Jump to content
BulForum.com

[слята] Quake 3

BioFreaK

Recommended Posts

с удоволствие бих те научил на туй-унуй на Quake3 хехе ако имаш ICQ или MSN (мойте можеш да ги видиш от профила ми :) ) обади се като влизаш да напраим пуцалката :P

verno li we aaaaaa ne e istina super pukalka stava na quake 2ikata i na UT :punk :punk :pirate edinicata mnogo mi dopada no nqma sas koi da playkam pak i 2ma 2ma 4oveka e sku4no sq drugo si e 10 4oveka

• 3 months later...
  • 2 months later...
:punk ima mnogo qk mod nare4en bit for power,luuud mnoo lud gledah go po giga koito iska da si go drapne ot tam, ta vaprosa mi e ima li instalaciqta na q3 na wareza ma ne na betata 6tot na betata ne moje a i vi traa updata na q3 minimum 1.27 :punk

Stia we taia igra ne umria li predi 2 godini.  :tongue

Taq igra umrq sled kato sprqha turnirite na QIII i to zaradi koi ??? Disconnect mu be6e nika na mom4eto i vaob6te ne be6e nai-dobriq v Bylgariq :D .Slu4aino se poznavame i sam igral sre6tu nego ....... :blink:

Абе момчета аре стига модове и глупости..

Аз не сам играл отдавна ама кат се позамисля малко много ми се играе...

Викам да се разберем за да речем един ден и който иска да цъкнем малко...

Или всъщност ся кат няма сървър дали ще лагва ако аз например направя игра и вие дойдете??

ще лагва 100% особено ако в сървъра има повече от 1 човек.Тряа да имаш някав луд ъплоад че да можеш да направиш сървър и вътре да играят към 5-6

човека.

Иначе аз съм навит да играем :)

Nai-veroqtno na teb 6te lagva a na drugite po-malko

е точно на него няма да лагва :)

mmmm marzi me da ti otgovorq  :)

що ?

аз играта я имам инсталирана и съм готов и веднага да я пусна :) обаче проблема със сървъра остава :(

едит: ааа кво стана тука бе ? излезна тва 2 пъти :(

предния пост ако може да се изтрие

zna4i za moda napraven e da ne maprqga ma6inata moje i na slaba ma6ina da varvi.taka moda ima 5 ili 6 geroq vseki s razli4ni 5 spe6ala razli4ni lazeri,kami-hamita i geikidamita i takiva razni,ale moda e lud.goku,vegeta i takiva gi nqma geroite sa s drugi imena.ale drapnete go i go vi6te i 6a cakame 6tot sre6to botove ne e lesno 6tot te sa ludi.

big pimpin baybe

awe hora samo se govori a ni6to ne se pravi. 6te igraem li quake ili samo 6a pst-vame. vidjdate ima naviti taka4e da se prai ne6to i da igraem

awe hora samo se govori a ni6to ne se pravi. 6te igraem li quake ili samo 6a pst-vame. vidjdate ima naviti taka4e da se prai ne6to i da igraem

навити много.сървър няма и там е проблема.ако имаше сървър щяхме да се уговорим за някъв час и после всички влизаме и ви размазвам :Р

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...