Aquila Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Някой може ли да ми каже как се раззажда Алтернантера Рубра. Моята стигна до горе и сега какво? Да я режа ли, къде точно, изобщо малко съвети. Намерих инфо за изисквания и условия при които се отглежда, но нищо по моя въпрос, така че помагайте...Латинските имена се пишат на латински . Размножава се лесно, режеш над възел и засяваш. Трябва да се захване добре или да е в отделен съд, докато се вкорени, защото рибите лесно го вадят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Здравейте! Тъй като си нямам представа как се гледат рибки и какво е нужно реших да отидя в магазин и да питам, но.... какво стана: заляха ме с неща, които непременно трябва да купя и се оказа, че за малък аквариум за абсолюен любител трябва да дам 300 лв като той е с обем около 80л. Моля да ми кажете вярно ли е, или наистина искат да ме прецакат от всякъде! Магазинът е онзи до р.Марица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Латинските имена се пишат на латински . ...защото рибите лесно го вадят. Извадено от контекста е ! @Aquila, благодаря, отрязах едно от растенията и го бучнах, както каза, за проба, дано да се хване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 Кой е този магазин до марица ???.Попринцип равносметката на аквариум 80 литра е горе доло такава. Аквариум(вана)-40-50лв Помпа-5-10лв(има и по 3) Нагревател-10лв (с термореле) Филтър-15лв(да кажем) Капак-той вече може да е собствено производство. Осветление-някаде 20-25лв. Грунд може и сам да си сабереш Може да си спестиш някой разходи ако си по сръчен с капака и ако ти се занимава да си пресяваш грунд.Дано не съм забравил нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Иво гледай какво имат в магазина: СНИМКА 1, СНИМКА 2 7000 кинтара без страхотните миди, които са още 600. Безсмислено е да казвам че всичко е живо. СНИМКА 3, СНИМКА 4 "Само" 400 лева за тая хубавица. СНИМКА 5, СНИМКА 6 Нови Дискуси са докарали. Хубавци са Целият голям аквариум е изтръшкан наново. Сомовете се чудят къде да се дянат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 12, 2007 Share Posted October 12, 2007 Ще видим колко време ще изглежда в този си вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 R_a_p_t_o_R, защо не минеш някой път през музея, да ти покажа служебните пирани? Днес им направих новия аквариума(500L с кофи на ръце, якоооооооо) и още са шаш и паника. Хем ще си полафим за рибоци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Много добра идея! Аз отдавна се каня да дойда там да те видя. Ще го измисля някак да стане, ще взема и девойката с мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted October 15, 2007 Share Posted October 15, 2007 Много добра идея! Аз отдавна се каня да дойда там да те видя. Ще го измисля някак да стане, ще взема и девойката с менЗаповядайте. Само се обади предварително да ти кажа графика ми(в ICQ-то ми има телефоните). Хайде де, колко човека казаха, че ще ми идват на гости, а никой не мина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted October 29, 2007 Share Posted October 29, 2007 del Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted October 30, 2007 Share Posted October 30, 2007 Заповядайте. Само се обади предварително да ти кажа графика ми(в ICQ-то ми има телефоните). Хайде де, колко човека казаха, че ще ми идват на гости, а никой не мина? Ти ли си грижиш вече за музея??? Чак сега виждам темата че е открита.Ходих преди 2 3 месеца и положението беше много ама много зле.Може да дойда да ти помогна с нещо и да си поговорим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 1, 2007 Share Posted November 1, 2007 Хайде идвайте, че вече приключвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Купих си страхотен нож 20см + Отделно вече си имам Anubias barteri var. caladifolia Оборудвах се и с рефлектори. Между другото Иве - оказа се, че ЕДИНИЯТ е 13 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 14, 2008 Share Posted August 14, 2008 Купих си страхотен нож 20см + Отделно вече си имам Anubias barteri var. caladifolia Оборудвах се и с рефлектори. Между другото Иве - оказа се, че ЕДИНИЯТ е 13 лева Аз пък ти поръчах рибетата. Ако си дал за тревата повече от петнайсе кинта ще те бия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Ако си дал за тревата повече от петнайсе кинта ще те бия. Никъв шанс! Анубиаса с две листа кат на фикус го зех за 5 или 6 лева, другата трева дето купих беше 11... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRIimperatora Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 аз бачкам в един склад за акваристика ако искате нещо квото и да е само казвайте всичко има и го давам на много ниски цени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Напоследък започна да ми се върти в главата да си отглеждам и аз някакви рибки, но най-малкото нямам аквариум. Може ли да ме ориентирате как вървят цените, за да знам има ли смисъл изобщо да кроя подобни планове Тъй като гледам из нета някви извънземни цени имат Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRIimperatora Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Напоследък започна да ми се върти в главата да си отглеждам и аз някакви рибки, но най-малкото нямам аквариум. Може ли да ме ориентирате как вървят цените, за да знам има ли смисъл изобщо да кроя подобни планове Тъй като гледам из нета някви извънземни цени имат аз бачкам в един склад за акваристика ако искате нещо квото и да е само казвайте всичко има и го давам на много ниски цени xmas.gif Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 аз бачкам в един склад за акваристика ако искате нещо квото и да е само казвайте всичко има и го давам на много ниски цени xmas.gif Каква цена ще предложиш за аквариум около 120 литра със шкаф отдолу ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRIimperatora Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Каква цена ще предложиш за аквариум около 120 литра със шкаф отдолу ? Начи да ви кажа аквариумите в тоя склад не са толкова евтини но ако ви трябва квото и да е друго цените са двойно , тройно по ниски от другите магазини и храните също а за аквариума - около 300 лева без шкафа обаче но аквариума включва помпа , нагревател , филтър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 ADRIimperatora я кажи какви марки имате в тоя склад, да те питам за конкретни артикули. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRIimperatora Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 ADRIimperatora я кажи какви марки имате в тоя склад, да те питам за конкретни артикули. Ми храните са на Tetra , иначе имаме неща и на hagen , exo terra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Прати ми цени на терариуми, субстрати и осветителни тела на exo terra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADRIimperatora Posted August 16, 2008 Share Posted August 16, 2008 Прати ми цени на терариуми, субстрати и осветителни тела на exo terra. дай скайп да говорим повече по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 21, 2008 Share Posted August 21, 2008 Някоя от тиквениците си е харесала Анубиаса и е метнала хайвер: ХОП Ивчо казвай коя е и какво ще правим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.