Jump to content
BulForum.com

Фитнес уреди

Recommended Posts

Продават се следните фитнес уреди:

1. Комбинирана лежанка с възможност за трениране и на ръце и крака (предна и задна част - виж снимката). Цена 170 лв.

2. Голям лост (на снимката) ф30 с гайки - 40 лв.

3. Комплект дъмбели: лостове ф30 с гайки, тежести 2х2,5 и 2х1,25. Цена на един дъмбел - 30 лв.

4. Тежести: 10кг - 4 бр., 5 кг - 4 бр. Цена: 2 лв./кг

Лежанката е в отлично състояние и е много лесна за обслужване (сгъва се с едно двиежние "на две", лека алуминиева конструкция и т.н.).

Image017.jpg

Image019.jpg

лежанката е хубава ама много парички и искаш то една нова такава е към 140 лв. и тя има допълнително за скотово сгъване, а за тежестите при покупка над 50 кг. ти ги дават нови за по 1,75 лв/кг. Ако искаш си помисли пак за цената щото аз съм мераклия

лежанката е хубава ама много парички и искаш то една нова такава е към 140 лв. и тя има допълнително за скотово сгъване, а за тежестите при покупка над 50 кг. ти ги дават нови за по 1,75 лв/кг. Ако искаш си помисли пак за цената щото аз съм мераклия

Кажи къде ги дават на тези цени, ще отида да погледна и ако наистина са такива, тогава ще ги предложа на по-ниски стойности. Защото аз най-ниската цена за тежестите, която я видях е 2,2 лв./кг, пък подобна лежанка за 140 лв. нова, нещо невероятно ми се вижда. Ако наистина има място в Пловдив с подобни цени, пусни едно ПМ.

• 3 weeks later...
на бул. Дунав до ВидеоЗона иди и провери

Приятел, на това място отдавна не продават уреди (от края на миналата година). Трябваше два пъти да ходя дотам. За Пловдив в момента най-евтината алтернатива остава Метро.

Въпреки всичко обявявам нови цени на уредите:

1. Лежанка - Цена 150 лв.

2. Голям лост (на снимката) ф30 с гайки - 30 лв.

3. Комплект дъмбели: лостове ф30 с гайки, тежести 2х2,5 и 2х1,25. Цена на един дъмбел - 25 лв.

4. Тежести: 10кг - 4 бр., 5 кг - 4 бр. Цена: 2 лв./кг

Всичко заедно - 15% отстъпка.

и все пак кажи цената за жсичко защотото не знам точно колко са килограмите

Колограмите от точка 4 са общо 60 ;)

Иначе казано всичко това с отстъпката го давам за 300 лв.!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...