Jump to content
BulForum.com

PC На Лизинг ?

Recommended Posts

Искам да ви запитам дали знаете за някоя фирма , която дава компютри на лизинг . На мене ми трябва ново ПЦ , щото щайгата ми вече е доста старичка .

Тъкмо съм навил нашите да ми земат ново ПЦ , ама ми трябва такова без Монитор и тама другите аксесуари , аз си ги имам . Моля кажете ми откъде мога да разгледам някакви каталози за ПЦ-та на изплащане !

Please Help Me !

Можеш да си избереш от Тхнополис, лизинга става доста лесно и бързо за около 1 час, знам го от личен опит :)

Пик компютър,точно срещу стадион Хр.Ботев.Там има няколко различни лизингови плана.Като наи изгоден е през ЦКБ,защото може да го изплащаш до 20 месеца с малка лихва,обаче за него се чака 1-2 дена.Иначе с другите става за 1 час.

ПИК компютърс, но си помисли дали искаш да е на лизинг, защото за 1 год. би ти се оскъпило с около 20% едно на ръка и 20%ДДС ако го купиш по този начин. :(

Надявам се да съм помогнал :D

firma gghertz - slujeben telefon- 631259 GSM - 0888204041

e-mail: mail@gigahertzbg.com samo tova znam ulicata ne q pomna kak se kazva ama moga da ti kaja 4e kato otide6 na centara na malkata glavna zaviva6 pokrai urala (golemiq magazin za gsm-i) i ot tam samo na doly minava6 pokrai ratoni 2 i malko po-nadoly e kiro

firma gghertz - slujeben telefon- 631259  GSM - 0888204041

e-mail: mail@gigahertzbg.com samo tova znam ulicata ne q pomna kak se kazva ama moga da ti kaja 4e kato otide6 na centara na malkata glavna zaviva6 pokrai urala (golemiq magazin za gsm-i) i ot tam samo na doly minava6 pokrai ratoni 2 i malko po-nadoly e kiro

ulicata e Opal4enska 13 mislia

Само гледай кредита да е от банка , че иначе много соленко става.Почти всички фирми дават на лизинг вече, просто си избери фирма и го взимай. Нали ти е ясно, че трябва да платиш ДДС върху всички компоненти, отделно лихва и 1-2 процента застраховка ? А компютър от техномаркет/технополис/метро е най-голямата глупост.Първо, че конфигурациите са с гадни компоненти, и второ, че развали ли се нещо дупе да ти е яко.

Само гледай кредита да е от банка , че иначе много соленко става.Почти  всички фирми дават на лизинг вече, просто си избери фирма и го взимай. Нали ти е ясно, че трябва да платиш ДДС върху всички компоненти, отделно лихва и 1-2 процента застраховка ? А компютър от техномаркет/технополис/метро е най-голямата глупост.Първо, че конфигурациите са с гадни компоненти, и второ, че развали ли се нещо дупе да ти е яко.

Човек аз работа с Пц-та от 1996 година , мисля че ако нещо се развали ще мога да си го оправя . Сглобявал съм много конфигураций на мой френдове дето са имали парици , ама при мене кофтито е , че нямам парици :cry

А за ggherz наистина ще се поинересувам , защото виждам , че доста хора са си взели Пц-тата от там .

И м/у другото "Jivko" мерси за Инфото за страницата , сега ще я прегледам :rolleyes:

-- --- ---

За ГигаХерц знаете дали има някаква страница ?

Има страница ето тук

Между другото и в ERA -та дават на изплащане и то квото искаш.Примерно може PC-то да е ново а монитора втора употреба и т.н...

Също така може вашите да пробват да си вземат Виза Електрон кредитна карта от ОББ (кредита се изплаща по 5% от изтегления кредит на месец минимум и няма ограничение във времето) и да си кучиш ПЦ от кадето си искаш. Аз имам такава карта и за сега нямам оплаквани B) , а пък и ако ти трябват още пари за нещо друго може да се тегли от всеки банкомат ако не си надхвърлил кредитния лимит :)

Има страница ето тук

Между другото и в ERA -та дават на изплащане и то квото искаш.Примерно може PC-то да е ново а монитора втора употреба и т.н...

А дали дават хардуер по отделно на изплащане? Все пак има неща, непосилни за един ученик да ги плати наведнъж.

Благодаря на всички , който се отзоваха на моя скромен вик за помощ :wir

Сега остава само да се хвана и някуде на работка , че се оказа всъшност , че бащата не се нави :angry: , и сега аз трябва да го изплащам , а за да го изплащам трябва да получавам парици :huh:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...