Antares Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Присъствието на теми от сорта на "Има ли хора от Руската" "Има ли хора от П.Хилендарски" Прощавайте ме, че и аз нарушавам правилата, но каква им е работата на тези теми във форум "Тя и Той" ?! Напълно съм готов да поема последствията от тази си тема, но поне на последната warez среща не бях единствения, който беше против тези теми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 mdam.. i az moga da se prisuedinq kum teb.. ama ne sum protiw samo tezi.. ami vsi4ki bezsmisleni temi v tq i toi... tazi 4ast ot foruma se e prevurnala v buni6te za spam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Подкрепям темата!! Защото и аз съм от космоса. Можете да ме откриете в галактика "Млечен път" Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 О, не. @ The`ScorpioN, направо не мога да ти се начудя как ги ражда мисълта ти такива теми . Аз пък не съм от космоса,а от техническия Университет . Искам да отговоря на поста ти тук, а не чрез РМ, защото както казваш има и други против това. Та нуждата от темите като "има ли хора от..." са нужни. Не казвам, че там няма спам, но това го има във всяка тема. Особено в такива като тази. Полезното което може да се извлече от такава тема е, че хората от определено училище могат да се обединят в една тема и да разменят информация за определени изпити, протоколи, курсови работи и т.н., а не за всяко нещо да се пуска определена тема. Мисля че бях ясен. Ако си решил пак да се заяждаме, поне ми пиши по ICQ-то. (Вече работи ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 аз съм от космоса защо ти кой познаваш от там? аз ги знам повечето може да се сетя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Ми аз съм от космоса!!!На Марс ли живеех??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Присъствието на теми от сорта на "Има ли хора от Руската""Има ли хора от П.Хилендарски" Прощавайте ме, че и аз нарушавам правилата, но каква им е работата на тези теми във форум "Тя и Той" ?! Напълно съм готов да поема последствията от тази си тема, но поне на последната warez среща не бях единствения, който беше против тези теми... <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм с тебе все пак това не е някакво кафене да се разпитваме ти откаде си щото аз сам от там и темподобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prime Hellix Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 ...Полезното което може да се извлече от такава тема е, че хората от определено училище могат да се обединят в една тема и да разменят информация за определени изпити, протоколи, курсови работи... breakneck, мисля, че The`ScorpioN е прав... Ми то не ми стига по цял ден дето се занимавам с протоколи и т.н. в тъпия университет , ами и като седна да разпусна на компютъра - и тогава ли ?! Абе, понякога има нужда, ама знаеш ли к'во ще ти кажат ако питаш такова нещо в тема - ИДИ СИ ТЪРСИ В НЕТА!!! Пускаш една търсачка и намираш каквото ти душа иска (освен RAM )! Подкрепям мнението на The`ScorpioN. И, между другото, аз съм от Сатурн. Да има някой оттам, че искам да знам каква е температурата на екватора???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 някой да познава Грумблостроклууум Валкхаабраджик от 8-ма вселена, 145879643тата галактика вляво от остта, 7601-тата по посока "ката" (обратното на "ана" в 4тото измерение), една такава бледорезедава с лек рентгенов оттенък. та там в покрайнините в една системка със звезда, излъчваща в абсолютно невидимия спектър (сори пичове тези сензори още не сте ги измислили кръжи тоя пич. голям симпатяга е няма начин да не го знаете. виждал съм го да изпива 16 поредни пангалактически гаргаробластера и да извежда върху салфетката на заведението едно дълго уравнения. не го помня, ама накрая се получаваше 42. много яко! та никой ли не го познава тоя пич? няма начин да не го знаете - кво са безброй безкрайни вселени? все някой трябва да го знае баси. има да ми връща 2 лева от старите с гроздоберката.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 някой да познава Грумблостроклууум Валкхаабраджик от 8-ма вселена, 145879643тата галактика вляво от остта, 7601-тата по посока "ката" (обратното на "ана" в 4тото измерение), една такава бледорезедава с лек рентгенов оттенък. та там в покрайнините в една системка със звезда, излъчваща в абсолютно невидимия спектър (сори пичове тези сензори още не сте ги измислили кръжи тоя пич. голям симпатяга е няма начин да не го знаете. виждал съм го да изпива 16 поредни пангалактически гаргаробластера и да извежда върху салфетката на заведението едно дълго уравнения. не го помня, ама накрая се получаваше 42. много яко! та никой ли не го познава тоя пич? няма начин да не го знаете - кво са безброй безкрайни вселени? все някой трябва да го знае баси. има да ми връща 2 лева от старите с гроздоберката.... <{POST_SNAPBACK}> Ха-Ха-Ха!!!Ама наистина стига с тези теми!!!Най-накрая ще измислят "Има ли някой от Столипиново???" