Jump to content
BulForum.com

Кои чат претпочитате?

Коя чат програма ползвате?  

317 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ами ICQ, IRC и Skype, ама него по-рядко :) Другите нещо не ме кефят, нинам що така.Просто като свикна с една програма и ми върши работа не виждам смисъл от друга :D

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Баси кашата... За какво точно си говорите тука сега? За IM протоколи ли, за клиенти за тях ли?! Сложил mIRC, ама може вика и за IRC да гласувате хихихи... яко.

За да съм точен - ползвам всички протоколи, без MSN и AOL, IRC много рядко (да не кажа изобщо). Всичките през един клиент - Miranda IM. И според мен Jabber ще бъде следващият убиец в тая област от комуникациите. Просто е взел най-доброто от всички играчи в момента, като наистина ги рути всички при сравнение по скорост. Има какво да се направи обаче по въпроса с надежността...

Кретения .. как ще пишете "m"IRC ? Не всички ползват тоя "piece of shit" за влизане в IRC .. ако правите разлика между IRC и mIRC

www.hydrairc.com -> HydraIRC rulz :punk

naj si mi haresva IRC shtoto e prosto, standartno i populqrno!!! i ima mnogo paplach vatre vinagi!!! polzvam i skype ama samo za da se origvam na sestra mi koqto se namira v blagoevgrad!!!

ми аз ICQ го използвам за чат с приятели от класа повечето,преди използвах и mIRC ама някви вируси имах и.....абе вече не ползвам mIRC :bgrin:

ПреТ почитам ICQ системата, но използвам и IRC, но и двете чрез Miranda.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...