Ghetto_Freak Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 продадох си колата и ми остана касетофона.който е Clarion PN-9526U.незнам каква мощност е.не пише.4 канален е но има функция и само за два канала.мека механика е,rds, cd changer control,има и някакви букси на които пише cd din а на другата equalizer.може би са изходи за еквалайзер и вход за cd.снимки ще ви дам после.продавам го за 40 лева.и има малко падащо панелче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Сънен съм и не зацепвам Касетофон ли е или CD Едит:Разбрах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 2, 2005 Author Share Posted March 2, 2005 и вход за cd.<{POST_SNAPBACK}> Сънен съм и не зацепвам Касетофон ли е или CD Едит:Разбрах <{POST_SNAPBACK}> трябва да четеш ПОВЕЧЕ без СД е ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 продадох си колата и ми остана касетофона.който е Clarion PN-9526U.незнам каква мощност е.не пише.4 канален е но има функция и само за два канала.мека механика е,rds, cd changer control,има и някакви букси на които пише cd din а на другата equalizer.може би са изходи за еквалайзер и вход за cd.снимки ще ви дам после.продавам го за 40 лева.и има малко падащо панелче <{POST_SNAPBACK}> Кайи къде да дойда да го видя. Аз по принцип си търся mp3 player, но като чуя clarion и мед ми капе на сърцето. Радио си има, нали? хехе давай направо некъв телефон да ти се обадя да видя за кво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 2, 2005 Author Share Posted March 2, 2005 Масов дел на секцията!!! П. П.: Това не сериозно, някой да не вземе да я забърше.. <{POST_SNAPBACK}> ами тфа ми е телефона за връзка 0887 66 56 36 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 ako iskate snimki si davaite po6tite.tova e za sega priqten den Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 prati mi na mr_muskul@abv.bg 4e ne mojax da namera v net-a kak izglejda Link to comment Share on other sites More sharing options...
XC^^The_Devil^^ Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 prati mi i na men snimka xc_the_devil@evrocom.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted March 3, 2005 Share Posted March 3, 2005 very_big@abv.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 3, 2005 Author Share Posted March 3, 2005 вече ги има и в нета ! тука са снимките ама само когато ми е пуснат компа че е с АПАЧЕ няма СВОБОДно место в ЛАРЕЗ И за тфа с АПАЧЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted March 4, 2005 Share Posted March 4, 2005 вече ги има и в нета !тука са снимките ама само когато ми е пуснат компа че е с АПАЧЕ няма СВОБОДно место в ЛАРЕЗ И за тфа с АПАЧЕ Компа ти уж е пуснат, ама сървъра не си пуснал.., пуснах да те пингна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.