Pechenata Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Коментирате неща, от които май-май няма смисъл.. Вие и да си коментирате тука в някакъв форум нищо няма да се промени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Коментирате неща, от които май-май няма смисъл..Вие и да си коментирате тука в някакъв форум нищо няма да се промени. <{POST_SNAPBACK}> Права си Pechenata ! Истината според мен е че колкото по-малко дървени философи дето "я разбират политиката" има толкова по-добре. Според мене трябва да си седнем на частите които са затова и да си вършиме работата с която сме се захванали - да се опитваме да свършиме на другите (политиците) работата не е разумно. Аз примерно съм програмист и много ще се смея ако някои ветеринарен доктор (нищо лично - това си е добър занаят) ми дава акъл как да си пиша програмите. Това му е основния проблем на българина според мене : много обича да гледа в канчето на комшията, вместо да се замисли как да подобри това което вижда в своето. Щото е по-лесно да се дава акъл вместо да се работи. За да се променят нещата в България просто всеки трябва да си върши работата. Както всъщност правят и тези 1.5 милиона (или са повече) българи които отидоха в чужбина. Странно как средата променя хората - българите по света са много работливи. Но тук не е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Права си Pechenata !Истината според мен е че колкото по-малко дървени философи дето "я разбират политиката" има толкова по-добре. Според мене трябва да си седнем на частите които са затова и да си вършиме работата с която сме се захванали - да се опитваме да свършиме на другите (политиците) работата не е разумно. Аз примерно съм програмист и много ще се смея ако някои ветеринарен доктор (нищо лично - това си е добър занаят) ми дава акъл как да си пиша програмите. Това му е основния проблем на българина според мене : много обича да гледа в канчето на комшията, вместо да се замисли как да подобри това което вижда в своето. Щото е по-лесно да се дава акъл вместо да се работи. За да се променят нещата в България просто всеки трябва да си върши работата. Както всъщност правят и тези 1.5 милиона (или са повече) българи които отидоха в чужбина. Странно как средата променя хората - българите по света са много работливи. Но тук не е така. <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм но всеки има право на мнение ( поне във този форум!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DREBNIA Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 На вчерашния БЪЛГАРСКИ празник си пожелах турския и циганския прираст да е отрицателен за тая година, продължавам да си го желая. Мога само да кажа на тия които смятат турците за хора, че те не са хора цигани и турци хора няма, тези които са ни поробили сега ги смятаме за хора??? това е недопустимо и докато ние младите оставяме някакви цигански села до Кърджали да решават съдбата ни ще е така, защото и аз лично не отидах да гласувам на изборите..и аз не намирах смисъл...няма турци които да заслужат уважението ми, Левски сигурно се обръща в гроба си като "гледа" какво става. И затова сега учебника ни по исторя не ства за нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Mamka im turska i ciganska . Samo smutr za taq mrusna zgan !!! Te izob6to nqmat mqsto v BG kamoli v parmlamenta i drugi komandni postove(kmetove 6efove i t.n.) na koeto sme svideteli za golqmo sujalenie Za6to izob6to ima hora v taq durjava koito ne sa negativno nastroeni kum turcite i ciganite se edno v turciq mnogo ni obi4at i imat bulgari v parlamenta . Abe za taq sgan samo smurt i tva e . Link to comment Share on other sites More sharing options...
