chefoto Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Mnoo mi e interesno ko mislqt si4ki za futbolnoto huliganstvo.Trqq li da go ima ili ne.Spodelete mneniqta si Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Много интересен въпрос поставяш.Все едно да питаш трябва ли да има простаци и 12-13-годишни гомнари,които знаят само да се напият,да чупят седалки и после да мразят "тъпите куки" за дето са ги били.Ми,НЕ,не трябва да ги има!За тях в нормалните държави има уютни квартири с решетки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 ами без него неможе,знам че не е правилно но какво от това..така че мога да кажа че на 15 ще ми хареса да почупя малко буферски глави не ми пука дали е правилно.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
churchil Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Какво значи за или против хулиганството?!? по самата дума ясно си личи че не е нищо хубаво Аз лично съм против и не намирам никакъв смисъл в него.Явно да поддържаш даден отбор значи да трошиш и хулиганстваш ... за сметка на другите хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 тва е пълна простотия ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_pp Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Много интересен въпрос поставяш.Все едно да питаш трябва ли да има простаци и 12-13-годишни гомнари,които знаят само да се напият,да чупят седалки и после да мразят "тъпите куки" за дето са ги били.Ми,НЕ,не трябва да ги има!За тях в нормалните държави има уютни квартири с решетки. <{POST_SNAPBACK}> I az sum na su6toto mnenie. Prosto oba4e v BG nqma zakoni a ina4e futbola i huliganite ne mogat edno bez drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Loko^fen Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 :allien AZ sam TVARDO PROTIV tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valkyre Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 че на 15 ще ми хареса да почупя малко буферски глави не ми пука дали е правилно.. <{POST_SNAPBACK}> Еми лично не сам привърженик на хулиганството макар че голям частот приятелите ми са такива, но това е неизбежна част от наи-великата игра. Това е така защото няма никои уважаващ себе си фен да търпи обиди по адрес на отбора му.И такав пример е еи тоя "пич" Алиендреамер.Лично аз сам един от тези буфери е как да няма хулиганство като някои ти каже така на улицата-че искал да почупи малко буфери...Така че без Футболното Хулиганство не може.Иначе вече е друг вапрос за чупенето на седалки и станалите убииства последните години в България.Това за мен не е хулиганство а чисто престапление Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Ами не можете да кажете че причината да има футболно хулиганство е че сме в България.Футболното хулиганство си го има и в Италия,и в Англия,и във Франция и т.н. Него винаги ще си го има искате или не.Винаги ще има димки,бомбички,счупени седалки,бутнати мрежи,уцелен с някакъв предмет съдия или футболист...ще има семки . Това си е естествено за футболните агитки...законите не помагат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Против Link to comment Share on other sites More sharing options...
spensalo Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Emi 4estno da wi kaja az sam protiv,no s na6ite mneniq ne mojem da promenim absolutno nisto taka 4e trqbva da se primirim s nego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Твърдо против..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Ами както одбелязаха по горе това си е част от самата игра.Има го навсякаде по света,ще го има и у нас!Харесва ли ни или, не!Аз лично нямам нищо против хулиганите!!Може би защото съм част от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlekS Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Не трябва да има хулгиганство, до степен на хвърляне на бутюлки, бой и т.н. Това вече е извън граници.Ама помня май бяха забранили рогаенето Хората там си изливат нервите, отпускат се.Вкарва им повече сила дори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Li4no moe mnenie e 4e huliganstvoto e prosta6ko.Vaob6te ne e vazpitano da hodim v 4ujbina da vikame za na6te i da hvarlqme butilki i razni raznoobrazni.Trqbva da se predstavim dostoino dori i na6te da padnat.A i ne samo v 4ujbina.Psuvnqta e drugo ne6to.Podkrepqm izcqlo mnenieto na AlekS za neq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigico Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Ami ako biem buferi sam za ina4e tva s sedalkitte tvae pulna prostotia vidiahte fenovete na Cska kvo napraiha na onovo momi4e kato go udariha v glavata Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Mnoo mi e interesno ko mislqt si4ki za futbolnoto huliganstvo.Trqq li da go ima ili ne.Spodelete mneniqta si Ето още идеи за идентични по смисъл на тази теми: "За или против убийствата и изнасилванията" "Какво мислите за въоражените грабежи - за или против?" "Приемате или отричате масовите побоища?" "Хубаво или лошо е според вас да се трошат и съсипват стадиони, училища, заведения и др.?" "Какво мислите за леките и средните телесни повреди, нанесени от малоумни и пияни" ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ??? P.S. Толкова ли няма за какво да си говорите бе хора ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 kvo zna4i sq :"trqaa li da go ima ili ne?" ne6o ne si go formuliral kato trqaa! logi4no e da go ima-sami znaete kvi sa fenovete i kvo praat po ma4ovete no ot druga strana puk tva e tolkova izli6no i bezsmisleno,4e nqaa na kude poe4e li4no az sam protiv i se vuzdurjam ot podobni izqvi Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Абе верно,че темета не е много смислена.Ама според мен е по смислена от"Има ли хора от.....еди кое си даскало" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 все пак аз никога немога се примиря с гледката на един буфер в моита махала маина винаги ще му скоча дори да съм сам а тои не.. А колкото за темата вярно има и по-тъпи пък и тая не е лоша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Мисля че привъжаниците на хулигански прояви страдат от синдрома на стадото (офцата) и имат нужда от по специални грижи в някое специализирано заведение Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Мисля че привъжаниците на хулигански прояви страдат от синдрома на стадото (офцата) и имат нужда от по специални грижи в някое специализирано заведение <{POST_SNAPBACK}> Ами не знам от какво заведение имат нужда те,но ти определено имаш нужда от някои и друг час по български!Не се пише "офцата",а "овцата" Извинявам се за офтопика,но не се здържах!! Това ми напомня на нещо друго:Знаете ли как се пише една четири боквена дума,с 4 грешки-УФСЪ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Ами не знам от какво заведение имат нужда те,но ти определено имаш нужда от някои и друг час по български!Не се пише "офцата",а "овцата" Извинявам се за офтопика,но не се здържах!! Това ми напомня на нещо друго:Знаете ли как се пише една четири боквена дума,с 4 грешки-УФСЪ <{POST_SNAPBACK}> И аз не се здържах, но не можеш да кажеш "извинавам се", освен ако не се извиняваш на себеси Правилното е "Извинете", за да те извинят тези към които се обръщаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Без да чета всички постове, искам да попитам на кой точно аджеба му е притрябвало футболно хулиганство изобщо въобще има ли хулиганството друга функция , освен избиване на комплекси хулиганските прояви се наказват строго по цял свят, защото на обществото не са му притрябвали убийства , изнасилвания , зулуми, кражби , безредици и т. н. така, че моля ви не поставяйте хулиганството в подобни обществени дебати! П.С. МОДЕРНОТО ОБЩЕСТВО И ХУЛИГАНСТВОТО ВЗАИМНО СЕ ИЗКЛЮЧВАТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PGG Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 kakvi huligani v BG be? V bg nqma futbolno huliganstvo tova sa mediini izmislici. V angliq ima zakoni i kakvo ot tova pak se biqt i si urejdat sreshti za kakvo huliganstvo govorim tuk napravo e smeshno osobenno v plovdiv piqni fen4eta prekalili s bezalkoxolnata kamenitza tctctc a drugite sa razni izmisleni huligani koito gledat da se snimat i da si gledat snimkite vav vestnika i da se radvat sami na sebe si Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.