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Ne znam kakvo da mislq, za6toto ve4e 3 poredni diska ot 99min./870MB mi gi razpoznava kato 80min./702MB ... CD-RW-to e "Samsung CD-R/RW SW-252F" ... diskovete sa ot razli4ni proizvoditeli i edin ot tqh e kupuvan ot razli4no mqsto!!! Ako moje nqkoi da kaje ... Moje li problema da e hardware-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Бе кога пуснаха вече и от 99 минути CDta! Ебати и плътността луди хора! Аз знаех само за 90 минутни пък то.... А за да запишеш такъв CD по принцип трябва да си включиш OVERBURN-a на NERO-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Ne znam kakvo da mislq, za6toto ve4e 3 poredni diska ot 99min./870MB mi gi razpoznava kato 80min./702MB ... CD-RW-to e "Samsung CD-R/RW SW-252F" ... diskovete sa ot razli4ni proizvoditeli i edin ot tqh e kupuvan ot razli4no mqsto!!! Ako moje nqkoi da kaje ... Moje li problema da e hardware-a? Не ги чете или не ги пише? За писането с НЕРО-то е ясно...трябва да се активира овърбърн-а, а разпознаването да не те плаши....нека си пише 702 Mb, ако си настроил всичко коректно и записвачката ти е в ред, ще ги запише без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 От-file-Preferences-Expert Features-MaximumCD lengt-пишеш 99мин даваш Enable и тва е на Nero-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwall Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 Blagodarq Vi mnogo na vsi4ki Da taka e, dava go 702MB no si go pishe bez problem s Overburn-a! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Blagodarq Vi mnogo na vsi4ki Da taka e, dava go 702MB no si go pishe bez problem s Overburn-a! Радвам се, че е тръгнало. Само да добавя - пиши с по-бавна скорост и ползвай DAO(Disk At Once) и няма да имаш никакви проблеми (освен ако не попаднеш на кофти дискове ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Пък ако са калпави дисковете или нещо не настроиш както трябва най-много да изгори . За някакви си 150 мегабайта давай . Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted March 6, 2005 Share Posted March 6, 2005 Blagodarq Vi mnogo na vsi4ki Da taka e, dava go 702MB no si go pishe bez problem s Overburn-a! <{POST_SNAPBACK}> Ако дисковете са ти нови може да не ги разпознава заради firmware. Правиш ву update (евент. и реинстал на Nero) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 Ако дисковете са ти нови може да не ги разпознава заради firmware.Правиш ву update (евент. и реинстал на Nero) А ти изобщо някога виждал ли си НЕРО-то да ти разпознае диск като 870 Mb, че даваш съвети Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 pi4 ili sa ti prodali diskove ot 80min na koito pi6e 99min ili e ot diskovete.Mnogo 4esto tezi diskove sa defekni edin moi fr si be6e zel 10 diska po 99min 4-ri ili pove4e ot koito bqha defekni.tui 4e ne tursi problema v zapisva4kata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted March 8, 2005 Share Posted March 8, 2005 А ти изобщо някога виждал ли си НЕРО-то да ти разпознае диск като 870 Mb, че даваш съвети <{POST_SNAPBACK}> Az si kupuvam ot 700MB i ne mi se nalaga da si gubia vremeto da razbiram za6to ne stava. Kogato mi triabva pove4e ot 700MB prosto si zapisvam na DVD Vse pak razlikata v cenite na diskovete e STOTINKI, a vremeto e pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.