.D. Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Problema mi e golqm!Prosto neta mi si ima rabotno vreme Mejdu 01-11 h prosto go nqma...Znachi spira tochno v 01h i v 11h idva!Zvynqh sto pyti v GGBIT i te mi smeniha IP-to no pak nishto ne stana.Preinstalirah-pak ne... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Аз мисля ,че проблема е при тях ,не при теб.. звънни им пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
.D. Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 Аз мисля ,че проблема е при тях ,не при теб.. звънни им пак <{POST_SNAPBACK}> Ako im zvynna shte e sto i pyrviq pyt...Po tova vreme kogato nqmam net i im se obadq mi kazvat che imam mnogo qka vryzka Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Ako im zvynna shte e sto i pyrviq pyt...Po tova vreme kogato nqmam net i im se obadq mi kazvat che imam mnogo qka vryzka <{POST_SNAPBACK}> Ами наритай ги един път както трябва. Може да гледат друг абонат. Викни ги ако трябва да го видят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Ами най-лесното е да влезеш тук и да пишеш до някой от админите.Или на Диман или на ggbit.net Почти през цялото време са онлайн и ще ти кажат за какво точно става дума.Между другото като гледам модераторите още спят Нито си улучил раздела, нито пук си потърсил вече съществуващата тема за ГГБит.Другия път пробвай с търсачката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.