Jump to content
BulForum.com

Интересен въпрос?

Recommended Posts

Какъв мелез би станал според вас от български циганин и негър? Миналия ден доста мислих по този въпрос, но нищо хубаво не ми дойде на ум :devil Опишете как си го представяте - външност,характер,интелект.....

Аз си представям нещо от сорта на мързелив тарикат, който все обвинява страната че го дискриминира. Въобще не мога да си представя обаче външния вид на това творение на природата.

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Демек, Български циганин и Чуждестранен такъв..... :dry:

Нека помисля....Интернационален циганин :sick

Представям си го с голям негърски нос, обаче циганска коса, а не къдрава. С крадена шапка, скъсана естествено...Едни големи зъби, или по-скоро часто от бивши зъби. Мръсен и по възможност пребит от бой :rolleyes: лежащ в боклука :sayjin

Edit: Интелект колкото на 4 годишно българче, т.е. знае г/д колко е 2+2

И аз за това бих казал само БЯЛА ВЛАСТ.Циганите са един от основните проблеми на нашето общество.Те са камъчето което ще обърне колата към евро съюза.Ако някой от модераторите има нещо против да пусне новините.Тая паплач достатъчно ни изложи.Последния пример е брачедка ми.Прибира се и разправя:"-Пък ние си мислихме,че всички българи сте черни и грозни"

Предлагам да се затвори темата, тъй като смятам че е расистка и определено бесмислена.

...някой беше казал едно време,че "Тя и Той" буквално плувнало от безмислени теми.

Пич изглежда имаш прекалено много свободно време, щом мислиш за такива глупости!Тук вони на расизъм!!

баш бак да вони !! иначе няма спор темата е просотия и :sick във високоинтелектуалния раздел тя и той

Е то тва нещо го има бе хора-идете лятото на море и ако видите някой ром, фанал лек загар(тен) би трябвало да описва представите за таканаречения "мелез", а за рапари да са-и тях ги има(май бяха от RnB records)

Пич изглежда имаш прекалено много свободно време, щом мислиш за такива глупости!Тук вони на расизъм!!

edit:ей DMX gangsta shit!Странно е да чуя точно от теб само "бяла власт"?Преосмисли казаното (написаното)!!

Виж :) .Аз съм доста колоритна личност.Само недей да ми казваш Щщом ника ти е ДМХ...".Това значи дарк ман х.А под бяла власт имам предвид,всики да си знае гьола.Америка сама е виновна,че има толкова много негри.Тя сама е преценила да вкара в икономиката си(това е черен хумор).А ние българите ?Какво сме направили ?Да не би да сме ги карали на сила тука?Негрите са дали много на САЩ(говоря с неквалифицирания си труд),докъто циганите какво са дали на България-миризмата на горящи гуми и неплатени сметки за ток.Незнам къде живеете,но който живее в Изгрев ще ме разбере.Бяла власт е израз който изисква по-богато въображение (имам предвид за бяла цивилизация)

Абе администраторите,

Верно няма ли някой да затвори тази тема ? Щотото не е по-различна от :

Как би мирисал сапуна от славяни и евреи ? Heil Hitler ! :sick

Че кво и е на темата?Много си е яка даже.Остава да влезнат и мангали в парламента и тая държава направо е за закриване!

А по въпроса за негъра и японеца-ами май ще се получи кривоглед мулат :wacko:

Много хитра тема.

Абе момци, я погледнете в Others има една тема Въпрос за 3март.Прочетете малко.Там се говори за обединение и самоосъзнаване на всички малцинства + българи като един народ и хора живеещи в една държава, а тук...Де да знам.Вместо да се криете зад такива теми, поне съвсем открито заявете , че сте си расисти и това е.То не боли много.Замислете се малко.

Peace!

Би трябвало да стане мангал от класа. :D

Абе расист съм си и толкова. Който не го кефа да не ми чете поста. От миризливи мангали ми е умръзнало. Поне да правеха нещо, а те само крадът и се прават на "малцинство". На всяко едно новородено българче се падат по 4 мангалчета :sick И тва, ако е малцинство. Деба и мангалите. А тва между мангал и негър, ще е доста злобна картинка :bgrin:

Ай затваряйте темата.. :angry1

Като искате да трупате постове поне пишете в някоя по смислена тема... оу.. да.. верно забравих че си нямате идея какво да пишете, поради ниска култура.

Ай затваряйте темата..  :angry1

Като искате да трупате постове поне пишете в някоя по смислена тема... оу.. да.. верно забравих че си нямате идея какво да пишете, поради ниска култура.

А ти си човек с висока култура :lol: Поне пиши по темата като толкова знаеш, а не си трупай постчета с критикуване на другите хора с "ниска култура" :angry1

А ти си човек с висока култура  :lol: Поне пиши по темата като толкова знаеш, а не си трупай постчета с критикуване на другите хора с "ниска култура" :angry1

Все още смятам че темата е глупава защото тук не става въпрос за тях в тази гледна точка и твоя пост също няма нищо общо с темата: "Какво ще стане при кръстоска на циганин и негър". Този въпрос е определено медицински, но тъй като е зададен в друг контекст смятам че е расистки. :devil

Ай престанете с тия глупости бе, майна.

Кво се дърпате из форума, заради няква сган?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...