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 mn hubava tema. dobre 4e si se setil da e napravish i dano ti obarnat vnimanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Всички сме от Космоса, нищо ,че понякога се държим извънземно идиотски! Хм, дай да взема да пусна навреме тема "Има ли някой от Полски Тръмбеш" или "Има ли някой от Чукурдубурдуково", че вземе да ме изпревари някой и ще обере лаврите на смислеността !!! Трябва да се бърза, че и на мене , и на Скорпион ни писна все да ни изпреварват с интересните теми ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Хайде всички от космоса да си вземат лекарствата! Иначе съм съгласен не е тук мястото за Лични контакти. Мисля че ще по-добре да се направи отделен форум със секции за хората от Каспичан, Вълчи дол, Дибич, Бацова махала и Куртово конаре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saint_jorjo Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 az sam ot kosmosa koito iska da se zapoznae s mene 6te mu dame telefona si a toi e tri zvezdi mle4en pyt sto i edno merkurii 2 eiii eiiii az naprao adresa si dadoh Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Хайде всички от космоса да си вземат лекарствата! Иначе съм съгласен не е тук мястото за Лични контакти. Мисля че ще по-добре да се направи отделен форум със секции за хората от Каспичан, Вълчи дол, Дибич, Бацова махала и Куртово конаре. <{POST_SNAPBACK}> МНОГО ПРАВИЛНО!!! :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Присъствието на теми от сорта на "Има ли хора от Руската""Има ли хора от П.Хилендарски" Прощавайте ме, че и аз нарушавам правилата, но каква им е работата на тези теми във форум "Тя и Той" ?! Напълно съм готов да поема последствията от тази си тема, но поне на последната warez среща не бях единствения, който беше против тези теми... <{POST_SNAPBACK}> с теб съм и аз ! тъпи са тия теми според мен има ли хора от тука и там !!?!??! ама аз мисля че и аз съм от космоса щото някой пут не разбирам някой хора кфо ми говорят Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 opredeleno tva sa super prosti temi i neznam kvo tolkoz se kefat da gi puskat ama ve4e sugurno ima okolo 10 takiva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeglos Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 mdam.. i az moga da se prisuedinq kum teb.. ama ne sum protiw samo tezi.. ami vsi4ki bezsmisleni temi v tq i toi... tazi 4ast ot foruma se e prevurnala v buni6te za spam.. <{POST_SNAPBACK}> Масов дел на секцията!!! П. П.: Това не сериозно, някой да не вземе да я забърше.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lestat Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Абе те темите може да са тъпички, ама като ви требе да питате дали даскала ша изпитва утре...??? А по темата Аз съм от 4 квадрант.И хич не ми ги хвалете тея дето пият гаргаробластери!Аз пет интергалактически млекопитаещи хобобибита джаскам на екс! "Пътеводител на галактическия стопаджия" RULEZZZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Присъствието на теми от сорта на "Има ли хора от Руската""Има ли хора от П.Хилендарски" Прощавайте ме, че и аз нарушавам правилата, но каква им е работата на тези теми във форум "Тя и Той" ?! Напълно съм готов да поема последствията от тази си тема, но поне на последната warez среща не бях единствения, който беше против тези теми... <{POST_SNAPBACK}> Ами като няма посочени правила какво трябва да съдържа раздела "Он и Она", не виждам с какво тези теми: - Употребявали ли сте наркотици? - СРАМ МЕ Е! - Честит рожден ден,cheese! - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на step_by_step и тн...са по различни от горепосочените от теб? Или трябва да се направи отделен форум за теми от сорта какво се случва по "плофдифките технекуми" и има ли почва асансьорния техник у нас? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Ами като няма посочени правила какво трябва да съдържа раздела "Он и Она", не виждам с какво тези теми: - Употребявали ли сте наркотици? - СРАМ МЕ Е! - Честит рожден ден,cheese! - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на step_by_step и тн...са по различни от горепосочените от теб? Или трябва да се направи отделен форум за теми от сорта какво се случва по "плофдифките технекуми" и има ли почва асансьорния техник у нас? <{POST_SNAPBACK}> Именно! А иначе 90% от Тя и Той смърди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Не може да има само интелигентни теми тъй, че такива от подобен род са напълно нормални и дори са нужни - за да се отделя другото и да се "отмаря". Номера е да не се прекалява с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 Не може да има само интелигентни теми тъй, че такива от подобен род са напълно нормални и дори са нужни - за да се отделя другото и да се "отмаря". Номера е да не се прекалява с тях. <{POST_SNAPBACK}> Правилно, друг е въпросът че напоследък с лупа ги търся интелигентните теми Така че, скорпионе, темата ти е оффтопик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 2, 2005 Author Share Posted March 2, 2005 Темата ми е 100% OffTopic, 100% flood (spam не е, spam по дефиниция означава flood с рекламни материали) и напълно осъзнавам, че падам на нивото на хората, които (с извинения) осират форума, но на мен лично ми писна. Когато влезнах във този форум, когато погледнах тази секция - Адрес 4000 > Тя и Той, мислех, че това ще е форум свързан с търсене на съвети, обсъждане на теми като любов, секс, еротика и така нататък. В началото ми се стори, че наистина има нещо общо с тази тематика. Но не знам, на мен ли ми се струва така, наистина ли е така, започна предимно да се тъпче на едно и също място. Хората повтарят собствените си мнения от преди 2-3 страници по дадена тема, друга се е изхабила и хората се напъват да пишат по нея, колкото да има, пускат се теми кой от къде е, ми аз съм от космоса, Плутон през лятото и Марс през зимата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 2, 2005 Share Posted March 2, 2005 пускат се теми кой от къде е, ми аз съм от космоса, Плутон през лятото и Марс през зимата... <{POST_SNAPBACK}> Вярно не сме сайт за запознанства, но както каза Dreamer, ако нещата са в рамките на нормалното...друг е въпроса за глупостите който се изписват, но те не са характерна черта само за Тя и Той... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.