juji Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Рекламата е много сладка. А някой пробва ли да я гледа на бързи обороти? Паднах от смях! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted April 26, 2005 Share Posted April 26, 2005 Рекламата КЪРТИ МИФКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigner Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 Мнооооооо здава рекалма, баси. Кърти мифки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
twoface Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 много е добра рекламата Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 2, 2005 Share Posted May 2, 2005 От началото ми се стори доста смотана. Какво ли не правят войниците за да получат награда, гарнизон, градска и т.н. само и само да излезнат от поделението. След това ми се стори забавна, но още смятам че е с много тъп замисъл. Това че е тъпа идеята, не значи непременно че не е смешна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anarxiq_99 Posted May 11, 2005 Share Posted May 11, 2005 От началото ми се стори доста смотана. Какво ли не правят войниците за да получат награда, гарнизон, градска и т.н. само и само да излезнат от поделението. След това ми се стори забавна, но още смятам че е с много тъп замисъл. Това че е тъпа идеята, не значи непременно че не е смешна. <{POST_SNAPBACK}> Гледай го на RadLight на playrate 200% и ша видиш дали не е смешна Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted May 14, 2005 Share Posted May 14, 2005 Зарибена е ама като я гледаш 100 пъти на ден писва.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted May 15, 2005 Share Posted May 15, 2005 Гледай го на RadLight на playrate 200% и ша видиш дали не е смешна <{POST_SNAPBACK}> Че какво по-различно ще видя така??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 рекламката е лудник Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted July 3, 2005 Share Posted July 3, 2005 Бива си я не е зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.