DJ CyberGod Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Незнам ама който иска да го гледа ще му кажа че ще остане разочарован според тва което ще очаква. <{POST_SNAPBACK}> naplno sym syglasen, ne mislq che filma e dobro izpalnenie... smqtam che e naj-hubavo da sprat s teq opiti za adaptacii po komiksi i da pochnat da se zanimavat s neshta koito mogat da pravqt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedPicasso Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 ne 4e neshto ama spored men T'VA E EBATI TAPIAAA FILM!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Ми на мен пък ми хареса...Имаше си екшън,добра история,демони...само се издразних, че бая са наблегнали на no-smoking кампанията. Верно,можеше и по-добре,но като цяло е доста готин. За интересуващите се - комиксите Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludoto_mimi Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Ми на мен пък ми хареса...Имаше си екшън,добра история,демони...само се издразних, че бая са наблегнали на no-smoking кампанията. Верно,можеше и по-добре,но като цяло е доста готин. За интересуващите се - комиксите <{POST_SNAPBACK}> Това ли са всички комикси?Тоест всичко за Хелблейзър?И ако не е тайна с какво се отварят тези .cbr формати? Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 ne 4e neshto ama spored men T'VA E EBATI TAPIAAA FILM!!!! <{POST_SNAPBACK}> Немаш вкус батка Това беше страхотен филм и точно това с no-smoking кампанията, ми хареса как е вкарано в самия филм. Много добра идея Като ви гледам, все акъли давате. Ако беше като матрицата, щяхте да кажете - бати тъпия филм, само копирали матрицата и толкова. Или кой каза, да спрат да се занимават с адаптацията по комикси. А вие да сте се замисляли, че в днешно време, почти няма филм, който да ви изненада с нещо ново Просто се наслаждавайте без да му мислите. Щото, ако на вас ви дадът задачата да поставите филм, кой знае ква боза ще направите. Не е толкова лесно, колкото си мислите. И пак казвам, филма беше доста добър, като за нещо новичко напоследък. Щото не съм гледал интересен филм непомня от кога вече. Просто филмите не предлагат нищо ново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted April 19, 2005 Share Posted April 19, 2005 Това ли са всички комикси?Тоест всичко за Хелблейзър?И ако не е тайна с какво се отварят тези .cbr формати? <{POST_SNAPBACK}> Ми спешълите и анюалите са горе долу всичките(поне така мисля). Редовните(месечните) комикси все още не са ги спрели, така че явно не са всичките Относно .cbr форматите - ТУК! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 Немаш вкус батка Това беше страхотен филм и точно това с no-smoking кампанията, ми хареса как е вкарано в самия филм. Много добра идея Като ви гледам, все акъли давате. Ако беше като матрицата, щяхте да кажете - бати тъпия филм, само копирали матрицата и толкова. Или кой каза, да спрат да се занимават с адаптацията по комикси. А вие да сте се замисляли, че в днешно време, почти няма филм, който да ви изненада с нещо ново Просто се наслаждавайте без да му мислите. Щото, ако на вас ви дадът задачата да поставите филм, кой знае ква боза ще направите. Не е толкова лесно, колкото си мислите. И пак казвам, филма беше доста добър, като за нещо новичко напоследък. Щото не съм гледал интересен филм непомня от кога вече. Просто филмите не предлагат нищо ново. <{POST_SNAPBACK}> a be i az smqtam che filma ne beshe hubav ama vsashtnost si e vapros na vkus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 imenno... no osven tova smqtam, che ne sa izbrali tochniq chovek za rolqta, moje bi toi provalq osnovnata ideq, shtoto ne mqza na istinskiq John Constantine no vse pak, ako sravnim filma s ostanalite on-comic produkcii, shte se ubedim, che edinstveno The Hulk prevyzhojda tva filmche.. kak mislite? ne e li taka? <{POST_SNAPBACK}> Ne e taka. I sa izbrali to4niq 4ovek, ako ne be6e Keanu Reeves filma 6te6e da e poredniq outsider, 6toto ako se zamisli6 90% ot vremeto kamerata pokazva nego, a toi ima sobstven stil za razlika ot nqkoi psevdo aktiori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Абе долу горе бива тоя Константин , само че не разбрах дали правеха скрита реклама на цигарите или кампания за отказването им Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 ne 4e neshto ama spored men T'VA E EBATI TAPIAAA FILM!!!! <{POST_SNAPBACK}> ne 4e ne6to ama tva e SPORED TEB i osven tova opitai se da bude6 po-konstruktiven Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Абе долу горе бива тоя Константин , само че не разбрах дали правеха скрита реклама на цигарите или къмпания против отказването им <{POST_SNAPBACK}> Praveha i dvete Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 27, 2005 Share Posted April 27, 2005 Ne e taka. I sa izbrali to4niq 4ovek, ako ne be6e Keanu Reeves filma 6te6e da e poredniq outsider, 6toto ako se zamisli6 90% ot vremeto kamerata pokazva nego, a toi ima sobstven stil za razlika ot nqkoi psevdo aktiori. <{POST_SNAPBACK}> ne mislq che si napylno prav v sluchaq! Reevs naistina e dobyr aktior sys svoi stil, no ako celta e bila da se predade dostoverno istoriqta e trqbvalo da napodobqt glavniq geroi vizualno dosta poveche... John Constantine opredeleno ne e neshtasten hyrbel s kutiq cigari i shlifer... mislq che mojeha da se postaraqt povechko, a ako e tolkoz vajno da e reeves, pone da go bqha nakarali da kachi 10-15 kila i da potrenira malko pak i da mu poizmachkat kambanata malko.,., Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Фолма си е супер, хора! Само за ценители Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 Gola woda :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted May 7, 2005 Share Posted May 7, 2005 На мен филма ми хареса само накрая-откъдето си преряза вените,за да умре до края.И сцената когато отива в ада!Това бяха най-хибавте моменти,останалото е гола вода!И не намерих голям замисъл във филма. Оценка: 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted May 9, 2005 Share Posted May 9, 2005 filma e gotin gledaite go Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Филма го бива горе долу ама имах доста по-големи очаквания Оценка 4.5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.