.D. Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Treti mart e edinstveniq bylgarski praznik, a minava nqkak si pokrai nas!Vijte samo kakvo e za amerika denqt na nezavisimostta... Za vsichko sme si vinovni bylgarite...sami si go pravim..lipsva ni nacionalna gordost :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Аз съм съгласен, че всеки трябва да си върши работата и затова ще гласувам отново за Симеон, защото той наистина си върши много добре работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 В интерес на истината и аз съм съгласен всеки да си гледа работата, но не съм съгласен че точно Симеон върши най-освната работа според мен неговата партия свърши по-голямата работа. Симеон има заслугата че е организатор, известен и ги е събрал. Самия Симеон мисли много общо той имам чувствуто че е като пешка в парламента незнам може той да е истински политик защото гледа на нещата глобално, а не конкретно. Съгласен че НДСВ върши някаква работа, но не напълно. Да не забравяме Всяко правителство е розово докато управлява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 4, 2005 Author Share Posted March 4, 2005 Странно как средата променя хората - българите по света са много работливи. Но тук не е така. <{POST_SNAPBACK}> Не средата променя хората, а парите. Никой не може да ме накара да работя добре тук за доста по-малко пари отколкото ще работя същата работа в чужбина. Демек ако върша една и съща работа и тук, и там, очаквам заплащането да е едно и също/или разликата поне да е в някакви разумни граници/. Иначе защо да работя и да се старая в България след като мога да отида в чужбина, да работя същата работа и да печеля за себе си. Според мен така мислят българите, които работят в извън страната ни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 Както е всеизвестно по цял свят, българина разбира най-много от политика, футбол, секс... ...и всичко останало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 Честит празник Приятели дано този 3 Март да ни влее малко акъл ,и да се опомним кои сме ние и имаме ли почва у нас. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 България над всичко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Небето пада - крещеше Пилето. Горкия скапаняк. Разбирам го. Шсе сетите...Ама както казва хаджи Ахил - с подобни умове преди 500 години изтървахме царството. И сега пак това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Аз все си мисля ако Васил Левски може да види сега каква е страната ни какво ще каже? Като четох тази тема и се сетих за предсмъртното писмо на Васил Левски: Байовци, Ето, че паднах в ръцете на враговете и ще напусна пътя на борбата преди да сме видели края на нашите въжделения. Но с моята кончина не свършва пътят, който трябва да извървите, така щото да не изгубят смисъл усилията ни. Моята смърт не ще да спре бъдещето ни освобождение, нито трябва да скове сърцата и душите ви. Знайте, че борбата за освобождението ни ще погълне в жертвения си олтар много от вас, но още повече ще погълне борбата след освобождението ни. Аз не веднъж съм ви казвал: ” Тоз който ни освободи той ще да ни и пороби”. Внимавайте, в народната работа няма шега, освобождението ни трябва да бъде плод на нашите задружни усилия. Вие, които ви грабят, безчестят и лъжат днешните ни управници, не мислете, че работата ни свършва с едното освобождение. Не тя с това започва. Нашето драгоценно отечество, ще се нуждае от достойни хора, които да го водят по пътя на благоденствието, така щото да бъдем равни на другите европейски народи. Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана. Вярно е, че ние нямаме хора подготвени, но поне имаме хора честни и родолюбиви, които няма да се поколебаят да положат живота си за въздигането на държавата ни. Не се полъгвайте, че тези които държат парите държат и бъдещето ви, защото тези пари те са ги взели от вас, а вие им се кланяте и ги въздигате, като слънце пред очите си. Те няма да се поколебаят да посегнат към властта, а вие ще трябва да ги възпрете и да им поискате сметка, кой с какво е помогнал за освобождението ни, и давал ли е пари или казвал нека да стане па тогава. На такива аз съм им писал и преди” Днес е момента да си купите живот, които сега се продава, утре не и милиони да давате” Та тези, които покажат разписките с печата на Централния комитет, те нека живеят свободно в отечеството ни, а другите презрете и отсечете алчните им ръце желаещи властта само за да ви грабят. За такива злоупотребяващи с народни пари, наказанието е само едно Смърт , смърт и пак смърт, както гласи и уставът ни. За тези, които петнят името на отечеството ни наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които се възползват от непросветеността на народа ни и го грабят, уж били по-умни и учени, а всъщност лукави и хитри наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които насаждат омраза между хората живеещи в нашето мило Отечество, било на етническа или верска основа, с цел докато се избивате по-между си, те да трупат богатства, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е конфискуване на имуществото и изгнание извън пределите на Отечеството ни. За тези, които под булото на родолюбието, градят закони, а самите те не ги спазват или пък ги използват с цел своето облагодетелстване, наказанието е Смърт, смърт и пак смърт. Това е което исках да ви кажа, надявайки се, че ще доведете борбата до край. Бъдете силни братя и не щадете силите ,нито кръвта си, защото Отечеството ни няма да припише заслугите ви други му, нито пък ще позволи да потънат в забвение. И не забравяйте - Времето е в нас и ние сме във времето, то нас обръща и ние него обръщаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Бегемот, от къде взе това предсмъртно писмо на Васил Левски? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Не се вдълбочих във всички мнения, но... Не е ли доста нацистка тази тема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 Бегемот, от къде взе това предсмъртно писмо на Васил Левски? Имам го много отдавна в компа на обикновен уордски файл, но не помна точно от къде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Ясно. Така си и мислех. Докато не познавате историята си, ще ви манипулира който от където дойде. Факт. Да не говорим, каква гавра с паметта на Апостола е да "пишеш" "предсмъртни" писма от негово име - не ти конкретно, този който го е направил и разпространил. Трябва да си много болен мозък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 Не се вдълбочих във всички мнения, но... Не е ли доста нацистка тази тема? Не, популистка е! В никакъв случай не е достатъчно националистическа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.