Jump to content
BulForum.com

problem s wap

Romanista

Recommended Posts

Zdraveite.Dnes vlezah v edin site za svalqne na kartini i melodii za gsm.Problema mi e 4e kogato tragna da svalqm prez wap mi izliza sledniqt nadpis the request page is too long. Nqkoi moje li da mi kaje za6to se polu4ava taka.Nastrokite mislq 4e sa mi nared. :confused

Zdraveite.Dnes vlezah v edin site za svalqne na kartini i melodii za gsm.Problema mi e 4e kogato tragna da svalqm prez wap mi izliza sledniqt nadpis the request page is too long. Nqkoi moje li da mi kaje za6to se polu4ava taka.Nastrokite mislq 4e sa mi nared. :confused

Споко, и на мен често ми се е получавал тоя номер. С SE съм. Понякога не се получава на едни и същи адреси, вероятно някакъв таймаут влиза в сила. Примиряваш се и това е :)

Мисля че причината за това е прекаленно големия размер на картинката или малката памет на телефона!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...