Rafaello Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 Саквартиранта ми си взе такива колони, качеството на звука е отлично, силата също е доста добре. Сега и аз се навих и ще си взема едни. Мислите ли, че си заслужават парите или за тези пари може да се вземи нещо по добро? Ето линкче как ИЗГЛЕЖДАТ. Но вижте кое е най-странното! Както виждате сами на картинката средната колона е хоризонтална и различна от другите сателитки. А тези които продават по фирмите, всички сателитки са еднакви! А модела е същия... това поредното менте ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 за 70 долара бива...пък за средната пиши на креатив и ги питай моя личен съвет е да посъбереш още 10 пъти по толкова и да си направиш здраво стерео Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кой_Съм_Аз Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Незнам къде си ги гледал с 5 еднакви сателитки ама всичко е възможно.Аз съм с такива и центъра ми е хоризонталенл.Мога да кажа само, че свирят доста доволно за колонки за компютър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 za parite sa mnoo dobri!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 Незнам къде си ги гледал с 5 еднакви сателитки ама всичко е възможно.Аз съм с такива и центъра ми е хоризонталенл.Мога да кажа само, че свирят доста доволно за колонки за компютър. <{POST_SNAPBACK}> Виж ТУК. Купувани са преди 4-5 месеца от ЕРА Компютър. Ти от къде си взел твоите да си взема и аз от там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Stavat li za da slu6a6 'priqtno silno' muzika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Nick Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Виж ТУК. Купувани са преди 4-5 месеца от ЕРА Компютър. Ти от къде си взел твоите да си взема и аз от там? <{POST_SNAPBACK}> Иди в ГигаХерц там съм виждал такива с хоризонтален център. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R_A_I_D_E_R Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Аз си купих същите преди 1 седмица от Jar и центъра ми е хоризонтален... EDIT:Вадят доста приличен звук за цената си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted April 8, 2005 Share Posted April 8, 2005 * Satelliti: 8 Watt RMS per canale * Altoparlante centrale: 18 Watt RMS * Subwoofer: 22 Watt RMS ako centura ti e kato drugite sateliti na4i sa te minali sas 10 watt-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 моя личен съвет е да посъбереш още 10 пъти по толкова и да си направиш здраво стерео Posaberi oshte malko pari4ki i si kypi po xybavo sterio zashtoto az gi 4yx teq i vobshte ne ne zaradvaxa,ne vadqt nqkakav koi znae kakav zvyk.Taka 4e saberi si oshte 30-40 lv i si kypi nqkvi po stabilni kolonki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 аз преди 2 дена слушах едни такива които свириха с CREATIVE LIVE! 5.1 24 bit бяха сичките сателитки еднакви но модела не беше P5800 а P580 така че загледай се пак по моделите които се продават по магазините btw звука си беше просто перфектен и кристален... но немогат да се сравняват примерно с 2x150W JBL ili Infinity но и разликата в цените е от тук до небето ... и обратно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Posaberi oshte malko pari4ki i si kypi po xybavo sterio zashtoto az gi 4yx teq i vobshte ne ne zaradvaxa,ne vadqt nqkakav koi znae kakav zvyk.Taka 4e saberi si oshte 30-40 lv i si kypi nqkvi po stabilni kolonki. <{POST_SNAPBACK}> Като какво по-точно? Или говориш, колкто да си проветриш устата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1s7ak3 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Като какво по-точно? Или говориш, колкто да си проветриш устата? Emi kakvo da si zeme neznam,oba4e teq tonkoloni gi slyshax predi 3-4 dena i sa super barlivi spored mene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Не знаеш, но иначе ти е много компетентно мнението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 q po dobre kajete az sq p5800 li da si zema ili W5.1H ? Moga li da gi namera nqkude bez dds? Kato 4e sum se sprql na 2rite , vupreki 4e creative si e creative Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 w51h Симеончо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Спести 100x70$ и си купи JBL Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Спести 100x70$ и си купи JBL <{POST_SNAPBACK}> Умно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafaello Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 Браво на вас бе! Като пуснах темата проверявах през 10 минути и 1 седмица никой не ми отговори! Сетихте се да ми отговаряте след един тон време... тстст. Аз колоните си ги взех бая отдавна. Наистина има разлика в Р580 (с вертикален център 8 вата и бас 18 вата) и между Р5800, на които центъра е 18, вата хоризонтален и басът 22. Всичкото объркване се е получило от тези смотльовци от ЕРА Компютър и тъпата им пълна с грешки ценова листа! Пфу! Колоните са просто перфектни! Никакви забележки нямам. А що се отнася до тези, които ме съветват да си взема добро стерео, от къде знаете, че нямам??? Аз питам за 5.1 те ми викат земи си Стерео! Ха! Това го взех за да си гледам филмите а на да слушам музика. Това е от мене. Айде, че сега пък сам пред сложната дилема каква DVD писачка да вземам LG (много я мразв тая марка, пък доста хубави неща пишат хората за LG GSA-4163B DVD±RW/RW/) или NEC (за който всички пишат, че единствения му недостатък е, че много гюрултия вдигал като завърти дикска)... Ревюта... ревюта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.