Romanista Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Zdraveite.Dnes vlezah v edin site za svalqne na kartini i melodii za gsm.Problema mi e 4e kogato tragna da svalqm prez wap mi izliza sledniqt nadpis the request page is too long. Nqkoi moje li da mi kaje za6to se polu4ava taka.Nastrokite mislq 4e sa mi nared. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Zdraveite.Dnes vlezah v edin site za svalqne na kartini i melodii za gsm.Problema mi e 4e kogato tragna da svalqm prez wap mi izliza sledniqt nadpis the request page is too long. Nqkoi moje li da mi kaje za6to se polu4ava taka.Nastrokite mislq 4e sa mi nared. <{POST_SNAPBACK}> Споко, и на мен често ми се е получавал тоя номер. С SE съм. Понякога не се получава на едни и същи адреси, вероятно някакъв таймаут влиза в сила. Примиряваш се и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Zdraveite.Dnes vlezah v edin site za svalqne na kartini i melodii za gsm.Problema mi e 4e kogato tragna da svalqm prez wap mi izliza sledniqt nadpis the request page is too long. Nqkoi moje li da mi kaje za6to se polu4ava taka.Nastrokite mislq 4e sa mi nared. <{POST_SNAPBACK}> Мисля че причината за това е прекаленно големия размер на картинката или малката памет на телефона! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.