Jump to content
BulForum.com

Интересен въпрос?

Recommended Posts

Сега ще си кака мнението за Циганите:

Тия тъпи мангали трябва да се изтрепат веднъж за винаги.Въобще не ми пука ,че това е ресистко ,аз не съм расист ,но неможе да има нормален човек който не мрази гадните въшливи цигани.И на всичкото отгоре са супер нахални ,все повтарят "Държавата не се грижи за наас".[Обръщение към Мангалите във форума]Аз като ви напора с един шут в задника ще видите кой не се грижи за вас.[/Обръщение към Мангалите във форума]Нестига ,че ние им плащаме тока и помощите за Десетките деца който правят ,а тях даже ги мързи да ходат на училище.Рядкои се среща циганин да завърши основно образование, да не говорим за средно.Ем по цял ден мързелуват и крадът ,ем нахалстват и претенций имат.Но за всичко това са виновни политиците защото те им дават тази смелост.Деситилетието на Ромската Интеграция.Мамоооо ,толкова ги мразя тея цигани.Ква интеграция бе ,та те са боклуци.Хитлер вместо да трепе Еврейте е трябвало да трепе циганите.

Знам ,че най-вероятно ще получа Warn за този пост ,но не се здържах да излея гнева си от нахалството на тези утрепки

Пич,виждаш ли думите "Какво ви е мнението за циганите" някъде из заглавието на темата? Не? Ми нормално-ЩОТ ГИ НЯМА! Но неееееееееееее, като високо интелигентен,културен и образован БЪЛГАРИН ти реши да изцепиш тотална простотия на неподходящото място. Като един истински БЪЛГАРИН трябваше да се похвалиш с простотията и идиотизма си. Няма да почвам да разяснявам колко свесни цигани има,щото ще наскочат поне 4-5 човека да ми обясняват че не е така,само че те ще са прави за себе си,а аз-за мен,пък и не ми се занимава.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...