Jump to content
BulForum.com

Кои чат претпочитате?

Коя чат програма ползвате?  

317 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ако си чатите с някой в коя програма бихте влезнали за около 2 часа или повече дори ?

2 часа е за аматьори! :D

Брояча на irc-то ми е зануляван преди година и два месеца и в момента е на 4220 часа :D

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Miranda - има проблем с кирилицата, но до момента само с тези, които ползват ICQ2GO, иначе през деня я ползвам за IRC, ICQ и MSN, а вкъщи само за ICQ. Сложил съм си плъгини за проверка на пощата, за изпращане на поща, напомняне за рожденни дни, времето... Всичко това ~ 1M :)

• 2 months later...

Преди Trillian, сега Miranda IM

<!-- Защо повечето казват на IRC мрежата "мирка"? Въобще тази дума "мирка" ми бърка в червата -->

ot skoro polzvam X-Chat i chestno kazano dosta mi haresa... :punk

semplichuk,bez nishto izlishno....

pisnalo mi e veche raznite mu tam pretrupani Scriptove i t.n. gluposti....

Null vote - липсва MSN Messenger!!!

Мирката е най-използвана от мен, защото обичам да си говоря с няколко човека едновременно, а при другите програми това е леко невъзможно или поне изисква повече исилия. А пък и мирката е най-леката от всичките програми за чат :)

Мирката е най-използвана от мен, защото обичам да си говоря с няколко човека едновременно, а при другите програми това е леко невъзможно или поне изисква повече исилия. А пък и мирката е най-леката от всичките програми за чат :)

Да ама и по ICQ и по Skype можеш с няколко човека едновременно да поддържаш чат.Аз скайпа не го признавам щото е много тежък и бъгав, а по мирката няма voice чат, който аз използвам доста често, така че засега съм се спрял на ICQ.

Имам ICQ и го ползвам от около 7 години, и за мен няма втора!

Скайп и аз не го признавам поради адски бъгавата му реализация, която го прави неизползваем за мен (поне последните десетина версии).

IRC няма нищо лошо в него, не го ползвам отдавна, и в него може да се срещнат сериозни хора да обсъдят нещо (което в ICQ не може да стане, поне в програма като Miranda).

Предпочитам YIM ("конкуренцията ражда качеството" е казал народът ), защото в ICQ има доста неприятни бъгове, но по-често използвам ICQ..

А Skype-a... Tой стои за украса - налагало ми се е да го използвам два или три пъти максимум.

Aз от днес вече ползвам QIP. Нещо като алтернатива е на ICQ. Хареса ми повече от него. Има много анимирани картинки, всички функции които има и ICQ и с малко повече екстри, като: да можеш да виждаш тези които са офлайн, дали са наистина така (проверка за invisible), също така и 5 степени на invisible. :) Само мисля че няма функция за разговор, но аз това не го ползвам :P

EDIT: Ето всъщност и сайта им. Има и БГ и скинове. http://www.qip.ru/

Аз лично предпочитам SKYPE, но и останалите ползвам. SKYPE според мен и най-добре, защото има много различни видове опций ( изпращане, говорене... )!!! :D :D :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...