Jump to content
BulForum.com

Футболни таланти

Adriano

Recommended Posts

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Защо никъде не видях Робиньо? Той ще стане велик ако продължи да се развива. Шон Райт-Филипс също трябва да е тук! Има един нападател в Зенит, който ми харесва как играе, казва се Кержаков. Не е толкова млад, но все още може да стане голяма звезда. А от България бих отличил Чавдар Янков. С интерес ще гледам и мачовете на Д. Илиев от Локото, него го броят за огромен талант.

Ми аз съм го споменал ако не виждаш? просто май се пише Robinho

edit: Ако не се лъжа Леонардо лятото ще спомогне Робинъо да премине в Милан :bgrin:

3.Робиньо

2.Уейн Рууни

1.Валери Божинов

Ми аз съм го споменал ако не виждаш? просто май се пише Robinho

edit: Ако не се лъжа Леонардо лятото ще спомогне Робинъо да премине в Милан  :bgrin:

да сори, не съм го видял. Робиньо го искат всички, но Реал Мадрид са най-близо засега.

Ako govorim za mladi talanti v bulgariq bih slojil:        1.Georgi Kakalov ot Spartak Pleven  2.Dimo Stankov ot Botev Plovdiv    3.Ivan Ploshtakov(plioko) ot CSKA Sofia

вярно, че и за Ив. Площаков много се шуми напоследък. Не съм гледал никви негови мачове, дано да успее в ЦСКА!

Robinho - вече е купен от реал мадрид ще се присъедини към тях лятото.

diego халфа на порто на 19 е само уникален е

Wayne Rooney i Stewart Downing от англия думите са излишни

за мен всички са на едно ниво така че няма да слагам първи втори и трети.За мен кристиано роналдо вече е звезда от световен калибър..

1 Jean Carlos Chera  9 години

2 Mohamed Zidan      21 години

3 Freddy Adu            14/15 години

клипчета на Чера и Зидан има в дата.бг

Някой да каже нещо различно... Излишно е смятам да говорим за Кристиано Роналдо, Робиньо, Оба-оба Мартинс или Рууни(даже и аз го написах...). Двама от тия дето си ги написал са прекалено малки обаче. Много е вероятно нищо да не излезе от тях. Спомням си колко много се шумеше и как всички се бутаха за Филип Сендерос и как сега обясняват, че за да стигне класата на Арсенал, където играе, ще трябва да играе там до 35 години... Зидан наистина показва класа и е на нормална възраст, на която способностите вече наистина се проявяват. Дразни ме може би само заради името и щото е арапин... Аду също има потенциал, но ми е малко малък още. Същото бих казал за Вандер Бор. Малко по-напред е съотборникът му Компани и моят личен фаворит(как можах да го забравя преди малко) Фабрегас Солер. Сега се сещам и за друго "дете-чудо" от преди няколко години, от което нищо не излезе - Черно Самба..и нищо чудно - това негрите и бразилците показват невероятни качества на малка възраст, но са лекета и малко се развиват, така че винаги съм резервиран към "черни" звезди на по 15-16 години.

1.Роналдиньо

2.Рууни

3.Божинов

съгласен съм само 1 малка корекцийка :) без Роналдинъо той вече е ГОЛЯМА ЗВЕЗДА а не бъдеща :) на негово място ще сложим Кристиано Роналдо ( и той е звезда но още не е разгърнал целия си потенциал)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...