Mr_Vain Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Предпочитам 14"/15" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Предпочитам 14"/15" 15"- 7 лв. (оловно стъкло) Ще паднеш ли на 5лв., че искам два да взема? Ха-ха.....ОК, за теб - винаги. Даже имам 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 15"- 7 лв. (оловно стъкло) <{POST_SNAPBACK}> Ще паднеш ли на 5лв., че искам два да взема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
botevbeerboys Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Ами в Метро са някаде към 8лв.и са стандартни.Мисля,че стават и за 17 и за 19 инча.Предполагам,че и за 15" няма да е проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 Ами в Метро са някаде към 8лв..... @botevbeerboys, ами да си вземе от Метро....все ми е тая, а ти не е зле да прочетеш точка 1 от правилата за buy/sell 1. Абслютно се забранява коментара на цените, които са определени от продавача, но не се забранява пазарлъка при интерес от страна на купувача. Постове от сорта на "Това го има за 2лв. на руския пазар" ще бъдат много строго наказвани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Това е свободен пазар. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн И като искаш толкова да го информираш защо не му пусна РМ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 1, 2005 Author Share Posted March 1, 2005 close me Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted March 1, 2005 Share Posted March 1, 2005 close me <{POST_SNAPBACK}> ела да ти подаря ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.