_Dave_ Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Искам да ви запитам дали знаете за някоя фирма , която дава компютри на лизинг . На мене ми трябва ново ПЦ , щото щайгата ми вече е доста старичка . Тъкмо съм навил нашите да ми земат ново ПЦ , ама ми трябва такова без Монитор и тама другите аксесуари , аз си ги имам . Моля кажете ми откъде мога да разгледам някакви каталози за ПЦ-та на изплащане ! Please Help Me ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 моя е от кроно на 6 септември,срещу съдебната палата иди да видиш там Link to comment Share on other sites More sharing options...
SET Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Gigahertz davat prez jetcredit Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Можеш да си избереш от Тхнополис, лизинга става доста лесно и бързо за около 1 час, знам го от личен опит Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 i moq e ot kiro (ggherz) misla 4e nai-dobriq variant ama ti 6te si re6i6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 i moq e ot kiro (ggherz) misla 4e nai-dobriq variant ama ti 6te si re6i6 <{POST_SNAPBACK}> А може ли да ми дадеш нещо Адрес , име на магазина , тел за връзка нещо такова ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Пик компютър,точно срещу стадион Хр.Ботев.Там има няколко различни лизингови плана.Като наи изгоден е през ЦКБ,защото може да го изплащаш до 20 месеца с малка лихва,обаче за него се чака 1-2 дена.Иначе с другите става за 1 час. Link to comment Share on other sites More sharing options...
connect Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 ПИК компютърс, но си помисли дали искаш да е на лизинг, защото за 1 год. би ти се оскъпило с около 20% едно на ръка и 20%ДДС ако го купиш по този начин. Надявам се да съм помогнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
.D. Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Nai-byrzo stava v tehnomarket Evropa-s TBI kredit!Ima izbor golqm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 firma gghertz - slujeben telefon- 631259 GSM - 0888204041 e-mail: mail@gigahertzbg.com samo tova znam ulicata ne q pomna kak se kazva ama moga da ti kaja 4e kato otide6 na centara na malkata glavna zaviva6 pokrai urala (golemiq magazin za gsm-i) i ot tam samo na doly minava6 pokrai ratoni 2 i malko po-nadoly e kiro Link to comment Share on other sites More sharing options...
jivko Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Вижте www.des-bg.com Много са точни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*DIDO* Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 firma gghertz - slujeben telefon- 631259 GSM - 0888204041 e-mail: mail@gigahertzbg.com samo tova znam ulicata ne q pomna kak se kazva ama moga da ti kaja 4e kato otide6 na centara na malkata glavna zaviva6 pokrai urala (golemiq magazin za gsm-i) i ot tam samo na doly minava6 pokrai ratoni 2 i malko po-nadoly e kiro <{POST_SNAPBACK}> ulicata e Opal4enska 13 mislia Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 ulicata e Opal4enska 13 mislia <{POST_SNAPBACK}> mislq 4e imeto na ulicata be6e po-dalgo ama moje i da gre6a prosto go znam kade se namira i ne mi e bilo nujno da pomna ulicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Само гледай кредита да е от банка , че иначе много соленко става.Почти всички фирми дават на лизинг вече, просто си избери фирма и го взимай. Нали ти е ясно, че трябва да платиш ДДС върху всички компоненти, отделно лихва и 1-2 процента застраховка ? А компютър от техномаркет/технополис/метро е най-голямата глупост.Първо, че конфигурациите са с гадни компоненти, и второ, че развали ли се нещо дупе да ти е яко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
compira Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 I az ti predlagam da otidesh pri Kiro v GigaHerz. Opredeleno nqma da zburkash. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 Само гледай кредита да е от банка , че иначе много соленко става.Почти всички фирми дават на лизинг вече, просто си избери фирма и го взимай. Нали ти е ясно, че трябва да платиш ДДС върху всички компоненти, отделно лихва и 1-2 процента застраховка ? А компютър от техномаркет/технополис/метро е най-голямата глупост.Първо, че конфигурациите са с гадни компоненти, и второ, че развали ли се нещо дупе да ти е яко. <{POST_SNAPBACK}> Човек аз работа с Пц-та от 1996 година , мисля че ако нещо се развали ще мога да си го оправя . Сглобявал съм много конфигураций на мой френдове дето са имали парици , ама при мене кофтито е , че нямам парици А за ggherz наистина ще се поинересувам , защото виждам , че доста хора са си взели Пц-тата от там . И м/у другото "Jivko" мерси за Инфото за страницата , сега ще я прегледам -- --- --- За ГигаХерц знаете дали има някаква страница ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Има страница ето тук Между другото и в ERA -та дават на изплащане и то квото искаш.Примерно може PC-то да е ново а монитора втора употреба и т.н... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Също така може вашите да пробват да си вземат Виза Електрон кредитна карта от ОББ (кредита се изплаща по 5% от изтегления кредит на месец минимум и няма ограничение във времето) и да си кучиш ПЦ от кадето си искаш. Аз имам такава карта и за сега нямам оплаквани , а пък и ако ти трябват още пари за нещо друго може да се тегли от всеки банкомат ако не си надхвърлил кредитния лимит Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Има страница ето тукМежду другото и в ERA -та дават на изплащане и то квото искаш.Примерно може PC-то да е ново а монитора втора употреба и т.н... <{POST_SNAPBACK}> А дали дават хардуер по отделно на изплащане? Все пак има неща, непосилни за един ученик да ги плати наведнъж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted March 7, 2005 Author Share Posted March 7, 2005 Благодаря на всички , който се отзоваха на моя скромен вик за помощ Сега остава само да се хвана и някуде на работка , че се оказа всъшност , че бащата не се нави , и сега аз трябва да го изплащам , а за да го изплащам трябва да получавам парици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.