Jump to content
BulForum.com

Футболни таланти

Adriano

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

1-даниел божков

2-eмил урумов

3-георги андонов

Как може да слагаш стефчо костадинов бе ми той е по лабав и от роналдиньо и от кристиано даже

най-големите са

1-марадона (бог да го пази)

2-ван бастен

3-гигс

Мммда . Само че тук става въпрос за МЛАДИ таланти ! Ако мислиш Зидан за млад ...  :laughing:  :laughing:  :laughing: .

Според мен са така :

1.Божинов

2.Адриано

3.Рууни

Toi mai4e govore6e za onia mladia Mohamed Zidan det igrae v Hamburger ako ne se lyja

Аду също има потенциал, но ми е малко малък още. Същото бих казал за Вандер Бор. Малко по-напред е съотборникът му Компани и моят личен фаворит(как можах да го забравя преди малко) Фабрегас Солер. Сега се сещам и за друго "дете-чудо" от преди няколко години, от което нищо не излезе - Черно Самба..и нищо чудно - това негрите и бразилците показват невероятни качества на малка възраст, но са лекета и малко се развиват, така че винаги съм резервиран към "черни" звезди на по 15-16 години.

ами незнам дали си гледал клипчето на Чера ? обаче той играе с 4 години по-големи от него и прави невероятни неща !!!

а за Аду... не съм го гледал само него ... но доколкото знам миналата година когато Нюкясъл бяха на турне в америка,Аду е развинтил Джонатан Уудгейт ;)

освен тва той не е толкова малък... като стане на 17-18 ще е готов за големия футбол при положение че вече играе с мъже...

3. Мортен Гамст Педерсен

2. Скот Карсън

1. Уейн Рууни

Съгласен съм с теб...отнсоно Рууни....от доста време се знае че е талант...а Карсън го видяхме днес срещу Newcastle :(...дано в бъдеще да оправдае твоето предвиждане и гласуваното му доверие от LIVERPOOL !

1.Обафеми Мартинс

1.Кр.Роналдо

1.Фернанадо Торес

1.Божинов

Не мога да ги подредя защото само времето ще покаже кой е най-добрия от тях

1.Jarmain Defoe(neveroqten igra4 izklio4itelno burz i opasen ne mislq 4e v momenta na tazi vuzrast ima takuv talant,ryyni moje da kajete no az ne haresvam takyv tip napadateli obi4am skorostnite a runi prekaleno mn se buta toi e po skoro taran ne mi dopada tova 4e ima nuh kam gola opredelno_

2.Shaun Wright-Phillips(kakvoto i da kaje shte e malko toi e perfekniq igra4 v halfovata liniq napomniq mi na Poul Ince i mladite godini na GIggs)

3.Fabrigas Soler(sushto igra4 s neveroqtno budeshte)

sushto Obafemi Marthins i Fernado Torres..

a ronadlionio,adriano,dori i runi ve4e sa dokazani imena ne vijdam zashto gi spomentavate kato vuprosa e mladi prospektivni igra4i ...noe vie si znaete

Моята нова тройка:

1.К.Роналдо

2.О.Мартинс

3.Кр.Бибишков

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...